Home / 2014 - Ιουνίου / Διδάσκω πως να υπερνικήσετε τη βία στη συνείδησή σας
Διδάσκω πως να υπερνικήσετε τη βία στη συνείδησή σας Print

Διδάσκω πως να υπερνικήσετε τη βία στη συνείδησή σας

Αθηνά Παλλάδα, 23 Ιουνίου 2014


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Αθηνά Παλλάδα, που ήρθε σε σας.

Γιατί ήρθε η ώρα μου για να δώσω οδηγίες και συμβουλές προς εκείνους τους ειλικρινείς αναζητητές της Αλήθειας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τη Διδασκαλία μας.

Πρέπει να σας πω ότι δεν είμαστε πάντα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα της εκπαίδευσής μας. Υπάρχουν ευτυχισμένες στιγμές, όταν ο Λόγος μας ανάβει τις καρδιές των ανθρώπων και είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρατηρήσουμε ότι ο άνθρωπος ανθίζει κυριολεκτικά στα μάτια μας. Όλη η ύπαρξή του φωτίζεται με το Φως της Αλήθειας και της Αγάπης, Θεία Αγάπη κυριολεκτικά ρέει από τα μάτια αυτού του ανθρώπου.

Υπάρχουν όμως και αντίθετα παραδείγματα. Όταν ένα άτομο βρίσκει με μεγάλη δυσκολία τις Διδασκαλίες μας και τις επιστολές που δίνουμε. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον για κάποιο χρονικό διάστημα, προσπαθώντας να κατανοήσει τη βάση της γνώσης που δόθηκε από εμάς. ‘Όμως ο χρόνος περνάει και ο άνθρωπος σταματά να διαβάζει τα μηνύματά μας και αναζητά την Αλήθεια σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος.

Λυπούμαστε πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, γιατί ο νόμος της Ελεύθερης Βούλησης δεν μας επιτρέπει να παρεμβαίνουμε στις αποφάσεις των ανθρώπων.

Ωστόσο, δεν παύουμε να ελπίζουμε ότι αργά ή γρήγορα η ανθρωπότητα θα μπορέσει να υπερνικήσει την αντίσταση του εξωπραγματικού μέρους της και να ξεφύγει τελικά στην απεραντοσύνη της Θεϊκής σκέψης.

Εγώ Είμαι η Αθηνά Παλλάδα, η Θεά της Αλήθειας. Επιβλέπω επίσης πολλούς άλλους τομείς της ανθρώπινης ζωής. Και σήμερα, αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά από την συνάντησή μας, γιατί δίνω αυτό το Μήνυμά στο έδαφος της αγαπημένης μου Ελλάδας.

Αχ, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενη είμαι, σπαρταρά όλη η ύπαρξη μου!

Αρχαία Ελλάδα. Πόσες εκατοντάδες χρόνια πέρασαν, όταν οι κάτοικοι αυτού του μέρους με λάτρευαν, έχτιζαν ναούς και ιερά αφιερωμένα σε μένα.

Ο χρόνος πέρασε και τώρα οι άνθρωποι λατρεύουν άλλους Θεούς. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξη ότι θα έρθει η ώρα που όλοι οι άνθρωποι θα εισέλθουν στο πνεύμα και θα γεμίζουν από την Θεϊκή Αλήθεια, ότι ολόκληρος ο κόσμος είναι μόνο μια εκδήλωση της Θείας Αλήθειας. Και όλος ο κόσμος είναι δώρο του Θεού σε σας, στις ψυχές σας, για να τις βοηθήσει να αναπτυχθούν και να μάθουν τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους.

Υπάρχουν τόσα πολλά σε αυτόν τον κόσμο που είναι όμορφα και γοητευτικά. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που ο Θεός έχει δώσει στην ανθρωπότητα εντελώς δωρεάν, ως Θείο δώρο. Υπάρχουν ανατολές και ηλιοβασιλέματα, υπάρχει η ζεστασιά του ήλιου, το κελάηδημα των πουλιών, το άνθισμα των λουλουδιών, το τραγούδι του ανέμου και η φλυαρία των ρυακιών.

Τόσο πολλά δώρα έχει δώσει ο Θεός στην ανθρωπότητα!

