Home / 2013 / Eκτείνω ένα χέρι βοήθειας για εσάς
PDF Print E-mail

Eκτείνω ένα χέρι βοήθειας για εσάς

Σανάτ Κουμάρα, 20 Ιουνίου 2013

 

Sanat KumaraΕγώ Είμαι ο Σανάτ Κουμάρα.

Τα πατρικά συναισθήματά μου απέναντι στην ανθρωπότητα της Γης με κάνουν να έρθω κοντά σας και πάλι.

Βιώνω μια ασύγκριτη αγωνία αυτή τη στιγμή της μετάδοσης της επιστολής μου. Όπως πάντα, θα ήθελα να σας δώσω ένα κομμάτι της συνείδησης μου, την κατανόηση μου, την πίστη μου και την αφοσίωσή μου στο Θεό και στον Θείο Νόμο.

Θα μπορούσατε να λάβετε το σύνολο της επίδρασής μου στην αύρα σας ακριβώς τη στιγμή, που διαβάζετε ή ακούτε αυτή την επιστολή μου. Το μόνο εμπόδιο είναι η αντίσταση του σαρκικού μυαλού σας, του εγώ σας. Δεν μπορείτε να λάβετε, όταν δεν είστε σε θέση να δεχθείτε. Και δεν είστε σε θέση να δεχθείτε και γι’ αυτό υπάρχει ένα εμπόδιο ανάμεσα σε εμένα και σε εσάς, με τη μορφή του γήινου εγώ σας.

Ως εκ τούτου, κάθε φορά που ερχόμαστε, ο κύριος στόχος μας είναι το ξεπέρασμα του εγώ σας. Θα είμαστε σε θέση να επιτύχουμε την ενότητά μας και να ενώσουμε το Πνεύμα μας, μόνο σε περίπτωση που κάνουμε βήματα ο ένας προς τον άλλον.

Έρχομαι και εκτείνω ένα χέρι βοήθειας για εσάς. Αλλά και εσείς θα πρέπει επίσης να καταβάλετε προσπάθεια και να εκτείνετε το χέρι σας σε Εμένα.

Εγώ ακούραστα επαναλαμβάνω ότι επιβάλλεται σε σας να εργάζεστε σταθερά προς την κατεύθυνση της συνεργασίας μας και την ενότητά μας στο Θεό. Είναι αδύνατο για σας να ακολουθήσετε το Δρόμο και τις συστάσεις μας μια μέρα, αλλά να υποκύψετε στα πάθη του εγώ σας την επόμενη ημέρα. Είναι αδύνατο για σας να είστε μαθητής μας σήμερα και να το ξεχάσετε αύριο.

Διαδοχικότητα και συνέπεια των ενεργειών σας – επιλογές και προσπάθειες – γι’ αυτό είναι που ακούραστα αγωνιζόμαστε για σας και σας καλούμε να ακολουθήσετε.

Κάθε φορά όταν, εμπνευσμένοι από τα μηνύματα μας, λαμβάνετε απόφαση να ακολουθήσετε το Δρόμο που δείχνουν, μην ξεχνάτε την απόφαση σας αυτή την επόμενη μέρα.

Η αντίσταση του θέματος προς το παρόν έχει φτάσει τα άκρα. Ως εκ τούτου, είστε υποχρεωμένοι οι προσπάθειες όλης σας της ύπαρξης να εξουδετερώσουν τις απατηλές δυνάμεις. Και θα είστε σε θέση να το κάνετε. Θα είστε σε θέση να εξουδετερώσετε την αντίσταση των όποιων εξωτερικών και εσωτερικών αρνητικών δυνάμεων και ενεργειών. Το μόνο πράγμα που πραγματικά χρειάζεται είναι η επιθυμία σας και τα ιδανικά σας, η αφοσίωση και η συνέπεια.

Για να αντλήσετε αυτές τις ιδιότητες από το εσωτερικό της ύπαρξής σας, θα πρέπει να έχετε μια πίστη ισχυρή σαν διαμάντι και να βασίζεστε στην ειλικρινή αγάπη άνευ όρων για  ολόκληρη τη Δημιουργία.

Δεν μπορείτε αμέσως επανασυντονίσετε την ύπαρξή σας και να πετύχετε εναρμόνιση με την Ιεραρχία. Αλλά είστε σε θέση να το επιτύχετε κάνοντας σταδιακά, καθημερινά βήματα προς την αναγκαία κατεύθυνση. Οι συμβουλές και οι συστάσεις που δίνουμε είναι επαρκείς για μια αποφασιστική πρόοδο στο Δρόμο σας πίσω στον Ουρανό.

Το μόνο που πρέπει να θυμόσαστε συνεχώς για μας, είναι να κρατήσετε συνήχηση στις καρδιές σας. Η Αδελφότητα κάνει τεράστιες προσπάθειες γι’ αυτό. Κάθε φορά όταν ερχόμαστε να δώσουμε τα Μηνύματα μας, εκατομμύρια από Αναληφθήσες οντότητες παρέχουν τη βοήθεια και τη συμβολή τους κατά τη διάρκεια κάθε μετάδοσης του Μηνύματος. Και γι’ αυτό οι επιστολές μας είναι ο πιο πολύτιμος θησαυρός στον κόσμο σας. Γι’ αυτό τα Μηνύματα μας είναι μια υλοποίηση της Θεϊκής ενέργειας στον κόσμο σας. Σιγά σιγά μέσα σε οκτώ και μισό χρόνια οι ενέργειες Μας και τις δονήσεις Μας διεισδύουν στον κόσμο σας.

Και ελπίζουμε ειλικρινά ότι θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε την ενέργεια, τις γνώσεις που αποκτούνται από εμάς και την κατανόηση του Θείου Νόμου, κατάλληλα και με προσοχή.

