Home / 2010 / Συζήτηση για την επίδραση των διαγγελμάτων
Print E-mail

 

Συζήτηση για την επίδραση των διαγγελμάτων 

Ο Διδάσκαλος Κουτ Χούμι, 14 Ιανουαρίου 2010 

 

 

 

ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ο Κουτ Χούμι. Εγώ ήρθα και πάλη. Και σήμερα θα συνεχίσουμε την συζήτησή μας για την υπερνίκηση των εσωτερικών σας προσόντων που σας εμποδίζουν. 

 

Ναι, αγαπημένοι, δυστυχώς εσείς διαμένετε σε κόσμο, που είναι ατελής και, επομένως, είσαστε αναγκασμένοι να μοιράζεστε την ατέλεια του κόσμου αυτού. Γιαυτό σας είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε κάποια απλούστερα πράγματα, που εμείς αποκαλύπτουμε. Και πολλοί από εσάς απορούν κιόλας, για то τι καινούργιο λέμε και για το ότι μιλάμε συνεχώς για το ίδιο πράγμα.  

Η συνείδησή σας είναι φτιαγμένη έτσι ώστε, για να αλλάξει πραγματικά κάτι στη συνείδησή σας, πρέπει να ακούσετε την ίδια αλήθεια πολλές φορές. Και ακόμα και τότε, παρόλο που σας φαίνεται ότι η αλήθεια αυτή σας είναι γνωστή, χρειάζεται να καταβάλετε και προσπάθεια για να μπορέσετε όχι απλά να καταλάβετε αυτή την αλήθεια, αλλά επίσης και να την υλοποιήσετε στη ζωή σας.  

Πιστέψτε με και πιστέψτε την εμπειρία μου στην εργασία με την ανθρωπότητα στη Γη. Και αν σας φαίνεται ότι δεν λαμβάνετε τίποτα καινούργιο από τα διαγγέλματά μας, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

Τακτικά σας υπενθυμίζουμε τις συστάσεις μας για το πώς να δουλεύετε με τα διαγγέλματά μας. Και εγώ ξέρω πολλούς, που δεν τηρούν τις συστάσεις μας. Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για την επιφυλακτικότητα όταν δουλεύετε με τα διαγγέλματά μας και για το γεγονός ότι είναι ανεπιθύμητο να διαβάζετε περισσότερα από 2 διαγγέλματα την ημέρα. Πχ. ένα το πρωί και ένα το βράδυ.

Κάθε διάγγελμα περιέχει την ενέργεια διαφόρων Διδασκάλων που τα δίνουν. Και ενίοτε η ενέργεια ανήκει σε όχι τόσο υψηλό επίπεδο, ενίοτε ανήκει σε πολύ υψηλό επίπεδο ύπαρξης. Και εάν αρχίζετε να διαβάζετε μερικά διαγγέλματα ένα μετά από το άλλο, τότε υποβάλετε τον οργανισμό σας σε πολύ μεγάλη πίεση. Η εξωτερική σας συνείδηση μπορεί και να μην παρακολουθήσει τον κίνδυνο, επειδή ο νούς σας έχει συνηθίσει να δουλεύει μόνο με το πληροφοριακό συστατικό και δεν λαμβάνει υπόψη το ενεργειακό συστατικό των διαγγελμάτων.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Ο οργανισμός σας χρειάζεται φαΐ. Και τότε, όταν πεινάτε ή διψάτε και τρώτε ένα κομμάτι ψωμί ή πίνετε ένα ποτήρι νερό, ο οργανισμός σας νιώθει ικανοποίηση. Και τώρα φανταστείτε ότι τρώτε μεγάλες ποσότητες φαγητού, άταχτα, και το καταπίνεται με απεριόριστες ποσότητες ποτών. Ξέρω ότι πάρα πολλά άτομα κάνουν έτσι στη ζωή τους, παρασυρόμενα από άφθονα τραπέζια και από λαιμαργία. Όμως την επόμενη ημέρα έχετε μειωμένο αυτοσυναίσθημα λόγω της ασυγκράτητης κατανάλωσης φαγητού και ποτού, έτσι δεν είναι;

Υπάρχουν φαγητά που συνδυάζονται, αλλά υπάρχουν και φαγητά που δεν πρέπει να τα χρησιμοποιείται μαζί. Λοιπόν, το περισσότερο μέρος της ανθρωπότητας βρίσκεται σε τέτοιο χαμηλό ενεργειακό επίπεδο που απλά δεν μπορεί να καταλάβει αυτές τις απλές αλήθειες που ήτανε γνωστές πριν από εκατό χρόνια και τις οποίες τηρούσαν όλοι οι σοφοί..

Όταν διαβάζετε πολλά διαγγέλματα, τα οποία ανήκουν σε διαφορετικούς Διδασκάλους, μπορεί να πάθετε την ίδια δυσπεψία συναισθήσεων, η οποία γίνετε στο στομάχι σας από την ασυγκράτητη χρήση φαγητού.

