Home / 2005 / ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ
PDF Print E-mail

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ
Σάνατ Κουμάρα, 12 Δεκεμβρίου 2005

 

      Εγώ ειμί ο Σανάτ Κουμάρα. Είμαι αυτός που ήρθε για να ανοίξει νέο κύκλο υπαγορεύσεων, τις οποίες επιθυμούμε να δώσουμε μέσω του απεσταλμένου μας.

Γνωρίζετε, ότι φέτος εμείς ήδη δώσαμε υπαγορεύσεις μέσω του απεσταλμένου μας. Και αυτός ήταν σημαντικός όρος για να διαδοθούν αυτές οι υπαγορεύσεις σε αρκετό εύρος ανάμεσα στους κατοίκους της Ρωσίας και όλου του κόσμου.

Είμαστε χαρούμενοι που οι όροι μας εκτελέστηκαν. Χιλιάδες άνθρωποι, όχι μόνο από τη Ρωσία αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο, μπόρεσαν να γνωριστούν με τις υπαγορεύσεις μας και να λάβουν πληροφορία από την αναληφθείσα οικουμένη, απαραίτητη σε πολλούς στο δεδομένο στάδιο εξελικτικής ανάπτυξης.

Θέλουμε με ικανοποίηση να διαπιστώσουμε, ότι οι προσπάθειές μας και οι ενέργειές μας, δεν ξοδεύτηκαν μάταια. Εκπληρώσατε το δικό σας μέρος της δουλειάς και τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε το στοχασμένο και να δώσουμε ακόμα λίγες πληροφορίες οι οποίες αφορούν στα γεγονότα αυτού του χρόνου και του επόμενου χρόνου, εκείνου προς τον οποίο εσείς πρέπει να προετοιμάζεστε και για τον οποίο να εφησυχάζεστε και να λαμβάνετε μέτρα.

Γι’ αυτό έρχομαι ξανά κι επιθυμώ να δηλώσω ότι όσο δύσκολο και να είναι θα εκπληρώσουμε τη ληφθείσα από εμάς υποχρέωση ενώπιον της ανθρωπότητας της γης, και θα της παρέχουμε όλη την απαραίτητη και δυνατή βοήθεια, την οποία έχει ανάγκη στο δεδομένο στάδιο της εξελικτικής ανάπτυξής της.

Κάθε φορά όταν θα δίνουμε τη διδαχή μας θα τοποθετούμε λίγη θεϊκή ενέργεια στα μηνύματά μας. Και εσείς πάλι θα πίνετε το νέκταρ της θεϊκής ενέργειας και θα το απολαμβάνετε. Όπως και την προηγούμενη φορά, θα ζητήσουμε από τον απεσταλμένο μας να εξασφαλίσει την εμφάνιση αυτών των υπαγορεύσεων σε εκείνη ακριβώς την ημέρα ώστε να δοθούν στο σάιτ. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα πραγματικής παρουσίας κατά τη λήψη αυτών των υπαγορεύσεων, σε οποιαδήποτε γήινη σφαίρα και να βρίσκεστε. Θα σας είναι αρκετό απλά να ανοίξετε τον υπολογιστή σας και να μπείτε στο διαδίκτυο.

Για εκείνους τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή, θα τους δώσουμε τη δυνατότητα να γνωριστούν με αυτές τις υπαγορεύσεις λίγο αργότερα μέσω τυπωμένων εκδόσεων.

Και τώρα, θα ήθελα να περάσουμε στο κυριότερο, λόγω του οποίου πάλι ήρθαμε σε εσάς. Αυτό αφορά στο όριο του χρόνου και άρχισε νέο ετήσιο κύκλο. Θα θέλαμε να ρυθμίσουμε την κατεύθυνση των νέων εργασιών και τους νέους σκοπούς τους οποίους οφείλετε να θέσετε ενώπιόν σας και να τους εκπληρώσετε τον επόμενο χρόνο.

Γι’ αυτό λάβετε σοβαρά υπόψιν την πληροφορία η οποία θα σας δοθεί και στην επόμενη υπαγόρευση.

Και έτσι, είναι απαραίτητο να κάνετε τον απολογισμό του περασμένου 2005. Εμείς το κάναμε αυτό με μεγάλη χαρά έτσι ώστε παρά τις περιπέτειες και τις συμφορές αυτού του έτους, εμείς μπορέσαμε να επιτύχουμε το σπουδαιότερο, το πέρασμα της συνειδητότητας μεγάλου αριθμού ανθρώπων σε νέο, υψηλότερο επίπεδο. Και αυτό συνέβη, και αυτό επιτεύχθηκε! Γι’ αυτό τα αποτελέσματα αυτού του χρόνου εντυπωσιάζουν και αυτά τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να εκδηλωθούν στο περιβάλλον της φυσικής παραίσθησής σας.

