Home / 2005 / ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
Print E-mail

ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Μωυσής, 1η Απριλίου 2005

 


 

ΕΓΩ ΕΙΜΙ ο Μωυσής που έρχεται μέσα από αυτή την αγγελιοφόρο. ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!

Χιλιάδες χρόνια έχουν περάσει από τα γεγονότα εκείνα που περιγράφονται στη Βίβλο ως η Έξοδος των Ισραηλιτών από την Αίγυπτο, το 1300 π.χ. περίπου. Είχα τότε ενσαρκωθεί στη Γη με την αποστολή να οδηγήσω την Πέμπτη Ρίζα-Φυλή, την Άρια, από την ήπειρο της Ατλαντίδας στην ήπειρο της Ευρασίας, που είχε μόλις σχηματιστεί. Ήταν πολύ αργότερα που τα ίδια γεγονότα πέρασαν αλλαγμένα και με διαφορετικές μορφές στους μύθους και τις ιστορίες διαφόρων λαών μέχρι να φτάσουν στον σύγχρονο αναγνώστη με τη μορφή που έχουν σήμερα στη Βίβλο.

Αλλά τα γεγονότα αυτά είναι πολύ πιο παλιά.

Ζούσαμε σε μια ήπειρο όπου υπήρχαν δύο δυνάμεις που αντιπάλευαν η μία την άλλη και μεταξύ τους επικρατούσε συνέχεια πόλεμος. Υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι μέσα στην καρδιά τους έμεναν πιστοί στο Θεό και άνθρωποι που ενώ διατηρούσαν την ανάμνηση της προέλευσής τους, υπέκυπταν στους πειρασμούς του απατηλού αυτού κόσμου και χρησιμοποιούσαν τις δυνάμεις τους για να απολαύσουν ό,τι αυτός ο κόσμος είχε να προσφέρει. Τα πάντα ήταν τότε ακριβώς έτσι όπως είναι και σήμερα στον κόσμο σας.

Υπήρχαν άνθρωποι που φύλαγαν τη θεϊκή σπίθα μέσα τους, αλλά και άλλοι που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τη Θεϊκή ενέργεια για να θρέψουν τη δική τους δύναμη κι εξουσία.

Τα πάντα ήταν τότε ακριβώς έτσι όπως είναι και σήμερα στον κόσμο σας. Ήταν πολύ λίγοι αυτοί από τη νέα φυλή που είχε αναπτυχθεί στην καρδιά της παλιάς φυλής της Ατλαντίδας που ήταν έτοιμοι να ανέβουν στο επόμενο επίπεδο εξελικτικής ανάπτυξης.

Είχα ενσαρκωθεί τότε στη Γη. Η αποστολή μου ήταν να διαχωρίσω αυτούς τους ανθρώπους, τους σπόρους της μελλοντικής φυλής, από τους Άτλαντες που ήταν βουτηγμένοι στην αμαρτία και να τους οδηγήσω στη Γη της Επαγγελίας, γιατί η αμαρτωλή ήπειρος ήταν καταδικασμένη να καταστραφεί εξ ύδατος και να εξαφανιστεί από προσώπου γης, μαζί με τους ανυπάκουους Άτλαντες που δεν ήθελαν να υποταχτούν στο Θέλημα του Θεού.

Μάζεψα τους ανθρώπους που με εμπιστευόντουσαν και τους οδήγησα σε μια Νέα Γη στην Ανατολή. Αυτός ο λαός έπρεπε να ξεχάσει την παραμονή του στη γη της αμαρτίας. Τους έδωσα νέο Νόμο γραμμένο σε πλάκες, τον Νόμο, που ήταν κατανοητός και που έδινε τις βασικές αρχές που ήταν αναγκαίες για την εξέλιξη της νέας ανθρώπινης φυλής.

Αλλά πόσο πολύ αγανάκτησα και θύμωσα μια μέρα όταν, επιστρέφοντας από την κοινωνία μου με το Θεό, είδα τους ανθρώπους μου να χορεύουν μπροστά σε μόσχο χρυσό και αντί να λατρεύουν το Θεό που κατοικούσε μέσα τους, λάτρευαν αυτόν τον εξωτερικό θεό που αυτοί είχαν φτιάξει.

