Home / 2005 / ΜΆΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΒΑΝΌΜΕΝΗ ΘΕΪΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ
Print E-mail

ΜΆΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΒΑΝΌΜΕΝΗ ΘΕΪΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ

Ο Κύριος Σίβα, 15 Δεκέμβρη 2005 


 

 

ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ο Σίβα! ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ αυτός που έρχεται σε εσάς μέσω αυτού του απεσταλμένου αυτή την ημέρα.

ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ήρθα, για να σας υπενθυμίσω ακόμα μια φορά για τη θεία χάρη, την οποία σας έδωσα στις 27 Νοέμβρη αυτού του έτους.

Εσείς οφείλετε ακόμα μία φορά να καλοσκεφτείτε και να εφαρμόσετε στην πράξη εκείνη τη δυνατότητα, την οποία σας δίνουν τα Ουράνια. Μη νομίζετε ότι παρόμοιες δυνατότητες θα έρχονται σε εσάς, σαν μάννα εξ Ουρανού. Εμείς δίνουμε τη δυνατότητα, έπειτα προσεκτικά παρατηρούμε πώς εσείς χρησιμοποιείτε τη δωρισμένη δυνατότητα. Και αν εσείς σε τέτοιο βαθμό βουλιάζατε στις αυταπάτες σας, ώστε δεν μπορείτε να εκτιμήσετε αυτό που χαρίστηκε, τότε δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε να σας δίνουμε δυνατότητες, γνώσεις και πληροφορίες.

Να καταλάβετε, ότι τα Ουράνια για άλλη μια φορά αποφάσισαν να απευθυνθούν στην ανθρωπότητα της Γης, αυτό δεν είναι συνηθισμένο γεγονός, δεν μοιάζει με τις περιπτώσεις εκείνες, όταν πολλοί άνθρωποι απευθύνονται στο Θεό και λαμβάνουν οποιεσδήποτε υποδείξεις και διδαχές. Στη δεδομένη περίπτωση εμείς σκοπεύουμε να εργαζόμαστε για όλο τον κόσμο. Και εμείς δίνουμε τη γνώση μας και την πληροφορία μας για άλλη μία φορά μέσω του απεσταλμένου μας.

Θέλω, να μαθαίνατε τη διαφορά ανάμεσα σε εκείνο, πως μερικοί άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ορισμένο είδος πληροφορίας, ερμηνεύοντας αυτή σε ορισμένα επίπεδα του αιθερικού πεδίου, και σε εκείνο, πως εμείς σας δίνουμε την πληροφορία μέσω του απεσταλμένου μας.

Έχει μεγάλη διαφορά. Πρώτα από όλα, αυτή η διαφορά έχει σχέση με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία της μεταδοθείσας πληροφορίας, έτσι ώστε η μετάδοση της πληροφορίας πραγματοποιείται όχι τυχαία, από περίπτωση σε περίπτωση, αλλά με πλήρη μεθοδικότητα. Στη μετάδοση της πληροφορίας ξοδεύεται μεγάλη ποσότητα Θεϊκής ενέργειας, η οποία δίνετε μέσω των υπαγορεύσεων. Γι’ αυτό να εκτιμάτε αυτό που δόθηκε, και μην ξεχνάτε την ευθύνη την οποία αποκτάτε αμέσως μετά τη λήψη της δεδομένης πληροφορίας.

Αν δεν εφαρμόζετε εκείνο που σας δίνεται, στις ζωές σας, δεν καθοδηγείστε από τις συμβουλές και τις συστάσεις, τις οποίες σας δίνουμε στις δεδομένες υπαγορεύσεις μέσω του απεσταλμένου μας, τότε αυτόματα δημιουργείτε κάρμα, επειδή δεν χρησιμοποιείτε τη δοθείσα σε εσάς θεϊκή ενέργεια, η οποία περιέχεται σε αυτές τις υπαγορεύσεις με συγκεκριμένο σκοπό.