Ωστόσο, η ανθρωπότητα έχει γυρίσει την πλάτη στα Θεία δώρα. Ακόμη και το δώρο της αθανασίας που δόθηκε στην ψυχή σας κατά τη δημιουργία της, δεν είναι πλέον αντιληπτό από εσάς.

Με εκπληκτικό πείσμα δημιουργείτε τα δικά σας μη θεϊκά πρότυπα και τα λατρεύετε όπως το χρυσό μοσχάρι και τα τρέφετε με τη Θεϊκή σας ενέργεια.

Κάποτε  μπορούσα να παραβρίσκομαι μεταξύ των ανθρώπων. Ήταν στο μακρυνό παρελθόν. Και έλεγα στους ανθρώπους ότι θα έρθει η εποχή όταν οι άνθρωποι θα ξεχάσουν τον Θεό και θα ξεχάσουν την ύπαρξή μου. Κανείς δεν με πίστευε.

Και τώρα, όταν σας λέω για τον Θεό, για τους Αναληφθέντες Διδασκάλους, πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να πιστέψουν ότι πραγματικά υπάρχουν.

Επειδή στο μυαλό σας υπάρχουν πολλές πληροφορίες, αλλά η Αλήθεια, η Θεία Αλήθεια σάς έχει εγκαταλείψει.

Ως εκ τούτου, κύριος στόχος σας θα είναι να επιστρέψει στον κόσμο σας η Θεία Αλήθεια και ακολούθως θα επιστρέψει στον κόσμο σας η Θεία Αρμονία, η Θεία Ειρήνη και η ύπαρξή σας θα γεμίσει με νόημα.

Τώρα είστε βυθισμένοι στα προβλήματα τα οποία εσείς επινοήσατε. Σας ανησυχεί σοβαρά αυτό που είναι ανάξιο της προσοχής σας. Είστε βυθισμένοι στα προβλήματα και τις καταστάσεις, τα οποία δεν θα πρέπει να υπάρχουν στον κόσμο σας. Και όσο περισσότερη προσοχή δίνετε σε αυτές τις καταστάσεις, τόσο περισσότερο τις τρέφετε με την δική σας Θεϊκή ενέργεια.

Αρκετά επινοημένα πράγματα, τα οποία αναπαράγονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τη βοήθεια της δική σας ενέργειας, παίρνουν αρκετά φυσική μορφή.

Εκθέτετε υπάκουα την ύπαρξή σας σε ένα χείμαρρο ψεμάτων, που αναπαράγονται από τα μέσα ενημέρωσης και αυτό το ρεύμα ψεμάτων σας παρασύρει και σας αναγκάζει να κάνετε πράγματα για τα οποία θα ντρέπεστε μετά το θάνατο του φυσικού σας σώματος, όταν θα έρθετε στην Κατοικία μας. Θα θυμάστε με τρόμο τις καταστάσεις τις οποίες εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε υπό την επήρεια των ψευδών υποβολών και των προφανών ψεμάτων.

Οι άλλοι Διδάσκαλοι και Εγώ συνεχώς αντιμετωπίζουμε αυτές τις ψυχές που δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ που βιώνουν, όταν στέκονται μπροστά στη φρίκη του κακού που δημιουργήθηκε κατά την τελευταία τους ενσάρκωση.

Πολλές από αυτές τις ψυχές ετοιμάζονται ξανά να ενσαρκωθούν, για να εξαλείψουν τις αμαρτίες τους, τις βρώμικες πράξεις τους. Ωστόσο, εμείς  βλέπουμε ότι η ψυχή έχει δεχτεί τόσο μεγάλο τραύμα που θα χρειαστούν πολλές εκατοντάδες χρόνια, για να μπορέσει να ανακτήσει ξανά τη Θεία Ειρήνη και την Αρμονία και να ενσαρκωθεί με αρκετά συνειδητή επιθυμία για να ξεπληρώσει το κάρμα της.

Ξέρω και βλέπω πόσο δύσκολο είναι για τις ψυχές αυτών των ανθρώπων οι οποίοι έρχονται σε ενσάρκωση, για να εξαλείψουν τις πιο τρομερές αμαρτίες του παρελθόντος τους. Αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν και υφίστανται τρομερές δοκιμασίες.

