Home / 2005 / Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ
Print E-mail

Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

Ο Αγαπημένος Ελ Μόρια, 21 Δεκεμβρίου 2005

 


ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ερχόμενος για να σας παρουσιάσω σπουδαία πρόταση, την οποία είμαι εξουσιοδοτημένος να κάνω αυτή την ημέρα.

Όπως και τον καιρό του περασμένου κύκλου υπαγορεύσεων, έτσι και τώρα εγώ είμαι προδιατεθειμένος αποφασιστικά. Και αν κάποιος αμφιβάλλει για την αποφασιστικότητά μου και τη σοβαρότητα της διάθεσής μου, τότε καλύτερα να μην διαβάζει τα μηνύματά μας. Γιατί εσείς στη συνειδητότητά σας δημιουργείτε ανυπέρβλητο εμπόδιο και αποκλείετε τη ροή όχι μόνο της Θεϊκής Αλήθειας αλλά και της Θεϊκής ενέργειας.

Η συνειδητότητά σας ανήκει στην διττότητα του κόσμου σας, και γι’ αυτό στον κόσμο σας συμβαίνει ακριβώς αυτό που επιτρέπετε στη συνειδητότητά σας. Γι’ αυτό όσο δύσκολη και να ήταν η κατάσταση στον πλανήτη, εμείς ποτέ δεν σας αποκαλύψαμε τελείως, ενώπιον τι είδους καταστροφής βρίσκεστε. Επειδή μόλις στη συνειδητότητά σας γεννηθεί η σκέψη για την επερχόμενη καταστροφή, τότε αυτή η σκέψη θα πολλαπλασιάζει αντί να σβήνει την εμφανιζόμενη πυρκαγιά και θα την τροφοδοτεί συνεχώς.

Γι’ αυτό εμείς ποτέ δεν σας αποκαλύπτουμε εντελώς όλη την πληροφορία την οποία κατέχουμε. Αλλά να σας προειδοποιούμε και να σας ζητάμε να κάνετε ό,τι εξαρτάται από εσάς ώστε να εναρμονιστεί η κατάσταση στον πλανήτη, δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε.

Εσείς προσέξατε ότι δεν υπήρξε ακόμα ούτε ένα μήνυμα, από τη στιγμή της έναρξης το νέου κύκλου υπαγορεύσεων μέσω της απεσταλμένης μας, το οποίο να ήταν καθησυχαστικό και αισιόδοξο. Και αυτό όχι επειδή στην απεσταλμένη μας συνέβησαν αλλαγές κι αυτή είναι φοβισμένη λόγω επερχόμενου κατακλυσμού. Με την απεσταλμένη μας όλα πάνε καλά. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα μηνύματά μας μεταδίδονται με αρκετή αξιοπιστία. Όχι, συμβαίνει η κατάσταση να είναι κυριολεκτικά τεταμένη. Και όσο και να προσπαθούμε δεν μπορούμε να σας πείσουμε προς το παρόν να αναλάβετε τις υποχρεώσεις τις οποίες σας ζητάμε. Ο νόμος της ελεύθερης βούλησης, ο οποίος δρα στη φυσική σας οκτάβα δεν μας επιτρέπει να παρεμβαίνουμε και να σας εξαναγκάζουμε. Γι’ αυτό εμείς μπορούμε μόνο να σας ζητάμε και σε ακραίες περιπτώσεις να απαιτούμε, αλλά να σας αναγκάσει να δράσετε, μάλλον, μπορεί μόνο το απειλητικό περιστατικό για το οποίο μιλάμε.

Μάλλον, εσείς προτιμάτε να πράττετε σύμφωνα με τη Ρώσικη παροιμία: «Πριν να αντηχήσει η βροντή, ο μουζίκος δεν θα κάνει το σταυρό του». Πόσο λίγοι είναι οι άνθρωποι οι οποίοι λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψιν τους την πληροφορία μας και είναι έτοιμοι να θυσιάσουν πολλά για να εκπληρώσουν τις παρακλήσεις μας.

Να διευρύνουμε τον κύκλο των ανθρώπων, που θα είναι ικανοί για συγκεκριμένη δράση, ακόμα δεν το έχουμε επιτύχει. Παρ’ όλα αυτά συλλογιστείτε, ότι όσο διευρυμένα και έγκαιρα να σας κάνουμε τις προειδοποιήσεις, εσείς δεν είστε ικανοί να ανταποκριθείτε.

Και η όλη υπόθεση δεν αφορά την οκνηρία και την αμέλειά σας. Η όλη υπόθεση είναι ότι είστε τόσο μπλεγμένοι στα δίχτυα της αυταπάτης, που δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε σε ποια πηγή περιέχεται η Αλήθεια, ούτε τις δονήσεις οι οποίες είναι χαρακτηριστικές της πραγματικής πηγής.

Γι’ αυτό όλες οι πρακτικές σας και οι δράσεις σας πρέπει να έχουν σκοπό το να μάθετε να διακρίνετε. Στην ουσία η παραμονή σας στην αυταπάτη ολοκληρώνεται μόνο τότε, όταν μάθετε να κάνετε τη διάκριση ανάμεσα στα γεγονότα που ανήκουν στο πεδίο της αυταπάτης, και σε εκείνα που ανήκουν στον πραγματικό θεϊκό κόσμο. Και το καθήκον σας είναι να αποκτήσετε καθαρή όραση και να αρχίσετε να εκτιμάτε σωστά κάθε γεγονός και συμβάν, το οποίο συναντάτε στη ζωή σας.

