Home / 2005 / Ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα της Γης
Print E-mail

Ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα της Γης

Ο Αγαπημένος ΑΛΦΑ   Ιουνίου 2005

 

 

  


          ΕΓΏ ΕΙΜΊ ο ΑΛΦΑ, έχοντας έρθει με ένα μήνυμα για τους ανθρώπους της Γης. Έχω έρθει να φέρω αυτό το μήνυμα-κλειδί το οποίο θα σας καταστήσει ικανούς να συντηρήσετε την συγκέντρωση σας στον σκοπό σας αυτή την περίοδο.Συγκεντρωθείτε στην καρδιά σας. Μόνο εσείς και η καρδιά σας,  αγαπητοί μου.

          Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο σας. Η μοναδική είσοδος στην Θεϊκή πραγματικότητα βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας.Οτιδήποτε βρίσκεται γύρω σας στον υλικό κόσμο έχει σκοπό μόνο να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε, ανεπτύχθητε και να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να διευρύνεται την συνείδηση σας και να πολλαπλασιάσετε τα προσόντα σας.
          Είστε περιπλανώμενοι που βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση.Ακόμα και όταν βρίσκεστε σε ηρεμία, συνεχίζεται να καλύπτεται τεράστιες αποστάσεις στον κόσμο σας, πετώντας χιλιάδες, εκατομμύρια χιλιόμετρα μαζί με τον πλανήτη σας, το ηλιακό σας σύστημα και τον γαλαξία σας.

          Αυτός είναι ο εξωτερικός σας γαλαξίας. Αλλά υπάρχει ένας άλλος γαλαξίας, ένας εσωτερικός και η είσοδος σε αυτόν τον γαλαξία βρίσκεται μέσα σας, μέσα στην καρδιά σας.
          Το επόμενο βήμα σας είναι να αποκαλύψετε την είσοδο σε έναν άλλο κόσμο, τον κόσμο του Θεού. Τον κόσμο ο οποίος δεν εξαρτάται από τον χρόνο και δεν έχει όρια.  Τον κόσμο της παντογνωσίας και της ολικής τελειοποίησης. Αυτός είναι ο κόσμος από τον οποίο όλα προέρχονται και στον οποίο όλα επιστρέφουν. Είναι ο δικός σας κόσμος, το σπίτι σας, η αληθινή σας πραγματικότητα, από όπου ‘έχετε έρθει στον φυσικό σας κόσμο με σκοπό να δημιουργήσετε τον υλικό σας κόσμο.

          Εκατομμύρια υπάρξεις Φωτός υπάρχουν και δουλεύουν από την δημιουργία του φανερωμένου μας σύμπαντος – του εξωτερικού κόσμου. Ο καθένας από εσάς δουλεύει από της δημιουργίας του ανεξάρτητα από το αν το συνειδητοποιεί ή όχι. Ένα παιδί πιθανόν να μην καταλαβαίνει την δομή του κόσμου και της πολυπλοκότητας του αλλά γεννήθηκε και ζει σε αυτόν τον φανερό κόσμο.

          Μετά το παιδί μεγαλώνει, αποχτάει την γνώση και συνειδητά συμμετέχει στην δημιουργία του κόσμου και της δραστηριότητας του.

          Είστε παιδιά. Δεν είστε ικανοί, ενώ βρίσκεστε στ επίπεδο της συνείδησης, να συμμετέχετε συνειδητά στην δημιουργία των κόσμων και συντηρώντας αυτούς τους κόσμους σε τάξη και καθαρότητα.Αλλά έχει έρθει η ώρα για σας να ωριμάσετε.

          Η τελευταία σας δοκιμασία για να εισέλθετε στον κόσμο των ενηλίκων είναι να ανακαλύψετε την είσοδο της καρδιάς σας, να βρείτε την  είσοδο στον πραγματικό κόσμο του Θεού.

