Home / 2009 / Συνδιάλεξη για το πώς πρέπει να διαβάζονται τα διαγγέλματά μας και πώς να φέρεστε προς την Αγγελιοφόρο μας
Print E-mail

 

Συνδιάλεξη για το πώς πρέπει να διαβάζονται τα διαγγέλματά μας και πώς να φέρεστε προς την Αγγελιοφόρο μας

Ο Αγαπημένος Μπάμπατζι, 5 Δεκεμβρίου2009

 

 

ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ο Μπάμπατζι.

Για να αρχίσω την συνδιάλεξή μου, θέλω να είμαι σίγουρος ότι έχετε πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης, που χρειάζονται για το διάβασμα των διαγγελμάτων μας.

Αυτοί, οι οποίοι διαβάζουν τα διαγγέλματά μας για πρώτη φορά, μπορεί να εξεπλάγησαν. Ωστόσο αυτοί, που διαβάζουν τα διαγγέλματά μας από πολύ καιρό, μάλλον είναι πληροφορημένοι για τα μέτρα προσοχής, που πρέπει να τηρούνται. Πριν απ’όλα πρέπει να έχετε επίγνωση ότι έχετε να κάνετε με ενεργεία, επειδή ο Λόγος μας φέρνει συγκεκριμένο ενεργειακό φορτίο. Όπως κάθε ενέργεια, και αυτή χρειάζεται να διαχειρίζεται με προσοχή και επιμέλεια, αλλιώς το αποτέλεσμα από το διάβασμα των διαγγελμάτων μας μπορεί να είναι απρόβλεπτο.

Πρέπει λοιπόν να καταλάβετε ότι μιλάτε με Διδάσκαλους, οι οποίοι σας ξεπερνάνε πολύ με το επίπεδο επίγνωσής τους. Γι’ αυτό και πρέπει να έχετε μέσα σας την αίσθηση σεβασμού και εκτίμησης. Δεν μπορείτε να μιλάτε με τον Θεό εν τω μεταξύ, στα πεταχτά. Δεν μπορείτε να πίνετε τσάι, να μιλάτε με τους συνάδελφούς σας στη δουλειά, να τσεκάρετε τα μαθήματα των παιδιών σας και ταυτόχρονα να διαβάζετε τα διαγγέλματά μας. Εάν κάνετε όλα αυτά και διαβάζετε τα διαγγέλματά μας ταυτόχρονα θα δημιουργήσετε κάρμα, το οποίο θα είναι ανάλογο με την ενέργεια στα διάγγελματα μας.

Σας προειδοποιώ για ακόμη μια φορά ότι συνομιλείτε μα τον Θεό. Γι’ αυτό και πρέπει να το κάνετε με ευλάβεια, με μεγάλο σεβασμό στην καρδιά σας. Ολόκληρο το ον σας πρέπει να είναι συντονισμένο για την συνομιλία με τον Θεό. Πρέπει να ξεφορτωθείτε όλες τις εργασίες σας και, αντιθέτως – να μην διαβάζετε ένα διάγγελμα ώσπου βρεθεί ευνοϊκή στιγμή.

Εάν είσαστε ανισόρροποι ή είσαστε εκτεθειμένοι σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα, η ενέργεια στα διαγγέλματά μας θα ενισχύσει το κάθε αρνητικό που έχετε μέσα σας. Και, αντιθέτως, αν είσαστε αρμονικά συντονισμένοι και γεμάτοι με εσωτερική ειρήνη, τότε αυτή η κατάσταση αρμονίας και ειρήνης επίσης θα ενισχυθεί ανάλογα με την ενέργεια του διαγγέλματος.

Λοιπόν, σας έδωσα τις αναγκαίες οδηγίες για το πώς να διαβάζετε τα διαγγέλματά μας.

Τώρα θα πρέπει να σας πω τι συνιστά η θέση του Αγγελιοφόρου της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας. Εμείς δώσαμε στην Απεσταλμένη τον μανδύα μας το 2004 και ταυτόχρονα την εξουσιοδοτήσαμε να αντιπροσωπεύει την Αδελφότητα στο φυσικό επίπεδο. Γιαυτό όταν μπαίνετε σε οτιδήποτε αμοιβαίες σχέσεις με την Απεσταλμένη μας πρέπει να καταλάβετε ότι μπαίνετε σε αμοιβαίες σχέσεις με την Αδελφότητα. Και εμείς σχηματίζουμε τη γνώμη μας για το πνευματικό σας επίπεδο και για το πνευματικό επίπεδο του πολιτισμού σας με βάση την μεταχείριση της Απεσταλμένη μας.

Τότε, όταν ήμουν σε ενσάρκωση, οι άνθρωποι μου φερόντουσαν διαφορετικά. Πολλοί από αυτούς πραγματικά μου φερόνταν σαν Θεό σε ενσάρκωση και αυτό τους βοηθούσε να ξεπεράσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα, γιατί στην ουσία αυτοί χρησιμοποιούσαν τις επιτεύξεις μου, και αυτό τους έδινε την ευκαιρία να εξελίσσονται στη συνείδησή τους. Άλλοι είχανε απορίες και αυτό δεν τους έδινε δυνατότητα για περαιτέρω εξέλιξη. Γιατί εσείς λαμβάνετε σύμφωνα με την πίστη σας.

