Home / 2005 / ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Print E-mail

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ 
Σανάτ Κουμάρα, 7 Οκτωβρίου 2005

 

       Εγώ ειμί ο Σανάτ Κουμάρα. Εγώ έρχομαι για να δώσω μικρό μήνυμα, ειδικά αφιερωμένο στο επικείμενο ταξίδι, του απεσταλμένου στην Αγία Πετρούπολη. Μπορεί να φαίνεται, ότι από τον καιρό της ολοκλήρωσης των υπαγορεύσεων, τις οποίες δώσαμε μέσω της Τατιάνας φέτος, ότι λίγο άλλαξε το περιβάλλον της πραγματικότητάς σας.

     Και όμως, επιτρέψτε μου να μην συμφωνήσω μαζί σας. Οι αλλαγές στη συνειδητότητα εκείνων των ανθρώπων, οι οποίοι επιθυμούσαν να διαβάζουν τις υπαγορεύσεις, ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Και μας μένει μόνο να λυπηθούμε για το ότι τα μηνύματά μας δεν κατάφεραν εκείνο το βαθμό διάδοσης στο φυσικό κόσμο, τον οποίο εμείς υπολογίζαμε. Συνεπώς από τη μία πλευρά εμείς βλέπουμε κολοσσιαίο άλμα στην ανάπτυξη της συνειδητότητας εκείνων, που διάβασαν τις υπαγορεύσεις και έλαβαν αυτές με όλη την ψυχή κι όλη την καρδιά τους. Και από την άλλη πλευρά βλέπουμε ταυτόχρονα μιζέρια στην κατάσταση των πεφωτισμένων, οι οποίοι δεν έλαβαν είσοδο σε αυτά τα μηνύματα και συνεπώς δεν μπόρεσαν εγκαίρως να λάβουν ζωτικές γουλιές της ενέργειάς μας, η οποία απλά είναι απαραίτητη σε αυτόν τον δύσκολο καιρό.

     Γι’ αυτό η παράκλησή μου μένει η ίδια: Παρακαλώ, εφαρμόστε όλες τις αναγκαίες προσπάθειες, ώστε αυτά τα μηνύματα να φτάσουν ως τον κάθε πεφωτισμένο, όχι μόνο της Ρωσίας αλλά και όλου του κόσμου. Οι κάτοικοι της Πετρούπολης, λόγω καρμικών αιτιών, χαρακτηριστικών για αυτή την πόλη και σχετικών με τα γεγονότα του 1917, ολότελα νομοτελειακά οφείλουν να εφαρμόσουν για τη διάδοση των δοσμένων μηνυμάτων, όλες τις προσπάθειες τις οποίες μπορούν. Γι’ αυτό η πρώτη δημόσια εμφάνιση του απεσταλμένου, μπροστά σε ανθρώπους, θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη. Όλες οι προηγούμενες εμφανίσεις, όπως ξέρετε, γίνονταν σε μικρές ομάδες και στη φύση.

    Αυτό επιβάλλει επιπλέον ευθύνη στους κατοίκους αυτής της πόλης, με τους οποίους ο απεσταλμένος έχει επίσης καρμική σχέση, λόγω των προηγούμενων ενσαρκώσεων στη Ρωσία.

     Φαινόμενα σε αναντιστοιχία των δονήσεων του μηνύματος με εκείνες τις δονήσεις, στις οποίες είστε συνηθισμένοι και οι οποίες ήταν χαρακτηριστικές για τους άλλους ανθρώπους, ας μην σας ταράζουν. Κάθε φορά, όταν ερχόμαστε, εμείς είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε εκείνες τις δυνατότητες και ικανότητες, τις οποίες έχει ο δεδομένος συγκεκριμένος φορέας του λόγου μας.