Ήταν τέτοιος ο θυμός μου που πήρα τις πλάκες του Νόμου και τις έσπασα. Διέταξα οι ένοχοι να τιμωρηθούν τόσο βαριά που θα το θυμόντουσαν όλοι για πολλούς αιώνες μετά και θα φοβόντουσαν να πάρουν ξανά το μονοπάτι της λατρείας εξωτερικών θεών.

Η τιμωρία ήταν εξαιρετικά σκληρή, αλλά είχα απελπιστεί*. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω για να αγγίξω τη συνειδητότητα εκείνου του ημιάγριου λαού. Ήταν όμως μεγάλη η αμαρτία μου. Χρησιμοποίησα βία και προσπάθησα να κάνω τον λαό εκείνο να πιστέψει στον αληθινό Θεό δια της βίας. Αλλά, τον Νόμο του Κάρμα δεν τον παραβίασα. Οι καιροί ήταν διαφορετικοί και η επιθυμία μου να ανυψώσω το επίπεδο της συνειδητότητας των ανθρώπων μέχρι το δικό μου επίπεδο, ήταν αληθινή. Σήμερα, πολύ λίγοι γνωρίζουν ότι τιμωρήθηκα για εκείνη μου την πράξη σε εκείνη τη ζωή. Σκοτώθηκα από τον ίδιο μου το λαό κι ο Νόμος του Κάρμα εκπληρώθηκε.

Αλλά οι άνθρωποι έλαβαν το καλύτερο μάθημα που ήταν δυνατό σύμφωνα με το επίπεδο της συνειδητότητάς τους εκείνη την εποχή.

Οι μάχες στο φυσικό πεδίο της Γης συνεχίζονται εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Οι άνθρωποι αλληλοσκοτώνονται για τις πεποιθήσεις τους. Είναι πολλοί αυτοί που μισούν όλους όσους έχουν διαφορετικές θρησκευτικές ή ηθικές πεποιθήσεις ή ακόμα και διαφορετικό χρώμα του δέρματος ή συνήθειες. Ολάκερη η ιστορία της εξέλιξης της ανθρωπότητας δεν αντιπροσωπεύει τίποτα άλλο παρά μια σειρά συνεχόμενων πολέμων και μαχών για την απόκτηση κοσμικής εξουσίας και πλούτου, μια σειρά από δολοφονίες, βία, πολέμους, καταστροφές και οδύνη.

Δεν ήμουν υπερβολικά σκληρός με το λαό μου στην επιθυμία μου να τους δώσω ένα μάθημα. Έδρασα στα πλαίσια του επιπέδου συνειδητότητας που είχαν εκείνο τον καιρό. Γι' αυτό είναι που λέω ότι δεν παραβίασα τον Νόμο του Κάρμα.

Εάν εκείνη την χρονική στιγμή είχα αποπειραθεί να διδάξω τους μαθητές μου με τον ίδιο τρόπο που έκαναν ο Βούδας, ο Χριστός ή ακόμα και ο Ζωροάστρης χιλιάδες χρόνια μετά, είναι αμφίβολο αν θα είχε βρεθεί έστω και μια χούφτα ανθρώπων να μ' ακολουθήσει. Ήταν σκληροί καιροί και η βία που μεταχειρίστηκα, δικαιολογημένη.

Τώρα όμως, έχει ξεκινήσει νέος κύκλος. Η συνειδητότητα του ανθρωπίνου γένους πρέπει να υψωθεί στο επόμενο στάδιο εξελικτικής ανάπτυξης. Και ο πόλεμος συνεχίζεται. Έτσι ακριβώς όπως ήταν τον καιρό όταν τη θέση της Τέταρτης Φυλής έπαιρνε η Πέμπτη. Αυτή τη φορά όμως, η φύση του πολέμου είναι ακόμα πιο καταστροφική. Δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων έπεσαν θύματα του τελευταίου Παγκοσμίου Πολέμου. Εξαιτίας των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας, σε κάθε νέα σύγκρουση που συμβαίνει συμμετέχουν αυτομάτως όλες οι χώρες.

