Home / 2015 - June / Ελπίζω ότι το μήνυμά μου θα ανάψει τις καρδιές εκείνων που ακόμη έχουν μια σπίθα Θεότητας που σιγοκαίει εσωτερικά!
E-mail

Ελπίζω ότι το μήνυμά μου θα ανάψει τις καρδιές εκείνων που ακόμη έχουν μια σπίθα Θεότητας που σιγοκαίει εσωτερικά!

Διδάσκαλος Μορύα, 21 Ιουνίου 2015


ΕΙΜΑΙ ο Ελ Μορύα!

Η επείγουσα ανάγκη απαιτεί το μήνυμα να είναι αυστηρό.

Είπαμε ότι δεν υπήρχε δυνατότητα να δοθούν περισσότερα από τα Μηνύματά μας μέσω αυτής της Αγγελιοφόρου.

Δεν ήταν επειδή δεν το επιθυμούσαμε, ή γιατί η Αγγελιοφόρος δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.

Είπαμε ότι δεν υπήρχε δυνατότητα να δώσουμε τα Μηνύματα μας, διότι πολλή από την ενέργεια που περιέχεται στα Μηνύματά μας δεν ήταν σε ζήτηση από εσάς, τους ενσαρκωμένους τσέλα μας.

Πρέπει να δηλώσουμε το γεγονός αυτό με βαθιά λύπη.

Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές πληροφορίες στον κόσμο σας.

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά βιβλία και τόσες πολλές πληροφορίες διασκορπισμένες σε διαφορετικές σελίδες στο Διαδίκτυο.

Αλλά εμείς δεν ερχόμαστε για να σας δώσουμε πληροφορίες. Ερχόμαστε για να μπορέσετε να επιστρέψετε Σπίτι χάρη στη βοήθειά μας και στη γνώση που δίνεται από εμάς.

Ο κόσμος σας, σε αυτή τη μορφή που υπάρχει σήμερα, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ψυχές που θυμούνται τον άλλο κόσμο, τον Θείο Κόσμο. Αυτές οι ψυχές θυμούνται αληθινές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που βασίζονται στην αδελφική Αγάπη και Συνεργασία.

Εσείς, πολλοί από εσάς, έχετε χάσει αυτή την αλήθεια και το εσώτατο συστατικό της καρδιάς του Όντος.

Τα μπιχλιμπίδια και οι απολαύσεις του κόσμου σας δεν μπορούν να αντικαταστήσουν εκείνη την Αλήθεια που είναι πάντα μαζί σας, αλλά που (την) ξεχνάτε μέσα στην αναστάτωση της ημέρας.

Έχω έρθει για να θυμίσω σε εκείνες τις αφοσιωμένες καρδιές με τις οποίες έχουμε συνδεθεί για πολλές ενσαρκώσεις αυτή την αλήθεια που κατοικεί στις καρδιές σας στα ενδόμυχα της ύπαρξής σας.

Γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους Αναληφθέντες Κυρίους να φτάσουν στις καρδιές σας που καλύπτονται με αδιαπέραστη θωράκιση.

Λίγοι από τους αφοσιωμένος και γνήσιους είναι ενσαρκωμένοι οι οποίοι εξακολουθούν να θυμούνται τον Θεό, και χάρη στην αφοσίωσή τους και τη μεγάλη συμπόνια προς την ανθρωπότητα είναι έτοιμοι να θυσιάσουν την ίδια τη ζωή τους για χάρη των ψυχών των ανθρώπων που είναι χαμένοι στον απατηλό κόσμο και δεν μπορούν να δουν το Φως.

Για εκείνες τις λίγες ψυχές του Φωτός έρχομαι, ώστε να τις υποστηρίξω και να τις βοηθήσω, παρά την απόφαση του Καρμικού Συμβουλίου να μην δώσουμε άλλα Μηνύματα μέσω της Αγγελιοφόρου μας.

Η συμπόνια και η επιθυμία μου να βοηθήσω την ανθρωπότητα υπερνικά όλα τα εμπόδια και όλες τις δυσκολίες.

Έχω έρθει αυτή τη σημαντική ημέρα, την Ημέρα του θερινού ηλιοστασίου του 2015.