Εγώ συμφωνώ μαυτό που υπάρχουνε πάρα πολλά άτομα, που προσποιούνται σπουδαίες ενσαρκώσεις, απεσταλμένους και προφήτους. Και αν σας έλκουν τέτοια άτομα, αυτό είναι συνέπεια της κάρμας σας, η οποία πρέπει να ξεπεράσετε.

Αλλά ας δούμε την Απεσταλμένη μας. Στο νου σας πρέπει να τη δείτε σε αναλογία ως μία απεσταλμένη μιας άλλης χώρας.

Φαντασθείτε ότι η χώρα σας έχει έναν Απεσταλμένου μιας άλλης χώρας. Στο κάτω-κάτω, παλιά έδιναν μεγάλη σημασία στο πώς οι άνθρωποι μιας χώρας φερότανε προς τον Απεσταλμένου μιας άλλης χώρας. Και καμιά φορά η εχθρική στάση προς τον Απεσταλμένου ήτανε αφορμή για πόλεμο. Έτσι ήτανε στο παρελθόν. Και η ιστορία έχει άφθονα παραδείγματα.

Και τώρα φαντασθείτε τι αισθανόμαστε εμείς όταν δείχνετε την έχθρα σας ή φανερές εχθρικές δράσεις προς την Απεσταλμένη μας.

Κάνετε λάθος, εμείς δεν θα πολεμάμε ή να σας πιέζουμε να σεβάσετε την Απεσταλμένη μας. Εμείς απλώς κρίνουμε από τις δράσεις σας το επίπεδο ανάπτυξης της ανθρωπότητας γενικώς. Και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να φτάσουμε στο συμπέρασμα, ότι η ανθρωπότητα ακόμα δεν είναι έτοιμη να μιλάμε σαν ίσιοι. Η Ανθρωπότητα θέλει ακόμα να περιφέρεται στους δρόμους στο σκοτάδι.

Λοιπόν, η διευκρίνιση αυτής της λεπτομέρειας με ώθησε να έρθω σήμερα σε εσάς με ένα διάγγελμα. Νομίζω ότι για πολλούς αυτή η πληροφορία θα είναι χρήσιμη.

Εσείς μένετε στο φυσικό κόσμο. Και ταυτόχρονα υπάρχετε στο πνευματικό και στο αστρικό κόσμο. Γιαυτό, εάν το σώμα σας εκφράζεται σεβασμό και υπόκλιση, ενώ ο νους σας ταυτόχρονα κακολογεί οποιονδήποτε βλέπετε και οι επιθυμίες σας εξαναγκάζουν να νιώθετε ζήλια και άλλα αχάριστα αισθήματα, αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε άξια κατάστασητη της συνείδησή σας.

Ο δικός σας κόσμος σας δίνει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Δυναμικό σαν αυτό που έχει ο κόσμος σας σπάνια συναντάτε στο σύμπαν. Σκεφθείτε όμως με τι ασχολείστε στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας; Αξίζει να έρχεστε σε ενσάρκωση για να είσαστε π.χ. ξαπλωμένοι στο ντιβάνι ή να βλέπετε τηλεόραση;

Σήμερα έθιξα πολλά θέματα, που είναι επίκαιρα για εσάς. Και όλα αυτά τα θέματα και προβλήματα χρειάζονται τη μέγιστη προσοχή σας. Γιατί χωρίς να λύσετε τα προβλήματα αυτά θα μένετε στην ίδια θέση. Και εμείς θέλουμε να εξελίσσεστε. Εμείς θέλουμε η εξέλιξή σας να γίνετε αποτελεσματικά με όσο το δυνατόν λιγότεροι κατακλισμοί και ατυχήματα. Εμείς σας φροντίζουμε.

Όταν ήμουν σε ενσάρκωση προσπαθούσα να δίνω στους ανθρώπους τη μέγιστη ενέργεια που είχα και που μου έδινε ο Θεός. Εγώ όμως έβλεπα πώς οι άνθρωποι, κάνοντας μόλις δυο βήματα, την σκόρπιζαν. Το έβλεπα πολλές φορές. Παρόλα αυτά έδινα και ξανάδινα ενέργεια στους ανθρώπους γιατί οι ψυχές τους είχαν ανάγκη από αγάπη, ζεστασιά. Αλλά τότε, όταν έλαμβαναν όλα αυτά, δεν συνειδητοποιούσαν τι πλούτο κατείχαν και και χωρίς την ικανότητα να το καταλάβουν αυτό, αμέσως σκόρπιζαν ότι ελάμβαναν, μέσα από κατάκριση, τη ζηλεία, την έχθρα.

Σας εύχομαι τη γρηγορότερη υπερνίκηση όλων των μη θεϊκών ενεργειών μέσα σας. Και πιστέψτε με, γιαυτό δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, παρά η θέλησής σας και συνεχής παρακίνηση.

ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ο Μπάμπατζι. Ομ.

  
Home 2009 Συνδιάλεξη για το πώς πρέπει να διαβάζονται τα διαγγέλματά μας και πώς να φέρεστε προς την Αγγελιοφόρο μας
 

Πνευματικές πρακτικές