Θα μπορέσετε να αισθανθείτε εκείνες τις ευεργετικές αλλαγές, οι οποίες αξίζουν στις δύσκολες προσπάθειές σας, στις παρακλήσεις σας, και στα έργα σας, τα οποία πραγματοποιείτε στο φυσικό πεδίο.

Και οφείλω να πω, ότι ήρθατε στον κόσμο για να δράτε. Ήρθατε, πριν από όλα για να πραγματοποιήσετε συγκεκριμένη δράση στο φυσικό πεδίο. Γι’ αυτό οφείλετε, πριν από όλα να εκδηλώνετε τη φροντίδα σας και την ανησυχία σας γι’ αυτό που σας περιβάλλει. Αφήστε σε ησυχία αυτό που συμβαίνει εκτός ορίων του πλανήτη σας, σε άλλους κόσμους και χώρους. Πιστέψτε με, στον κόσμο υπάρχει αρκετή ποσότητα όντων φωτός, τα οποία εκπληρώνουν τη δουλειά τους στο οφειλόμενο επίπεδο. Και σας προτείνω να επικεντρωθείτε στις ανάγκες του πλανήτη σας. Και συγκεκριμένα στις ανάγκες των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Να πάρετε υπό τον έλεγχό σας, αυτό που μπορείτε να πάρετε υπό τον έλεγχό σας. Επιδιώξτε αυτό, ώστε τα θεϊκά παραδείγματα συμπεριφοράς να εκδηλώνονται σε οτιδήποτε σας περιβάλλει. Και αυτό αφορά όχι μόνο στην καθαρότητα των κατοικιών σας και των χώρων εργασίας σας. Αυτό αφορά στην καθαρότητα της σκέψης σας και της συμπεριφοράς σας σε όλα. Είστε εκείνοι οι άνθρωποι οι οποίοι θα παρέχουν την επίδρασή τους σε όλο τον κόσμο. Με τη δική σας βοήθεια θα μπορέσουμε να αλλάξουμε αυτό τον κόσμο. Πολύ λίγοι άνθρωποι σε σχέση με τη γενική ποσότητα των ανθρώπων, που κατοικούν στη γη, διαβάζουν αυτές τις υπαγορεύσεις. Αλλά, –μπορείτε να μη με πιστέψετε–, είναι αρκετό, μερικές χιλιάδες άνθρωποι σε κάθε εθνικότητα, να λάβουν είσοδο σε αυτές τις υπαγορεύσεις και με τη βοήθεια αυτών των υπαγορεύσεων να αλλάξουν τη συνειδητότητά τους για να αλλάξουν την κατάσταση στις χώρες τους και σε όλες τις χώρες του πλανήτη. Γι’ αυτό είναι σπουδαίο να έχουμε εστίες φωτός, του στηρίγματος μέσω του οποίου θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τη δράση μας. Και οφείλω να σας πω ότι τέτοιο στήριγμα έχει ληφθεί από εμάς φέτος. Και αυτό ευτυχώς αφορά όχι μόνο τη Ρωσία, αλλά και πολλές άλλες χώρες του κόσμου, ιδιαίτερα τη Βουλγαρία, την Ουκρανία και μερικές άλλες χώρες που έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν ρώσικο κείμενο. Γι’ αυτό επείγον καθήκον στο δεδομένο στάδιο, είναι η μετάφραση των δεδομένων υπαγορεύσεων σε άλλες γλώσσες του κόσμου, και σε πρώτη προτεραιότητα στην Αγγλική γλώσσα. Στο μέτρο που εκείνες οι θύελλες και εκείνες οι φυσικές καταστροφές, τις οποίες δοκίμασε η Αμερική φέτος, είναι άμεση συνέπεια εκείνου, ότι η Αμερική δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την εστία φωτός, και εμείς αναγκαστήκαμε να τη μεταφέρουμε στη Ρωσία.

Εξαιτίας αυτού καθ’ όσον η Αμερική θα μπορέσει να αντιληφθεί την πληροφορία, την οποία εμείς δίνουμε μέσω Ρώσου απεσταλμένου, εξαρτάται αν θα μπορεί η Αμερική να διατηρηθεί σαν πολιτισμένο και υψηλής ανάπτυξης κράτος τον προσεχή καιρό. Γι’ αυτό ζητώ από τον καθένα, που διαβάζει αυτές τις υπαγορεύσεις κι έχει τη δυνατότητα, να τις μεταφράσει στην αγγλική γλώσσα.