Κάθε φορά όταν διαβάζετε μηνύματα μας, πάρτε ένα λεπτό για να σκεφτείτε πόσο μεγάλες είναι οι προσπάθειες που καταβάλλονται για τη μετάδοση των Μηνυμάτων στον κόσμο σας. Και αν μπορούσατε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας με τις προσπάθειες αντίστοιχες με εκείνες που Κάνουμε, ο Θείος Νόμος θα είχε εκπληρωθεί και η ανταλλαγή ενέργειας ανάμεσα στις οκτάβες μας θα είχε ολοκληρωθεί. Αυτό αποδεικνύει την ικανότητα των επίγειων εξελίξεων για την περαιτέρω εξέλιξη στο Θεό.

Ωστόσο, αυτό δεν λαμβάνει χώρα. Και μπορείτε να βεβαιωθείτε με τη δική σας εμπειρία.

Πόσο καιρό διαρκεί η ετοιμότητά σας και την αποφασιστικότητά σας, την οποία αποκτάτε ενώ διαβάζετε άλλο ένα δικό μας Μήνυμα; Μέχρι το πρώτο τηλεφώνημα ή τη συζήτηση σε ένα δωμάτιο με τους φίλους σας; Μέχρι ένα άλλο κομμάτι διασκέδασης και απόλαυσης να σας προσελκύσει στον κόσμο σας; Μέχρι μια άλλη ταινία που θα παρακολουθήσετε στην τηλεόραση;

Δεν μπορείτε αμέσως να απομακρύνετε τη γύρω ψευδαίσθηση, αλλά είστε σε θέση να προβείτε σε διαδοχικά βήματα για να την εξουδετερώσετε. Και το μονοπάτι, το οποίο ανοίγεται μπροστά σας, δεν ανοίγει πέρα ​​από τον εαυτό σας. Αυτός ο Δρόμος αποκαλύπτεται μέσα σας. Και αυτός ο Δρόμος είναι η αλλαγή της συνείδησής σας.

Εσείς οι ίδιοι εκτελείτε τη διαδικασία αλλαγής της συνείδησής σας. Όλες οι εξωτερικές αυταπάτες εκτυλίσσονται μπροστά σας μόνο και μόνο για να σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε επιλογές και να προχωρήσετε στο Δρόμο. Ωστόσο, προτιμάτε να βυθίζεστε στην αυταπάτη όλο και πιο βαθιά, αντί να χωριστείτε με αυτή.

Αυτή είναι επιλογή και απόφασή σας. Δεν υπάρχει κανένα άλλο ον σε όλο το σύμπαν που μπορεί να κάνει επιλογές αντί για σας.

Και τώρα θέσετε τον εαυτό σας στη θέση μου. Εκατομμύρια χρόνια συνεχίζω να σας διδάσκω τις βασικές αρχές της Διδασκαλίας. Έρχομαι μέσα από πολλούς αγγελιοφόρους και προφήτες. Δίνω την ίδια διδασκαλία για εκατομμύρια χρόνια. Πολλοί από εσάς έχετε ακούσει αυτή τη Διδασκαλία προσωπικά από μένα στα ερημητήρια της Αδελφότητας και από αγγελιαφόρους μου για δεκάδες και εκατοντάδες φορές. Αλλά μετά έρχεστε σε επαφή με τον απατηλό κόσμο, και το φως των ματιών σας σκοτεινιάζει και την αποφασιστικότητά σας αφήνετε και βυθίζεστε όλο και βαθύτερα στην ψευδαίσθηση του κόσμου σας. Στη συνέχεια  έρχεται μια στιγμή, όταν με την τελευταία ελπίδα γυρίζετε τα μάτια σας στον ουρανό και ζητάτε βοήθεια και σωτηρία. Έχει επανεμφανιστεί, από ζωή σε ζωή, δεκάδες φορές.

Αν κάποιος από εσάς ήταν στη θέση μου, θα είχε παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, φέρω ευθύνη για τον καθένα από εσάς, και θα έρχομαι και να σας δίνω τη διδασκαλία μου και τις παραινέσεις μου, παρά το πείσμα σας.

Δεν ξέρω πόσο περισσότερο χρόνο χρειάζεται η ψυχή σας για να βαρεθεί το παιχνίδι της αυταπάτης και για να ανέβει στις Ουράνιες κορυφές της Θείας συνείδησης, αλλά ξέρω ότι θα έρθει μια στιγμή, όταν θα είστε σε θέση να ανεβάσετε τη συνείδηση σας σε ένα τέτοιο επίπεδο και θα δείτε την προοπτική του Θείου Δρόμου της εξέλιξης και θα τραβήξετε το βλέμμα σας μακριά από τα λαμπερά μπιχλιμπίδια του κόσμου σας για τα καλά.

Σας εύχομαι να συναντήσετε αυτή τη στιγμή σαφήνειας ήδη σε αυτή την ενσάρκωση. Σας εύχομαι να κάνετε ένα βήμα στο άπειρο και να βγείτε έξω από τα όρια της ψευδαίσθησης το συντομότερο δυνατόν.

Εκτείνω το χέρι μου σε σας και να περιμένω υπομονετικά για να γίνετε ικανοί να έρθετε και μου το σφίξετε.

Εγώ Είμαι ο Σανάτ Κουμάρα. Oμ.

 

© Messenger Tatyana Mickushina | http://www.sirius-eng.net/ 

Μετάφραση: Ειρήνη Αλιμαντήρη  

Διόρθωση: Μαίρη Παλμούτσου 

 
Home 2013 Eκτείνω ένα χέρι βοήθειας για εσάς
 

Πνευματικές πρακτικές