Και χρειάζεται κανείς να συγκεντρώσει όλο το θάρρος, να δείξει τεράστια αφοσίωση για να περάσει αντάξια όλες τις δοκιμασίες για να μην βαφτούν τα χέρια του ξανά με αίμα. Επειδή ο άνθρωπος που πήρε στα χέρια του όπλο για να πάρει εκδίκηση και έβαψε τα χέρια του με αίμα, στερεί την ψυχή του για πολλές ενσαρκώσεις από την ευκαιρία να ακολουθήσει το πνευματικό μονοπάτι.

Αντίθετα, ένα άτομο που ξεπερνά την επιθυμία για εκδίκηση και ταπεινά υπομένει το μερίδιο από τις δοκιμασίες που έπεσαν πάνω του, στην επόμενη ενσάρκωση ανοίγει για τον εαυτό του το Θεϊκό Δρόμο.

Εγώ Είμαι η Θεά, η οποία καθοδηγεί επίσης στην τέχνη του πολέμου. Και συνήθως όταν συμβουλεύω στη δική μου Κατοικία, διδάσκω στις ψυχές τρόπους διάκρισης στη χρήση των όπλων. Και αν παίρνετε τα όπλα στα χέρια σας, όχι για να πάρετε εκδίκηση και όχι για χάρη της ιδιοτέλειας, όπως κάνουν οι μισθοφόροι και οι δολοφόνοι, και με μοναδικό ευγενή στόχο να προστατεύσετε την πατρίδα σας, το σπίτι σας, την οικογένειά σας, ακόμη και το κάρμα του φόνου που θα διαπράξετε θα είναι πολλές φορές ελαφρύτερο από το κάρμα εκείνων που διαπράττουν φόνους για οικονομικό κέρδος ή λόγω της απληστίας.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι παίρνουν τα όπλα. Δυστυχώς, όπως και πριν από χιλιάδες χρόνια, το κάρμα της ανθρωπότητας δεν μπορεί να ξεδιαλυνθεί χωρίς τη βία και την αιματοχυσία.

Ωστόσο, οποιαδήποτε αιματοχυσία πρέπει να θεωρηθεί ως ένα μάθημα για την ψυχή σας. Και η σωστή αντίδραση, η σωστή εκτίμηση του συμβάντος στη δική σας συνείδηση, είναι σε θέση να ξεπληρώσει το κάρμα της βίας στη συνείδησή σας, χωρίς να κατέλθει περισσότερο στο φυσικό επίπεδο με τη μορφή της νέας βίας.

Με αυτό τον τρόπο διδάσκω πως να ξεπερνάτε τη βία στη συνείδησή σας.

Θα είναι έκπληξη να ακούσετε, ότι πολύ περισσότερο κάρμα δημιουργείται όχι από τους ανθρώπους που ασκούν βία, αλλά από τους ανθρώπους που υποστηρίζουν αυτή τη βία στη συνείδηση τους.

Γιατί η βία που λαμβάνει χώρα τώρα, είναι συνέπεια της επιθετικότητας που είχε ήδη εγκατασταθεί στη συνείδηση σας. Έτσι, αν είναι παρούσα επιθετικότητα στη συνείδησή σας τώρα, αυτή θα γίνει η αιτία μιας επόμενης αιματοχυσίας.

Πρώτα δημιουργείτε στη συνείδηση σας τις συνθήκες για τη βλάστηση του μίσους, της εχθρότητας και της επιθετικότητας, μετά όλα εγκαθίστανται στο φυσικό επίπεδο, με τη μορφή των πολέμων, των αιματοχυσιών και των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Σκεφτείτε τα σημερινά μου λόγια. Και μη δημιουργείτε αιτίες για μελλοντικές κακοτυχίες.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Αθηνά Παλλάδα.


© Αγγελιοφόρος: Tatyana Mickushina

Μετάφραση: Ι.Β., Κ.Μ., Διόρθωση: Ε.Κ.

22 Αυγούστου 2014

 

 
Home 2014 - Ιουνίου Διδάσκω πως να υπερνικήσετε τη βία στη συνείδησή σας
 

Πνευματικές πρακτικές