Ήρθε η σειρά σας να υπηρετήσετε τον κόσμο. Στα δικά σας χέρια η μοίρα και η ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, οι οποίοι δεν μπορούν να λάβουν την ενέργειά μας και τις πληροφορίες μας. Και γι’ αυτό οι χώρες εκτίθενται και θα εκτίθενται σε εκείνες τις φοβερές φυσικές καταστροφές, τις οποίες δεν μπορούσαν αυτοί ούτε να φανταστούν με τη συνειδητότητά τους. Εγώ επίσης ζητώ από εκείνους τους κατοίκους της Αμερικής, οι οποίοι είναι ικανοί να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις και να δεχτούν την πληροφορία, τη δοσμένη από εμάς μέσω του Ρώσου απεσταλμένου: «Αφήστε κατά μέρος όλες τις προκαταλήψεις και τα δόγματα της συνειδητότητάς σας. Εμπιστευθείτε την καρδιά σας. Να κάνετε ό,τι εξαρτάται από εσάς, ώστε η δοσμένη από εμάς πληροφορία να διαδοθεί στις αγγλόφωνες χώρες».

Ήρθε η σειρά των συγκεκριμένων πρακτικών δράσης στο φυσικό πεδίο, κι εσείς οφείλετε να αντιλαμβάνεστε, τι πρέπει να κάνετε στο άμεσο μέλλον, να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά μας για τη φυσική οκτάβα. Μην ψάχνετε κανέναν που να βρίσκεται κάπου στην περιοχή της γης για να γίνει ο καθοδηγητής σας. Όλη την καθοδήγηση, όλη τη στήριξη κι όλη την απαραίτητη ενέργεια θα τη λάβετε μέσα από εσάς τους ίδιους.

Γι’ αυτό σας δίνουμε γνώση για την εσωτερική Ατραπό. Την Ατραπό την οποία διαβαίνουν όλοι οι μυημένοι ανέκαθεν. Την Ατραπό στην οποία είστε αναγκασμένοι να βαδίσετε λόγω του ότι δεν υπάρχει πολύς καιρός να προσμένετε και να αναβάλετε την πραγματοποίηση των σχεδίων μας για τον πλανήτη γη. Αρχίστε να κάνετε κάτι συγκεκριμένο, άμεσα, εκεί που βρίσκεστε τώρα. ας είναι αυτό ένα μικρό πράγμα ας είναι αυτό γνώσεις, οι οποίες περιέχονται σε αυτές τις υπαγορεύσεις και τις οποίες μπορείτε να δώσετε όλο κι όλο σε μερικούς ανθρώπους, οι οποίοι ζουν μαζί σας στο ίδιο κατοικημένο σημείο, ας είναι αυτό διαλέξεις τις οποίες θα διαβάζετε στο σχολείο, στην παραγωγή. Χρησιμοποιείστε οποιαδήποτε δυνατότητα, για να διαδώσετε την πληροφορία μας, την ενέργειά μας και τις δονήσεις μας στον κόσμο σας. Είναι εκείνο το οποίο οφείλετε να κάνετε ευθύς αμέσως και εκείνο το οποίο είναι η κυριότερη υπηρεσία σας τον ερχόμενο χρόνο.

Γι’ αυτό μη χάνετε χρόνο σε πομπώδεις προετοιμασίες στις επικείμενες συγγενικές και πρωτοχρονιάτικες γιορτές. Καλύτερη υπηρεσία, την οποία μπορείτε να μας προσφέρετε είναι η προσήλωση στα έργα σας, τα οποία θα πραγματοποιήσετε υπό την καθοδήγησή μας, εξερχόμενης μέσα από εσάς.

Μάθετε να ακούτε τη φωνή της σιωπής, εξερχόμενης από μέσα σας και η οποία σας δίνει τη δυνατότητα εκ νέου να βρίσκεστε σε κατάσταση ευδαιμονίας, πατρικής αγάπης, των Ουράνιων, τον οποίο ουρανό δεν κουράζονται να χύνουν στον κόσμο σας. 

ΕΓΩ ΕΙΜΙ ο Σανάτ Κουμάρα, βρισκόμενος σε ατελείωτη αγάπη για εσάς

 
Home 2005 ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ
 

Πνευματικές πρακτικές