Σας φαίνεται ότι η ζωή σας κυλάει ομαλά και ενίοτε δεν μπορείτε ούτε να υποψιαστείτε ότι σε αυτή την ησυχία και την ομαλή ροή παρατηρούνται κρυμμένοι ύφαλοι, οι οποίοι είναι ικανοί σε μία στιγμή να αναποδογυρίσουν την ομαλή ροή της ζωής σας. Γι’ αυτό μην αφήνεστε στο νανούρισμα. Εσείς λαμβάνετε τα μαθήματά σας συνεχώς. Και μερικές φορές είναι αρκετή μία μικρή πετρούλα, η οποία βρίσκεται στις ράγες για να εκτροχιάσει τον τεράστιο συρμό της ζωής σας με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να τον αναποδογυρίσει. Και όμως, εσείς οι ίδιοι με τις καθημερινές σας επιλογές προετοιμάζετε το μέλλον σας.

Όταν η κρίσιμη μάζα των λανθασμένων επιλογών σας υπερβαίνει το επιτρεπόμενο καρμικό όριο, εσείς συναντιέστε με εκείνες τις περιστάσεις στη ζωή σας, οι οποίες κυριολεκτικά γκρεμίζουν όλα όσα έχετε συνηθίσει, κι εσείς με έκπληξη αναφωνείτε: «Θεέ μου, τι έκανα πια; Γιατί μου συμβαίνουν όλα αυτά;».

Δεν είναι αλήθεια αυτή μια γνωστή εικόνα; Και το 90% των ανθρώπων αρχίζουν να καταριούνται το Θεό και τους Αναληφθέντες Διδασκάλους για ό,τι συμβαίνει στη ζωή τους. Αυτοί κατηγορούν το περιβάλλον τους και όλο τον κόσμο αντί με ταπεινοφροσύνη να δέχονται τα συμβάντα σαν τιμωρία, ή σαν καρμική δικαιοσύνη, η οποία υπερβαίνει το χείλος των επιτρεπόμενων ορίων και εκδηλώνεται με μορφή φοβερής ποινής.

Λοιπόν, από τη μία πλευρά στη διάρκεια όλης της ιστορίας της ύπαρξης της ανθρωπότητας, αυτό κατευθυνόταν και υπήρχαν προειδοποιήσεις. Από την άλλη πλευρά, μόνο τότε, όταν συνέβαινε κάτι το φοβερό σε αυτούς τους ίδιους, οι άνθρωποι ήταν ικανοί για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να συλλογιστούν για ποιο λόγο επέπεσε αυτό πάνω σε αυτούς.

Και όσο εμείς μιλούσαμε και δίναμε τις βέλτιστες συμβουλές για την αποφυγή του αναμενόμενου, εσείς δεν ήσασταν ικανοί να πιστέψτε ότι αυτό που σας λέγαμε ήταν αλήθεια. Και η αιτία της ανυπακοής και της απρονοησίας σας είναι η έλλειψη αληθινής Πίστης.

Γι’ αυτό εγώ, ο Διδάσκαλος, ο οποίος αντιπροσωπεύει την άποψη της Θέλησης του Θεού, απευθύνομαι σε εσάς αυτή την ημέρα. Και εγώ μπορώ να βοηθήσω τον καθένα από εσάς που θα απευθυνθεί σε εμένα με την παράκληση να ενισχύσω την Πίστη του.

Η πίστη είναι το φάρμακο, το οποίο σας είναι απαραίτητο. Και εγώ τώρα δεν μιλώ για την τυφλή πίστη η οποία βασίζεται στην αμάθεια και τον φόβο. Εγώ τώρα μιλώ για την πίστη που βασίζεται στην ακριβή γνώση του Νόμου που υπάρχει σε αυτό το σύμπαν.

Και αυτός είναι ο Νόμος αιτίας – αιτιατού ή Νόμος του Κάρμα ή ανταπόδοσης. Και αυτός ο Νόμος δρα ανεξάρτητα από τη θέλησή σας και τις επιθυμίες σας. Είναι αυτό, που είναι υπαρκτό. Και είναι αυτό το οποίο σας εμποδίζει να επιδιώκετε την υπεράσπιση της ελεύθερης θέλησης, χωρίς να υπολογίζετε τίποτα. Κι αν στο δρόμο της κατάχρησης της ελεύθερης βούλησής σας δεν υπήρχε αυτό το φυσικό και προβλεπόμενο από τον Δημιουργό εμπόδιο, τότε θα τιθόταν υπό αμφισβήτηση η ίδια η ύπαρξη του σύμπαντος και όχι μόνο του πλανήτη σας.

Γι’ αυτό το πρώτο που πρέπει να παραδεχτείτε μέσα σας, είναι ο υπέρτατος Νόμος, ο οποίος υπάρχει σε αυτό το σύμπαν και στις ζωές σας.

Μπορείτε να απευθύνεστε σε εμένα με την παράκληση να ενισχύσω την Πίστη σας. Και είναι αυτό το οποίο εγώ θα σας παρέχω σαν το πιο σημαντικό και επείγον φάρμακο το οποίο χρειάζεστε.

ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ο Ελ Μόρια Χαν, με πίστη για τη νίκη σας! 

© Τατιάνα Μικούσινα, 2005

 
Home 2005 Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ
 

Πνευματικές πρακτικές