Σήμερα μπορείτε να εφαρμόσετε όλες τις προσπάθειές σας και να αλλάξετε νοητικά την κατάσταση στον πλανήτη προς το καλύτερο. Μόνο μερικοί φωτοφόροι απαιτούνται να κρατήσουν την εικόνα του λαμπρού μέλλοντος στη συνείδησή τους, προκειμένου να απομακρύνουν το σκοτάδι που είναι τόσο κορεσμένο που οι άνθρωποι δεν μπορούν να διακρίνουν την κατεύθυνση της περαιτέρω πορείας τους.

Όλη η ενέργεια σε αυτό το Σύμπαν ανήκει στον Θεό.

Ο Θεός είναι ο Μόνος ο Οποίος μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε κατάσταση στον κόσμο σε μια στιγμή.

Μόνο ο Νόμος της ελεύθερης βούλησης που χορηγείται σε εσάς από τον Θεό δεν επιτρέπει θετικές αλλαγές στον κόσμο. Ούτε οι Αναληφθέντες Κύριοι, ούτε ο ίδιος ο Θεός μπορεί να σας βοηθήσει αν στρέφεστε μακριά από τη βοήθεια και ξεχνάτε το όνομα του Θεού.

Σας θυμίζω ξανά και ξανά: όλα τα προβλήματά σας και όλα τα προβλήματα της κοινωνίας σας συνδέονται με ένα πράγμα μόνο, ότι ο ίδιος ο πολιτισμός σας στερεί τον εαυτό του από τον Θεό.

Είναι στο χέρι σας να πάρετε τόσο πολύ ευτυχία, Αγάπη και Θεία ενέργεια όσο μπορεί να κρατήσει η ύπαρξή σας.

Το μόνο εμπόδιο είναι το κάρμα σας, εκείνη η αρνητική ενέργεια που βρίσκεται ανάμεσα σ’ εσάς και στον Θεό και αποτελείται από τα λάθη σας που κάνατε στο παρελθόν παραβιάζοντας τον Νόμο αυτού του Σύμπαντος.

Για τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε δώσει τη Διδασκαλία που δίνει λεπτομερείς συστάσεις για το πώς μπορείτε να ξεπεράσετε τα λάθη του παρελθόντος και να αποκτήσετε την κατάσταση της εσωτερικής ευτυχίας και ειρήνης.

Τώρα όμως το στάδιο έχει έρθει οπότε θα πρέπει να δείξετε ότι η εκπαίδευση μας έχει κατακτηθεί από εσάς.

Θα πρέπει να δείξετε τη φιλοδοξία και την επιμονή σας όταν κάνετε τις πνευματικές πρακτικές σας.

Θα πρέπει να δείξετε πως τα Μηνύματα μας, οι προσφερόμενες χορηγίες και ευκαιρίες έχουν υιοθετηθεί από εσάς.

Το μόνο που χρειάζεστε σε αυτό το στάδιο για τη σωτηρία σας, σάς δίνεται στο ακέραιο!

Αν είναι πέρα ​​από τις δυνάμεις σας το να κυριαρχήσετε τη Διδασκαλία που δίνεται από εμάς, προσφύγετε απευθείας στον Θεό και τους Διδασκάλους. Ζητήστε βοήθεια, ζητήστε τη σωτηρία, και η βοήθεια θα έρθει!

Αλλά αν εξακολουθείτε να κάθεστε και να μην κάνετε τίποτα και να περιμένετε για ένα θαύμα, διακινδυνεύετε πάρα πολύ, καθώς ο χρόνος είναι λίγος και αυτή η φορά είναι η τελευταία φορά.

Ελπίζω ότι το μήνυμά μου θα ανάψει τις καρδιές εκείνων που ακόμη έχουν μια σπίθα Θεότητας που σιγοκαίει εσωτερικά!

ΕΙΜΑΙ ο Ελ Μορύα!


© Αγγελιοφόρος: Τατιάνα Μικούσινα

Μετάφραση & διορθώσεις: Ελληνική Ομάδα Μετάφρασης των Μηνυμάτων,

9 Ιουλίου 2015.

 
Home 2015 - June Ελπίζω ότι το μήνυμά μου θα ανάψει τις καρδιές εκείνων που ακόμη έχουν μια σπίθα Θεότητας που σιγοκαίει εσωτερικά!
 

Πνευματικές πρακτικές