Ο κόσμος είναι σαν πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί. Μία μόνο σπίθα είναι αρκετή για να τιναχτεί στον αέρα ολόκληρος ο πλανήτης. Σε τέτοιες συνθήκες, είναι απολύτως αναγκαίο να αρνηθεί κανείς να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση βίας. Πρώτα όμως, θα πρέπει να απέχει από κάθε μορφή βίας στο εσωτερικό της ίδιας του της συνειδητότητας.

Έχετε ακούσει ότι το πιο πηχτό σκοτάδι είναι πριν από την αυγή. Οι τελευταίοι παγκόσμιοι πόλεμοι με τα εκατομμύρια θύματά τους πρέπει να βυθιστούν στη λήθη. Η Γη δεν μπορεί να αντέξει άλλον ένα παγκόσμιο πόλεμο. Γι' αυτό το λόγο ήρθα για να σας δώσω αυτή τη Διδασκαλία για τη βία και την επιτακτική ανάγκη να κοπεί.

Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου διάρκειας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων χρόνων στην εξέλιξη του ανθρώπου, η βία επιτρεπόταν. Ακόμα και η καρμική ευθύνη για την θανάτωση ενός ανθρώπου σε πολέμους και συγκρούσεις δεν ήταν τόσο βαριά όσο είναι σήμερα.

Τώρα πρέπει να σας πω ότι σύμφωνα με το νέο στάδιο κοσμικής εξέλιξης, ο πλανήτης σας εισέρχεται σε μια νέα περίοδο όπου θα συσσωρεύσετε καρμικά χρέη όχι μόνο αν διαπράξετε φόνο στη σάρκα, αλλά ακόμα κι αν ευχηθείτε νοητικά τον αφανισμό των εχθρών σας.

Έχει έρθει ο καιρός για μια νέα Έξοδο. Θα είναι η Έξοδος για μία νέα ανθρώπινη φυλή, που έχει έρθει σε ενσάρκωση και που θα εξακολουθεί να έρχεται για να πάρει τη θέση της Πέμπτης Ρίζας-Φυλής.

Ο καιρός έχει έρθει για να κάνετε την Έξοδο μέσα στη συνειδητότητά σας και να την διαχωρίσετε από κάθε τι παλιό και ξεπερασμένο.

Η άρνηση εκδήλωσης οποιασδήποτε μορφής βίας θα είναι βασικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων της νέας φυλής. Αυτό δε σημαίνει ότι η βία θα εξαφανιστεί από προσώπου γης στο άμεσο μέλλον. Όχι. Έτσι όπως τον καιρό της πρώτης Εξόδου πήρε πολλά χρόνια, γενιά με γενιά, για να ξεχαστεί η αμαρτωλή γη της Ατλαντίδας, έτσι και τώρα θα πάρει αρκετές γενιές προτού η ανθρωπότητα να παρατήσει τη βία και τις συγκρούσεις και μάλιστα πρώτα στο εσωτερικό της ίδιας της συνειδητότητάς της.

Θα υπάρχουν χώρες ολόκληρες που θα κατοικούνται από τους ανθρώπους με το χάρισμα της νέας συνειδητότητας, όπως θα υπάρχουν και τόποι όπου η παλιά συνειδητότητα και ο τρόπος σκέψης θα κυριαρχούν. Αυτά όμως τα εδάφη σιγά-σιγά θα βυθιστούν στο νερό. Νέα εδάφη θα αναδυθούν για τους ανθρώπους της νέας φυλής. Η μόνη τους διαφορά από τους ανθρώπους που κατοικούν τώρα τη γη θα είναι το απόλυτα νέο επίπεδο συνειδητότητάς τους και η απόλυτη άρνησή τους να δεχτούν οποιαδήποτε μορφή βίας ή αίσθημα σύγκρουσης.

Ο καιρός έχει έρθει για να κάνετε μια νέα Έξοδο στη συνειδητότητά σας. Και αυτή η νέα συνειδητότητα θα σας επιτρέψει να ελευθερωθείτε σχετικά γρήγορα από τις περισσότερες προσκολλήσεις που έχετε στον ξεπερασμένο τούτο κόσμο, αλλά και από τα δεσμά της ίδιας σας της σάρκας.

Και δεν θα χρειαστεί να τιμωρήσετε κανέναν από όσους θα εξακολουθούν να αρνούνται να ακολουθήσουν το ρεύμα των νέων καιρών, γιατί από μόνοι τους καταδικάζουν τον εαυτό τους και η Μάνα Γη από μόνη της θα εξαγνιστεί από αυτούς.

