Home / 2005 / Απευθύνομαι σε όλους εσάς που αισθάνονται μια ιδιαίτερη σχέση μαζί μου
E-mail

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που αισθάνονται μια ιδιαίτερη σχέση μαζί μου 

Ιησούς, 21 του Μάρτη 2005


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Ιησούς. Έχω έρθει μέσω αυτής της αγγελιοφόρου του Θεού.
Περίπου 2.000 χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία μου ενσάρκωση στη Γη. Είμαι ευτυχής που μπορώ να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να σας δώσω μια σύντομη Διδασκαλία μέσω αυτής της αγγελιοφόρου.
 

Γνωρίζετε ότι κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσής μου, πολλοί άνθρωποι έρχονταν να δουν τα θαύματα που έκανα, πολύ λιγότεροι άνθρωποι έρχονταν να ακούσουν τις διδασκαλίες μου, και μόνο οι δώδεκα εγγύτεροι μαθητές μου ήταν σε θέση να αντιληφθούν σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό τις μυστικές γνώσεις που μετέδωσα. 

Αυτές οι γνώσεις διέφεραν σε μεγάλο βαθμό από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της εποχής εκείνης. 

Αλλά εγώ συνέχισα να διδάσκω, γιατί έπρεπε να σπείρω τους σπόρους της Αλήθειας στις καρδιές τουλάχιστον μερικών από τους οπαδούς μου. 

Τι συνέβη τότε; Εκείνοι που είχαν υιοθετήσει πλήρως τη Διδασκαλία μου, διώχθηκαν και εκτελέστηκαν. 

Τότε, βρέθηκαν άλλοι άνθρωποι, καιροσκόποι, οι οποίοι κατάφεραν να προσαρμόσουν τη Διδασκαλία μου στα ιδιοτελή τους συμφέροντα και να χρησιμοποιούν αυτή τη Διδασκαλία για τη δική τους ευημερία, αδιαφορώντας  για το γεγονός ότι διαστρέβλωναν  τη Θεία Αλήθεια. 

Υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσα στη Διδασκαλία που έφερα σε αυτόν τον κόσμο κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης μου και στο δόγμα που δίνεται τώρα στις χριστιανικές εκκλησίες. Ενώ οι πιο εξελιγμένες ψυχές κατά τη διάρκεια αυτών των 2.000 ετών έχουν καταλάβει τη διαφορά αυτή και έχουν καθοδηγηθεί από την κατανόηση της διδασκαλίας μου η οποία πήγασε από την καρδιά τους, και όχι από το νεκρό γράμμα των διαστρεβλωμένων γραφών. 

Κάθε ένας από αυτούς τους οπαδούς του Πνεύματος είχε έναν ορισμένο βαθμό εσωτερικής επαφής μαζί μου. 

Και εγώ πάντοτε απαντούσα στις ειλικρινείς προσδοκίες των καρδιών τους και τους έδινα κάθε δυνατή βοήθεια μέσα από συμβουλές που λάμβαναν μέσα στο Πνεύμα. 

Και συνεχίζω την εσωτερική μου σύνδεση με πολλά ενσαρκωμένα άτομα τώρα. 

Δίνω αυτή την υπαγόρευση για όσους από εσάς αισθάνονται μια ιδιαίτερη σύνδεση μαζί μου, που διατηρείται από ζωή σε ζωή. 

Δεν χρειάζεται καμιά εξωτερική διδασκαλία ώστε να αισθανθείτε τη γλυκύτητα της επικοινωνίας μας, την Αγάπη μου. Οι εξωτερικές διδασκαλίες απλώς δίνουν μια ισχυρή ώθηση για να κατευθύνει τη συνείδησή σας. Δυστυχώς, η υπάρχουσα επίσημη εκκλησία δεν ενθαρρύνει την φιλοδοξία σας να επικοινωνήσετε μαζί μου άμεσα. 

Ως εκ τούτου, απευθύνω έκκληση σε όσους από εσάς αισθάνονται μια ιδιαίτερη σχέση με μένα, ότι είμαι ανοιχτός για επαφές μαζί σας στις καρδιές σας. 

Έρχομαι σε όποιον με καλεί, σε κάθε έναν που έχει ετοιμάσει τον ναό του για να με δεχτεί. 

Μην φοβάστε και μην απελπίζεστε αν η   επικοινωνία μας δεν θα είναι άμεση. Είναι αναγκαίο για μένα το ότι οι δονήσεις σας θα πρέπει να φθάσουν ένα ορισμένο επίπεδο αγνότητας. Τότε θα είμαι σε θέση να παρευρίσκομαι μέσα σας  και να επικοινωνώ μαζί σας. 