Και ο σκοπός, με τον οποίο εμείς δίνουμε την ενέργεια, είναι συγκεκριμένος. Θέλουμε να ανυψώσουμε τη συνειδητότητα της ανθρωπότητας και να την ετοιμάσουμε για τη μετάβαση σε νέο επίπεδο, το οποίο θα αντιστοιχεί σε νέο στάδιο κοσμικής εξέλιξης.

Γι’ αυτό σκεφτείτε καλά, ακόμα μία φορά. Και είναι πιθανόν να μην πρέπει εσείς να διαβάσετε αυτές τις υπαγορεύσεις, και αυτή θα είναι για εσάς η καλύτερη απόφαση, από το να παίρνετε ενέργεια από αυτές τις υπαγορεύσεις και τίποτα να μην πράττετε από τις συστάσεις που σας δίνονται. Σε αυτή την περίπτωση θα δημιουργείτε κάρμα αδράνειας, για το οποίο με λεπτομέρειες σας μίλησε ο αγαπημένος Κουτχούμι στην επιστολή του (24 Ιουνίου 2005).

Δεν μπορείτε να παίρνετε ενέργεια και να μην την χρησιμοποιείτε για τον σκοπό, για τον οποίο σας δίνεται. Στη δεδομένη περίπτωση για το σκοπό της ανύψωσης της συνειδητότητας της ανθρωπότητας και γι’ αυτό ειδικά, για την αποτροπή κατακλυσμών και φυσικών καταστροφών, οι οποίοι σχετίζονται με την ατελή συνειδητότητα της ανθρωπότητας.

Αλλά οφείλω να σας πω ότι, αν καταφέρατε να λάβετε είσοδο σε αυτές τις υπαγορεύσεις, και τις διαβάζατε, αυτό σημαίνει ότι ήρθε η σειρά σας να υπηρετήσετε την ανθρωπότητα της γης. Και αν εσείς τώρα αρκείστε στο να διαβάζετε αυτές τις υπαγορεύσεις, με την ελπίδα να ξεφύγετε από το κάρμα αδράνειας, τότε με αυτό τον τρόπο, εσείς κάνετε επιλογή, η οποία σας απομακρύνει από την Ατραπό. Και είναι άγνωστο τι είδους κάρμα θα είναι για εσάς πιο βαρύ.

Καταλάβετε, δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που δεν υποτάσσεται σε εκείνο το Νόμο, ο οποίος υπάρχει σε αυτό το σύμπαν. Και ήρθε το όριο που η ανθρωπότητα μπορούσε τελείως ελεύθερα να χρησιμοποιεί τη Θεϊκή ενέργεια. Σας λέγαμε ότι, η ελεύθερη βούληση, η οποία χαρίστηκε στην ανθρωπότητα είναι περιορισμένη σε χρονικό πλαίσιο. Και αν η ανθρωπότητα, φτάνοντας στο όριο το οποίο δόθηκε για πειραματισμό με την ελεύθερη βούληση, δεν μπορεί μόνη να επιστρέψει στην τήρηση του Νόμου, ο οποίος υπάρχει σε αυτό το σύμπαν, τότε η ανθρωπότητα απότομα θα ταρακουνηθεί και θα νουθετηθεί, ακόμα και αν γι’ αυτό χρειαστεί να αναποδογυριστεί όλη η Γη. Γι’ αυτό να είστε λογικοί. Και σταθείτε, επιτέλους, σε εκείνα τα σκαλοπάτια κοσμικής ιεραρχίας, τα οποία σας αντιστοιχούν στο δεδομένο στάδιο της εξελικτικής ανάπτυξης.

Όσο περισσότερο θα αμφιβάλετε και θα επιστρέφετε στη συμπεριφορά, τη σχετιζόμενη με την κατάχρηση της ελεύθερης βούλησης, τόσο πιο σκληρά θα σας θάβουν στην Ατραπό, η οποία ετοιμάστηκε για εσάς και η οποία αντιστοιχεί στο επικείμενο στάδιο κοσμικής εξέλιξης.

Μπορεί να σας φαίνεται, ότι εγώ είμαι πολύ σκληρός και ότι σας φοβίζω.

