Home / 2014 - Ιουνίου / Δείξτε τα επιτεύγματά σας και θα είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε καλύτερη κατανόηση και περισσότερη γνώση!
Print E-mail

Δείξτε τα επιτεύγματά σας και θα είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε καλύτερη κατανόηση και περισσότερη γνώση!  

Διδάσκαλος Ελ Μόρυα  

29 Ιουνίου 2014


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Ελ Μόρυα!  

Σήμερα έχω έρθει για να δώσω το τελευταίο Μήνυμα αυτού του καλοκαιρινού κύκλου.  

Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να διαβιβάσουμε τις ενέργειες μας στο έδαφος της Αρχαίας Ελλάδας. Ελπίζουμε ότι θα είναι ακριβώς εδώ που οι ενέργειές μας μπορούν να έχουν την αυξημένη τους επίδραση. Το σημείο εφαρμογής των ενεργειών μας έχει ελεγχθεί προσεκτικά αυτή τη φορά. Και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε ότι η δουλειά έχει γίνει και έχει γίνει τέλεια!  

Γνωρίζετε ότι με κάθε λήψη των Μηνυμάτων μας, απελευθερώνεται μια τεράστια ποσότητα Φωτός. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά έχουμε καταφέρει, με την βοήθεια της Αγγελιοφόρου μας, να διαθέσουμε το φως, την ενέργεια μας από τις Ανώτερες αιθερικές οκτάβες, με τον καλύτερο τρόπο!  

Και τώρα έχω την πρόθεση να πω ακόμα μερικά λόγια.  

Λοιπόν, το έργο μας για την μετάδοση των Μηνυμάτων συνεχίζεται με τον σωστό τρόπο και στο ύψος των απαιτήσεων. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω το ίδιο για την άλλη πλευρά της εργασίας μας, ότι η πρόοδός της είναι επίσης επαρκής, και το ίδιο επιτυχημένη.  

Χιλιάδες άνθρωποι διαβάζουν τα μηνύματά μας κάθε μέρα. Χιλιάδες άνθρωποι που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις ενέργειές μας και την Διδασκαλία μας.  

Ωστόσο, που βρίσκονται αυτοί οι ιππότες; Πού είναι εκείνα τα έργα τα οποία καλείστε να εκπληρώσετε;  

Πριν από την ενσάρκωση αναλάβατε ορισμένες υποχρεώσεις για τον εαυτό σας. Κάθε φορά έρχομαι να σας υπενθυμίσω το τι έχετε αναλάβει.  

Και τι έγινε;  

Βλέπω ότι οι προσπάθειές σας είναι πολύ μικρές, και έτσι δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε την αντίσταση των δυνάμεων που μας αντιτίθενται με την ίδια επιτυχία.  

Είναι σημαντικό για εμάς να δημιουργήσουμε την υπεροχή των δυνάμεών μας σε κάθε τομέα στο μέτωπο κάθε σφαίρας της ανθρώπινης δραστηριότητας.  

Είναι σημαντικό για εμάς ότι ο αριθμός των ανθρώπων που φιλοδοξούν να ακολουθήσουν τη Διδασκαλία των Αναληφθέντων Διδασκάλων και να εφαρμόσουν αυτή τη Διδασκαλία στη ζωή τους, μεγαλώνει και αυξάνεται από έτος σε έτος.

Είναι ακριβώς χάρη στους ειλικρινείς οπαδούς μας που μπορούμε να εκπληρώσουμε τα σχέδια της Αδελφότητας για το δεδομένο στάδιο της ανάπτυξης της ανθρωπότητας!  

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω έρθει και επαναλαμβάνω ακούραστα ότι τα καθήκοντά μας δεν έχουν αλλάξει και τα σχέδιά μας απαιτούν εκπλήρωση!

Σας θυμίζω ξανά και ξανά ότι είναι απαραίτητο να δράσετε

Πόσοι από εσάς που διαβάζουν τα Μηνύματα μας έχουν εφαρμόσει συγκεκριμένες προσπάθειες για να εκπληρώσουν τα αιτήματά μας για το τελευταίο εξάμηνο;

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουμε πραγματοποιήσει αρκετές πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες μέσω της Αγγελιοφόρου μας.

Πόσοι από εσάς υποστήριξαν αυτές τις πρωτοβουλίες;

Θα σας πω ότι είμαι απογοητευμένος. Περιμέναμε περισσότερα, και οι ελπίδες μας δεν δικαιώθηκαν και πάλι.

Η αδράνεια και η τεμπελιά σας δεν σας τιμά καθόλου.

Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι είναι πολύ δύσκολο να δράσετε και να διατηρήσετε το Θεϊκό πνεύμα σε αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν σήμερα στον πλανήτη.

Ωστόσο, επιμένω στο να βρείτε τη δύναμη μέσα σας να συνεχίσετε την πρόοδο. Απαιτώ όλοι μας οι τσέλα επιτέλους να ξυπνήσουν από τον ληθαργικό ύπνο στην ψευδαίσθηση και να αρχίσουν να εφαρμόζουν τα σχέδιά μας!

Θα πρέπει μονάχα να ξεπεράσετε τη δική σας οκνηρία και αδράνεια. Μόλις το κάνετε, θα είστε σε θέση να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τις δονήσεις και τις ενέργειές μας!

Μόλις γίνετε ικανοί να αντιλαμβάνεστε τις ενέργειές μας, θα βρείτε τη δύναμη και την επιθυμία να δράσετε, και τίποτα δεν θα είναι ποτέ σε θέση να σας σταματήσει στο Μονοπάτι σας προς τον Θεό!

Σας λέω ότι θα πρέπει να βγείτε από την αποπνικτικότητα και τη φθαρτότητα του κόσμου γύρω σας!

Σας λέω ότι γι 'αυτό, θα πρέπει να τιναχτείτε επάνω και να αρχίσετε να δράτε!

Τα εμπόδιά σας βρίσκονται στη σφαίρα των καρμικών σας προβλημάτων. Μόνο εσείς, με τη δική σας προσπάθεια, μπορείτε να κόψετε το κουβάρι των καρμικών σας εμποδίων.

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να επιθυμείτε να κινηθείτε κατά μήκος του Μονοπατιού που σας δείχνουμε.

Γι’ αυτό, χρειάζεστε αδαμάντινη πίστη και αφοσίωση.

Αυτές οι ιδιότητες αποκτούνται μέσω μακράς και ενδελεχούς εργασίας πάνω στον εαυτό σας με τη βοήθεια πολλών ωρών πνευματικών πρακτικών.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσετε τον εαυτό σας συνεχώς σε κατάσταση συντονισμού με τον Θεό. Ωστόσο, όλα αυτά τα εργαλεία απαιτούν την εφαρμογή των καθημερινών σας προσπαθειών.

Ούτε μια ημέρα δεν μπορεί να χαθεί. Μόλις χάσετε μία ημέρα της πνευματικής πρακτικής σας, λόγω της τεμπελιάς ή της αδυναμίας σας, κυλάτε πίσω στην αρχή του Μονοπατιού και πρέπει να ξεκινήσετε και πάλι την ανάβασή σας

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες

Καμία επιείκεια προς το εγώ σας!

Αν έχετε πάρει το δρόμο της Υπηρεσίας της Αδελφότητας, δεν θα έχετε ούτε ρεπό, ούτε διακοπές!

Πολλοί φοβούνται την πειθαρχία. Πολλοί πιστεύουν ότι οι Διδάσκαλοι απαιτούν πάρα πολλά.

Σας δείχνω ξεκάθαρα το Μονοπάτι που οδηγεί στην σωτηρία της ψυχής σας.

Αλλά δεν μπορώ εγώ να ξεπεράσω αυτό το μονοπάτι αντί για εσάς.

Μπορείτε να επιλέξετε. Έχετε λίγες επιλογές. Είτε συνεχίζετε την εξέλιξη, είτε αρνείστε το εξελικτικό μονοπάτι και επιλέγετε τη φθορά και την αποσύνθεση

Πολύ δυσμενείς τάσεις αρχίζουν να εμφανίζονται στον κόσμο σας.

Εφαρμόζουμε όλες μας τις προσπάθειες για να σας υποστηρίξουμε και να σας προσφέρουμε την τελευταία ευκαιρία.

Όλες οι οδηγίες έχουν δοθεί για σήμερα!

Ο Νόμος δεν επιτρέπει να δοθούν περισσότερες!

Δείξτε τα επιτεύγματά σας και θα είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε καλύτερη κατανόηση και περισσότερη γνώση!

Τώρα σας αποχαιρετώ.

Και ελπίζω, μέχρι τις καινούργιες μας συναντήσεις!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Ελ Μόρυα!

© Αγγελιοφόρος: Τατιάνα Μικούσινα

Μετάφραση & διορθώσεις: Ελληνική Ομάδα Μετάφρασης των Μηνυμάτων,

17 Οκτωβρίου 2014 
Home 2014 - Ιουνίου Δείξτε τα επιτεύγματά σας και θα είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε καλύτερη κατανόηση και περισσότερη γνώση!
 

Πνευματικές πρακτικές