     Χαίρομαι, ότι εκείνη η παρόρμηση και εκείνη η ενέργεια, την οποία εμείς καταθέσαμε στην εκπομπή των μηνυμάτων μας δεν χάθηκε και κρατήθηκε από τους πεφωτισμένους της Ρωσίας. Παρακαλώ, να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για να επιτύχουμε εκείνες τις θαυμάσιες μεταμορφώσεις, οι οποίες προετοιμάζονται για τη Ρωσία στο αιθερικό σχέδιο, χωρίς τη δική σας άμεση βοήθεια και υποστήριξη. Να συμφωνήσετε ότι υπάρχει δικό μας μέρος της δουλειάς, και υπάρχει δικό σας μέρος της δουλειάς, το οποίο καλείστε να πραγματοποιήσετε. Μόνο στην ενότητα της αναληφθείσας οικουμένης και της μη αναληφθείσας ανθρωπότητας –η ισχύς μας και η υποθήκη της επιτυχίας.

     Εγώ επίσης θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στην ενότητά σας στο φυσικό πεδίο. Ήρθε ο καιρός για την ένωση όλων των φωτεινών δυνάμεων στον πλανήτη.

       Ελάτε να αρχίσουμε αυτή τη διαδικασία, ανεξάρτητα από τη θρησκεία και από κάθε ομαδική οργάνωση που ανήκετε. Υπάρχει κάτι σημαντικότερο από αυτό το οποίο σας χωρίζει. Και αυτό το σημαντικότερο είναι η δική σας υπηρεσία της ζωής, του Θεού και όλων των ζωντανών υπάρξεων.

      Ενωθείτε στη βάση της αγάπης της συνεργασίας και των συγκεκριμένων έργων στο φυσικό πεδίο, τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε ευθύς αμέσως.

     Μη δίνετε σημασία σε αυτό που σας διχάζει, ας είναι αυτό ξεχωριστές καταστάσεις της εκπαίδευσης ή λόγια προσευχών. Επικεντρωθείτε σε εκείνο το κοινό που πρέπει να σας ενώσει. Κι αυτό το κοινό είναι η υπηρεσία της ζωής, υπηρεσία της εξέλιξης της γης. Και το μέτρο των επιτευγμάτων σας, πάντα είναι και παραμένει εκείνη η θυσία που μπορείτε να προσφέρετε για το καλό της ανθρωπότητας της γης, για το καλό της εξέλιξης στον πλανήτη γη.

      Ελάτε ακόμα μια φορά να επικεντρωθούμε στην καρδιά σας. Μπείτε μέσα στην καρδιά σας και αισθανθείτε την ενότητά σας.

    Οι επιθυμίες σας να υπηρετείτε. Όχι, τίποτα δεν σας χώριζε και δεν σας χωρίζει. Στη συνειδητότητά σας γεννιέται το μέλλον. Τώρα, αυτή τη στιγμή εγώ στερεώνω την εστία της ενότητας στις καρδιές σας, στις καρδιές του καθενός, που ακούει ή διαβάζει τα λόγια μου. Και αυτή η εστίαση σας επιτρέπει να δείτε μόνο το φως στα μάτια εκείνων των ανθρώπων, με τους οποίους κάνετε τις δουλειές σας στο φυσικό πεδίο. Εκείνο, στο οποίο εσείς συγκεντρώνετε την προσοχή σας, λαμβάνει θεϊκή ενέργεια, η οποία μεταδίδεται μέσα από εσάς στο φυσικό πεδίο.

     Και τώρα θα βλέπετε μόνο το καλύτερο στα αδέλφια και τις αδελφές σας στην Ατραπό.

     Και πάντα να θυμάστε, ότι όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι καθρέφτης, στον οποία αντανακλάται η συνειδητότητά σας, και οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα στρέψουν προς εσάς εκείνη την πλευρά την οποία εσείς αμοιβαία θα δυναμώνετε τις στιγμές επιτυχίας και θα αυξάνετε τις ενέργειές σας κατευθυνόμενες στο γενικό Αγαθό και Καλό.

     Ζείτε με χαρά και αγάπη, και παραμερίστε όλα που εμποδίζουν τη διαμονή σας στο Θεό.

 ΕΓΩ ΕΙΜΙ ο Σανάτ Κουμάρα και ήμουν μαζί σας αυτή την ημέρα.

 

 
Home 2005 ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
 

Πνευματικές πρακτικές