Ναι, εγώ είμαι πολύ αποφασιστικός και αδιάλλακτος Διδάσκαλος. Δεν μου αρέσει να αστειεύομαι, και δεν μου αρέσει όταν δε με υπακούν.

Και εγώ κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, επειδή η θέση μου στην κοσμική ιεραρχία μου επιτρέπει να συνομιλώ μαζί σας πολύ σκληρά. Τελείωσε εκείνη η περίοδος που μπορούσαμε να συνδιαλεγόμαστε με εσάς και να κάνουμε σε εσάς φιλοφρονήσεις. Τώρα θα μιλάμε πιο σκληρά και αυτή η σκληρότητα και η σταθερότητα ανταποκρίνονται στην ερχόμενη κοσμική προθεσμία. Και καλύτερα θα είναι για εσάς αν εγώ σας μαλώνω με σκληρό τρόπο, παρά να πέσει στο κεφάλι σας κατακλυσμός τον πιο ακατάλληλο χρόνο.

Και αν δεν υπήρχε η πιθανότητα αυτού του φοβερού ενδεχόμενου, η οποία αυξάνεται κάθε λεπτό, τότε θα μπορούσα ακόμα να συνεχίζω να σας κάνω φιλοφρονήσεις και να σας ανταμείβω με τις ενδείξεις της προσοχής μας.

Τώρα σας προτείνω να λάβετε πολύ σοβαρά υπ’ όψιν σας τις δυνατότητες, οι οποίες σας δόθηκαν με τις προηγούμενες υπαγορεύσεις του αγαπημένου Σούρια (13 Δεκμεβρίου 2005) και του αγαπημένου Άλφα (14 Δεκεμβρίου 2005).

Μπορεί να σας φανεί ότι αυτό που σας προτείνεται δεν είναι αρκετό για τη φύλαξη της ισορροπίας του πλανήτη και την αποτροπή του κατακλυσμού. Αλλά έστω και αν μόλις περισσότεροι από μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες άνθρωποι, με πλήρη ειλικρίνεια ανταποκριθούν στην έκκλησή μας, τότε εγώ σας εγγυώμαι ότι το αποτέλεσμα θα φανεί πολύ σύντομα και θα επιτρέψει να απομακρυνθεί η ανισορροπία στον πλανήτη, η οποία προς το παρόν συνεχίζει να αυξάνεται.

Και ειδικά αυτό είναι σημαντικό να γίνει τώρα, έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Εμείς αρχίσαμε νέο κύκλο υπαγορεύσεων. Και εσείς βλέπετε ότι στην κάθε υπαγόρευση εμείς σας προειδοποιούμε για τον φοβερό επικείμενο κίνδυνο. Δεν σας φαίνεται αυτό παράξενο; Και αν δεν είναι αυτό απόδειξη ότι, είναι ώρα επιτέλους να ξεριζώσετε τις αυταπάτες σας και να ασχοληθείτε με πραγματική δουλειά. Διαλέξτε, αν θα προετοιμαστείτε για γιορτές ή με όλη τη σταθερότητα και την αποφασιστικότητά σας θα εκπληρώσετε αυτό που σας ζητούν να κάνετε οι Διδάσκαλοι. Είναι αρκετό που οι άλλοι άνθρωποι θα διαταράσσουν την ισορροπία του πλανήτη αυτές τις γιορτινές ημέρες. Κάποιος πρέπει να κρατάει την ισορροπία. Και είστε εσείς αυτοί που πρέπει να το κάνουν αυτό. Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο. Και αυτό, ότι διαβάζετε τις υπαγορεύσεις, λέει ότι εσείς ακριβώς είστε οι άνθρωποι στους οποίους υπολογίζουν τα Ουράνια σε αυτή τη σοβαρή περίοδο.

ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ο Σίβα. Και ελπίζω ότι πιο σαφή και πιο σκληρά για τα ζωτικά καθήκοντα δεν σας έχει μιλήσει κανένας άλλος Διδάσκαλος.

 

© Τατιάνα Μικούσινα, 2005

 

 
Home 2005 ΜΆΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΒΑΝΌΜΕΝΗ ΘΕΪΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ
 

Πνευματικές πρακτικές