ΕΓΩ ΕΙΜΙ ο Μωϋσής και ήρθα ξανά για να σας δείξω το Μονοπάτι της Εξόδου σας.

 

© Αγγελιοφόρος Τατιάνα Μικουσίνα


  

Ο Μωϋσής αναφέρεται στα παρακάτω γεγονότα που αναφέρονται στη Βίβλο, Έξοδος, κεφ. 32.

15 Και στραφείς ο Μωϋσής κατέβη εκ του όρους, και αι δύο πλάκες του μαρτυρίου ήσαν εν ταις χερσίν αυτού· πλάκες γεγραμμέναι εξ αμφοτέρων των μερών· εκ του ενός μέρους και εκ του άλλου ήσαν γεγραμμέναι.

16 Και αι πλάκες ήσαν έργον Θεού και η γραφή ήτο γραφή Θεού εγκεχαραγμένη επί τας πλάκας.

17 Και ακούσας ο Ιησούς τον θόρυβον του λαού αλαλάζοντος, είπε προς τον Μωϋσήν, Θόρυβος πολέμου είναι εν τω στρατοπέδω.

18 Ο δε είπε, Δεν είναι φωνή αλαλαζόντων διά νίκην ουδέ φωνή βοώντων διά ήτταν• φωνήν αδόντων εγώ ακούω.

19 Καθώς δε επλησίασεν εις το στρατόπεδον, είδε τον μόσχον και χορούς• και εξήφθη ο θυμός του Μωϋσέως, και έρριψε τας πλάκας από των χειρών αυτού και συνέτριψεν αυτάς υπό το όρος•

20 και λαβών τον μόσχον, τον οποίον είχον κάμει, κατέκαυσεν εν πυρί, και συντρίψας εωσού ελεπτύνθη, έσπειρεν επί το ύδωρ και επότισε τους υιούς Ισραήλ.

21 Και είπεν ο Μωϋσής προς τον Ααρών, Τι έκαμεν εις σε ο λαός ούτος, ώστε επέφερες επ' αυτούς αμαρτίαν μεγάλην;

22 Και είπεν ο Ααρών, Ας μη εξάπτηται ο θυμός του κυρίου μου• συ γνωρίζεις τον λαόν, ότι έγκειται εις την κακίαν•

23 διότι είπον προς εμέ, Κάμε εις ημάς θεούς, οίτινες να προπορεύωνται ημών• διότι ούτος ο Μωϋσής, ο άνθρωπος όστις εξήγαγεν ημάς εκ γης Αιγύπτου, δεν εξεύρομεν τι απέγεινεν αυτός•

24 και είπα προς αυτούς, Όστις έχει χρυσίον, ας αφαιρέσωσιν αυτό• και έδωκαν εις εμέ• τότε έρριψα αυτό εις το πυρ, και εξήλθεν ο μόσχος ούτος.

25 Και ιδών ο Μωϋσής τον λαόν ότι ήτο αχαλίνωτος, διότι ο Ααρών είχε αφήσει αυτούς αχαλινώτους προς καταισχύνην, μεταξύ των εχθρών αυτών,

26 εστάθη ο Μωϋσής παρά την πύλην του στρατοπέδου και είπεν, Όστις είναι του Κυρίου, ας έλθη προς εμέ. Και συνήχθησαν προς αυτόν πάντες οι υιοί του Λευΐ.

27 Και είπε προς αυτούς, Ούτω λέγει Κύριος ο Θεός του Ισραήλ• Ας βάλη έκαστος την ρομφαίαν αυτού επί τον μηρόν αυτού• και διέλθετε και εξέλθετε από πύλης εις πύλην διά του στρατοπέδου, και ας θανατώση έκαστος τον αδελφόν αυτού και έκαστος τον φίλον αυτού και έκαστος τον πλησίον αυτού.

28 Και έκαμον οι υιοί του Λευΐ κατά τον λόγον του Μωϋσέως• και έπεσαν εκ του λαού εκείνην την ημέραν περίπου τρείς χιλιάδες άνδρες.

 

Μετάφραση: -

Πίσω στις Υπαγορεύσεις

 

 
Home 2005 ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
 

Πνευματικές πρακτικές