Πρέπει να φέρεστε πολύ προσεκτικά με το διάβασμα των διαγγελμάτων μας, γιατί αλλιώς ρισκάρετε να νιώσετε εσωτερική δυσφορία, έλλειψη ικανοποίησης και ακόμα χειρότερα, να στρέψετε όλη την έλλειψη ικανοποίησής σας προς την αγγελιοφόρο μας ή τους Διδασκάλους.

Πρέπει πολύ προσεκτικά να προετοιμάζεστε για το διάβασμα κάθε διαγγέλματος. Πρέπει να συντονίζεστε με τον Διδάσκαλο, που δίνει το διάγγελμα, με τη βοήθεια μουσικής, με τη βοήθεια εικόνων του Διδάσκαλου ή χρησιμοποιώντας προσευχή ή διαλογισμό πριν από το διάβασμα διαγγελμάτων. Τότε προσαρμόζετε την ενέργειά σας, ανεβάζετε την συνείδησή σας και τα διαγγέλματα θα σας φέρουν όφελος.

Θα σας δώσω ένα άλλο παράδειγμα. Ο ήλιος ακτινοβολεί για όλους τους ανθρώπους και για όλα τα ζωντανά όντα. Και υπάρχουν άτομα που συνετά χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια. Αυτοί κάθονται στον ήλιο για συγκεκριμένο καιρό, μετά κάνουν διάλειμμα και πάλι εκτίθενται στις στοργικές ακτίνες ηλίου.

Υπάρχει άλλος τύπος ανθρώπων που μέρα-βράδυ είναι στην παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο και την επόμενη ημέρα υποφέρουν από το εγκαύματα και πυρετό. Ποιος φταίει για το έγκαυμα; Ο ήλιος; Νομίζω πώς η απάντηση είναι προφανής. Εσείς και μόνο φταίτε γι’ αυτό που χρησιμοποιήσατε την ηλιακή ενέργεια ασυνείδητα.

Η ενέργεια που περιέχουν τα διαγγέλματά μας δεν έχει τέτοια ολοφάνερη επίδραση αλλά παρ’ όλα αυτά υπάρχουνε αρκετά άτομα, τα οποία διαβάζουν βιαστικά δέκα-είκοσι από τα διαγγέλματά μας, μη μπαίνοντας στη ουσία τους και μη προδιαθέτοντας τον εαυτό τους όπως πρέπει πριν να διαβάσουν κάθε διάγγελμα. Το αποτέλεσμα δεν αργεί. Μετά από ορισμένο καιρό αρχίζουν να αισθάνονται θυμό, ακόμα και έχθρα.

Ποιος φταίει για τα αισθήματά σας; Η αγγελιοφόρος; Οι Διδάσκαλοι; Νομίζω πώς η απάντηση είναι προφανής. Κανένας εκτός από εσας δεν φταίει ότι παραμελείτε τις συστάσεις των Διδασκάλων.

Όπως τα πάντα στον κόσμο σας, τα διαγγέλματά μας έχουν διττή δράση. Και κάποιοι χάρη στο διάβασμα των διαγγέλμάτων μας απόκτησαν ομαλότητα της αύρας τους, εξαφανίσθηκαν τα ελαττώματα της αύρας, που τους ακολουθούσαν πολλά χρόνια. Αυτοί έγιναν πιο ισορροπημένοι, πιο φιλικοί. Βελτίωσαν τις σχέσεις με τους συγγενείς τους. Και απόκτησαν ειρήνη στην ψυχή και στο σπίτι τους.

Κάποιοι άλλοι, αντιθέτως, μετά από το διάβασμα των διαγγελμάτων μας νιώθουν έχθρα, μίσος, αντιπάθεια. Η αύρα τους λειώνει μέρα με τη μέρα και αυτοί απλά καταστρέφουν τον εαυτό τους.

Αγαπημένοι, εμείς σας ευχόμαστε καλό, Αγάπη, αρμονία. Και όλα αυτά μπορείτε να αποκτήσετε μέσω των διαγγελμάτων μας. Αλλά μέσα σας βρίσκετε η δικλείδα που κατευθύνει την ενέργεια, που βρίσκεται στα διαγγέλματά μας, είτε για καλό, είτε για κακό. Κάθε πράγμα στον κόσμο σας, αγαπημένοι, έχει διττή επίδραση. Και μέσα σας είναι ο μηχανισμός αυτός που σας υποχρεώνει είτε να περπατάτε με ευθυμία στο δρόμο της εξέλιξης, είτε σας πετάει έξω από το δρόμο.

Σήμερα είχα τη δυνατότητα να διεξάγω ένα πολύ σημαντικό διάγγελμα. Και ελπίζω ότι για πάρα πολλά άτομα, που διαβάζουν τα διαγγέλματά μας, αυτό το διάγγελμα θα είναι περισσότερο από έγκαιρο.

 

ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ο Κουτ Χούμι,

Πάντα έτοιμος να βοηθήσει οποιοδήποτε χρειάζεται βοήθεια και προσεύχεται για βοήθεια.

                           

 

Αγγελιοφόρος Τατιάνα Μικούσινα, 2010

 
Home 2010 Συζήτηση για την επίδραση των διαγγελμάτων
 

Πνευματικές πρακτικές