Home / 2005 / ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ
Print E-mail

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ 

Σάνατ Κουμάρα, 4 Μαρτίου 2005

 


 

Είμαι ο Σάνατ Κουμάρα και ήρθα σήμερα για να ενημερώσω την ανθρωπότητα για μία νέα ευκαιρία και μία νέα ευλογία που αποφάσισαν οι Ουρανοί να απελευθερώσουν μέσω της αγγελιοφόρου Τατιάνας από τη Ρωσία.

Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη θα είναι πραγματική ανατροπή σε πολλούς από εσάς. Πολλοί από εσάς θα έχετε ανάμεικτα συναισθήματα καθώς θα διαβάζετε αυτό το μήνυμα.

Δεν επιθυμούμε με κανέναν τρόπο όμως να επιβάλουμε σε κάποιον από εσάς να πιστέψει ή να μην πιστέψει αυτά που θα πούμε παρακάτω. Ο σκοπός μας είναι να σας μεταδώσουμε αυτή τη γνώση. Η αποδοχή της ή μη έγκειται εξ’ ολοκλήρου στη δική σας ελεύθερη βούληση.

Οι καιροί έχουν αλλάξει και η Νέα Εποχή έχει ήδη έλθει. Οι κόσμοι πλέον συγκλίνουν. Όσα φαίνονταν σαν άπιαστα όνειρα μόλις πριν λίγα χρόνια, ακόμη και πέρυσι μόλις, αρχίζουν τώρα να πραγματοποιούνται. Μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε μέσω πολλών από εσάς και θα την χρησιμοποιήσουμε στο μέγιστο.

Η κατάσταση στη γη εξακολουθεί να είναι τεταμένη. Τα επίπεδα των δονήσεων του πλανήτη ολοένα αυξάνονται. Καινούργιες μορφές ενέργειας έρχονται στη γη. Εξαιτίας αυτών η πλειοψηφία των ανθρώπων αισθάνεται πως είναι αδύνατο και παράλογο να εξακολουθεί να πορεύεται στα ίδια μονοπάτια που εδώ και χιλιετίες ακολουθούσαν οι άνθρωποι.

Η κατάσταση αυτή εκφράζεται με το αίσθημα του ανικανοποίητου, βαθύτατη θλίψη και την ατέρμονη προσμονή ότι κάτι μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Οι πιο ευαίσθητοι άνθρωποι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους στις συνήθεις δραστηριότητές τους. Αισθάνονται ότι όσα ήταν σημαντικά και αποτελούσαν ουσιαστικά τη ζωή τους κάποτε, δεν έχουν πλέον απολύτως κανένα νόημα. Όλες οι προηγούμενες σας δραστηριότητες, ο τρόπος που σπαταλούσατε τον χρόνο σας με φίλους, παρακολουθώντας ατέρμονα τηλεόραση, ο αγώνας δρόμου για την απόκτηση ασήμαντων πραγμάτων, έχουν πλέον χάσει κάθε νόημα. Όλα αυτά μοιάζουν πλέον σαν φτηνά στολίδια που ξέμειναν από την χθεσινή γιορτή. Σήμερα δεν έχουν κανένα νόημα.

Οι πιο ευαίσθητοι άνθρωποι έχουν προαίσθημα για τον Νέο Κόσμο και οτιδήποτε καινούργιο έρχεται για να αντικαταστήσει το παλαιό και το απαρχαιωμένο. Η ανθρώπινη συνείδηση θα προσπαθήσει να γαντζωθεί στις γνώριμες αρχές, στις παλαιότερες θρησκευτικές, κοινωνικές και οικογενειακές παραδόσεις. Όλα αυτά όμως θα αφανιστούν από προσώπου γης από τον δυνατό άνεμο των επερχόμενων αλλαγών. Δεν υπάρχει λόγος να αντιστέκεται κανείς σε αυτές τις αλλαγές, γιατί όλα σε αυτόν τον κόσμο υπαγορεύονται από Θείους κύκλους. Ακόμη και η ελεύθερη βούληση περιορίζεται στην πραγματικότητα από χρονικά και χωρικά πλαίσια.

Η ανθρώπινη θνητή συνείδηση περιορισμένη από τον υλικό κόσμο, υπαγορεύει ότι τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο θα έπρεπε να υπακούουν στην θέληση του Ανθρώπου ή στην θέληση των ηγεμόνων της ανθρωπότητας.

Όχι! «Καιρός που πετάει κανείς λιθάρια και καιρός που τα μαζεύει».

Εάν ένας καρκινογόνος όγκος δημιουργηθεί σε ένα ανθρώπινο σώμα, ένας υγιής οργανισμός αρχίζει να καταπολεμά τα καρκινογόνα κύτταρα. Ακριβώς η ίδια αρχή ενυπάρχει και στο σύμπαν.