          Ειλικρινά ελπίζω ότι όλοι όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές τώρα θα καταφέρουν να περάσουν το τελικό τεστ το οποίο θα τους δώσει την δικαίωμα να γίνουν συν-δημιουργοί μαζί με τον Θεό και συνειδητά θα εφαρμόσουν το σχέδιο του για  αυτό το σύμπαν στη ζωή. Πρέπει να διαβήτε τη στενή μυστική πόρτα, που κρύβεται στην καρδιά σας, μέσα από το μυστικό διανομής της.     

          Δεν έχει σημασία ποιος θα σας καλέσει στα θέλγητρα του μακρινού σύμπαντος, στην αναγνώριση των μακρινών κόσμων έξω από εσάς, μην τον πιστεύετε. Όλοι οι κόσμοι και το δικαίωμα προσέγγισης τους και όλοι οι άλλοι κόσμοι είναι μέσα στην καρδιά σας. Και το κλειδί για την πόρτα της καρδιάς σας είναι η Αγάπη.

          Θα ανοίξετε αυτή την πόρτα με την βοήθεια της συνείδησης σας – της Θεϊκής σας συνείδησης.

          Η εξωτερική σας συνείδηση και ο εξωτερικός σας νους θα σας εμποδίσει. Θα δημιουργή καινούργια εμπόδια στο μονοπάτι σας ξανά και ξανά.

          Αλλά ξέρετε τώρα, πού είναι τοποθετημένη μυστική πόρτα του κόσμου, από όπου έχετε έρθει, και πού πρέπει να επιστρέψετε.Προσπαθήστε να μην χάσετε το κλειδί αυτής της πόρτας κατά την διάρκεια των δοκιμασιών της ζωής. Προσπαθήστε να βγάλετε από την συνείδηση σας όλα αυτά που σας εμποδίζουν να περάσετε μέσα από αυτή την στενή πόρτα.

          Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο σας το οποίο να αποδεικνύετε ότι σας είναι χρήσιμο στον κόσμο του Θεού εκτός από την ανεκτίμητη εμπειρία την οποία έχετε ήδη αποχτήσει και την οποία θα κατέχετε κατά την διάρκεια των περιπλανήσεων σας στον χώρο και στον χρόνο.

          Εάν τα καταφέρετε να θυμηθείτε τον αρχέγονο σκοπό για τον οποίο σας έστειλα στον κόσμο σας, θα θυμηθείτε ότι σας έστειλα να ανακαλύψετε ένα θησαυρό. Και αυτός ο θησαυρός είναι το σχετικό σας σώμα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός, ο ανεκτίμητος θησαυρός – ο θησαυρός σας ο οποίος ούτε σκουριάζει ούτε ο σκώρος μπορεί να απειλήσει.

          Πολλοί από εσάς έχετε ήδη βρει τον θησαυρό σας για τον οποίο σας έστειλα στον κόσμο σας. Και τώρα πρέπει να επιστρέψετε στο σπίτι σας, για να θυμηθείτε ποιοι είστε και γιατί σας έστειλα να περιπλανηθείτε στον κόσμο.

          Ο χρόνος του ξυπνήματος στην Υψηλότερη πραγματικότητα άρχισε. Η περίοδος που προσεγγίστηκαν, και η περίοδος ήρθαν.

          Το Μονοπάτι είναι υποδειγμένο. Ξέρετε το μονοπάτι.Έχετε όλα τα απαραίτητα για την επιστροφή σας στο Σπίτι. Σας καλώ, παιδιά μου.

          Μου λείπετε.      Μπορείτε να με ακούσετε?

          Και αν μερικοί από εσάς δεν έχετε βρει θησαυρούς κατά την διάρκεια της περιπλάνησης σας, μην απογοητεύεστε.

          Θα σας συναντήσω με χαρά ακόμα και χωρίς θησαυρούς.Απλά γυρίστε πίσω στο Σπίτι. Βρείτε την μυστική πόρτα στην καρδιά σας.

          Σας περιμένω, παιδιά μου.

          ΕΓΏ ΕΙΜΊ ο ΑΛΦΑ, ο Πατέρας σας στον Ουρανο.

 
© Τατιάνα Μικουσίνα, 2005
 
Home 2005 Ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα της Γης
 

Πνευματικές πρακτικές