Εάν ένας ανθρώπινος πολιτισμός δίνει σημασία μόνο στην ικανοποίηση των προσωπικών ενδιαφερόντων και τον απασχολεί μόνο η διασκέδαση στον κόσμο αυτό, τότε αυτός ο πολιτισμός θα έπρεπε να αφανιστεί, ακριβώς όπως θα αφαιρούσε ένας χειρουργός έναν όγκο.

Οποιαδήποτε αντίσταση είναι μάταιη σε αυτήν την περίπτωση. Οποιοσδήποτε δεν μπορέσει να αφομοιώσει τη Νέα Συνείδηση, τις αρχές της Γενικής Ευημερίας, την Καλοσύνη, τη Συνεργασία και την Καθοδήγηση του Θεού, θα αφανιστεί από προσώπου γης, ακριβώς όπως ο πρόσφατος σεισμός και το τσουνάμι αφάνισαν αρκετές εκατοντάδες ανθρώπων μέσα σε λίγες ώρες.

Σταματήστε να ενδιαφέρεστε μόνο για την απόλαυση της ηδονής στον κόσμο αυτό. Υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες απολαύσεις για όσους ανοίγουν την ψυχή τους και το νου τους στις δονήσεις των Ανώτερων Επιπέδων.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο αναγκαίο για εσένα παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός. Ολόκληρη η Θεία γνώση και η τελειότητα βρίσκεται εντός σου. Αναζήτησε αυτόν τον θησαυρό. Αναζήτησε την είσοδο που οδηγεί στα αμέτρητα πλούτη εντός σου.

Θα χρειαστεί όμως να πληρώσεις το τίμημα για να εισέλθεις, και το τίμημα αυτό είναι το εγώ σου. Πρέπει να αφήσεις το εγκόσμιο μέρος του εαυτού σου, να απαλλαγείς από τα βάρη που σε κρατούν στη γη και το κατώτερο επίπεδο του πλανήτη σαν σχοινιά.

Επομένως, η κατάσταση της μελαγχολίας που βιώνετε πολλοί από εσάς τώρα, είναι ένα σίγουρο σημάδι τόσο της κούρασης σας από τις ηδονές αυτού του κόσμου, όσο και της ετοιμότητάς σας να έρθετε σε επαφή με τα ανώτερα επίπεδα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε μία επιλογή και να κάνετε το πρώτο βήμα μέσα στο άπειρο, εγκαταλείποντας για πάντα τα στολίδια της χθεσινής γιορτής. Πρέπει να κάνετε ένα βήμα προς την πραγματικότητα, ένα βήμα, και μετά άλλο ένα και να συνεχίσετε να προχωράτε χωρίς διακοπή προς το πραγματικά αληθινό Ον, που είναι η αληθινή σας ουσία.

Δεν υπάρχει τίποτα έξω από εσένα που να σε εμποδίζει να κινηθείς προς την ανώτερη πραγματικότητα. Εσύ και μόνο εσύ εμποδίζεις τον εαυτό σου απ’ το να το κάνει. Δεν μπορείς να επιλέξεις τη σωστή πλευρά του φράχτη σε αυτήν τη διαμάχη με τη διπλή σου περιπλάνηση μέσα σε αυτόν τον μη πραγματικό κόσμο, που συμβαίνει εδώ και χιλιάδες ενσαρκώσεις;

Δεν έχεις άλλο Μονοπάτι. Πρέπει είτε να κάνεις ένα βήμα προς την αέναη πραγματικότητα είτε να παύσεις να υπάρχεις ως άτομο. Ένας υγιής οργανισμός έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τα καρκινογόνα κύτταρα μόνος του. Μεταφορικά μιλώντας, βρίσκεστε όλοι μέσα στην κοιλιά του Θεού. Πιστεύετε πραγματικά ότι ο Θεός θα σας αφήσει να ζήσετε με τον τρόπο που θέλετε εσείς; Εγώ λέω, «Όχι». Πολύ απλά θα απαλλαγεί από οτιδήποτε δεν συνάδει με το Θέλημά Του και τον Νόμο Του.

Σκεφτείτε τα λόγια που σας είπα. Προσμένω με ανυπομονησία να σας συναντήσω στο μέλλον μέσω αυτής της αγγελιοφόρου ή μέσω οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου προετοιμάσει τον ναό του/της για να με φιλοξενήσει μέσα του.

Εγώ είμαι ο Σάνατ Κουμάρα. Ομ.  

© Τατιάνα Μικούσινα, 2005

 
Home 2005 ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ
 

Πνευματικές πρακτικές