Η φιλοδοξία σας για την επικοινωνία μας θα δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο μαγνήτη επιδίωξης, και θα έχω την ευκαιρία να κατέλθω στην καρδιά σας για την εσωτερική μας επικοινωνία. 

Αν διαβάσετε προσεκτικά ακόμη και την παραλλαγή των Ευαγγελίων που είναι προσβάσιμη για ανάγνωση τώρα, θα δείτε ότι ποτέ δεν έχω καλέσει να παρακολουθείτε τις εξωτερικές τελετουργίες. Σας έχω καλέσει να ακολουθείτε το Μονοπάτι το οποίο βρίσκεται μέσα στις καρδιές σας. 

Και σας έχω διδάξει να προετοιμάσετε τον ναό σας για τον ερχομό του νυμφίου. Ο νυμφίος σας είναι ο Χριστός Εαυτός σας .

Όταν τα κατώτερα σώματά σας και η ψυχή σας φτάσουν έναν συγκεκριμένο βαθμό καθαρότητας, αποκτάτε μια ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τον Χριστό Εαυτό σας, το ανώτερο μέρος σας. Και μέσω του Χριστού Εαυτού σας αποκτάτε μια ευκαιρία για την επικοινωνία με όλους τους Αναληφθέντες Κυρίους.

Στην πραγματικότητα, για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της επικοινωνίας μας δεν χρειάζεται κάποιος εξωτερικός αγγελιοφόρος.

Θα σας δώσω τη δική μου υποστήριξη, και ξεκούραση, και παρηγοριά. Θα τα βρείτε όλα αυτά μέσα σας, στην καρδιά σας.

Θα έρθω στον καθένα που με επιθύμησε και με περιμένει. Υπόσχομαι να έρθω στον καθέναν από εσάς και να σας δώσω ακριβώς αυτό  για το οποίο διψούν οι καρδιές σας. Θα σας δώσω γνώση για την Πηγή σας, για τον κόσμο από τον οποίο έχετε έρθει και προς τον οποίο φιλοδοξείτε να επιστρέψετε. Θα σας βοηθήσω να θυμηθείτε την πρώτη σας αγάπη και θα σας δώσω γνώση για το Μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στο Σπίτι στον Πατέρα σας στους Ουρανούς.

Μην πιστεύετε εκείνους που λένε ότι αυτό το βασίλειο είναι εδώ ή εκείνο το βασίλειο είναι εκεί. Μην πιστεύετε εκείνους που σας μιλούν για την οικοδόμηση ενός τέτοιου Βασιλείου στον εξωτερικό κόσμο ανεξάρτητα από το όνομα που του δίνουν –  Βασίλειο του Θεού στη Γη ή Κομμουνισμό.

Δεν χρειάζεται να πάτε στα πέρατα της Γης, στην Ινδία, στην Αμερική ή στο Θιβέτ  για να βρείτε αυτό το βασίλειο.

Η Βασιλεία του Θεού είναι η κατάσταση της συνείδησής σας. Και όταν φτάσετε σε ένα ορισμένο επίπεδο εξέλιξης της συνείδησής σας, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το Βασίλειο του Θεού.

Αυτό είναι δύσκολο για σας να το καταλάβετε, γι’ αυτό σάς ζητώ να με εμπιστευτείτε.

Πιάστε το χέρι μου. Κρατήστε το σφιχτά, και εγώ θα σας δείξω τον δρόμο για το Βασίλειο αυτό, η είσοδος στο οποίο βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας.

Μόνο, πρώτα θα πρέπει να εγκαταλείψετε με την ελεύθερη βούλησή σας εκείνες τις ιδιότητες που επιβαρύνουν τις καρδιές σας και σας εμποδίζουν από το να με δείτε, ακόμη και όταν έρχομαι σε σας και στέκομαι ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Δεν θα με δείτε μέχρι να ελευθερώσετε το φορτίο το οποίο βαραίνει τους ώμους σας. Το φορτίο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τις προσκολλήσεις στον κόσμο γύρω σας.

Θα σας δώσω μια άσκηση. Υποσχεθείτε μου να την εφαρμόζετε κάθε μέρα.

Κάθε μέρα οραματιστείτε ένα ακτινοβόλο εκθαμβωτικό Φως ευθεία μπροστά σας. Νιώστε την επιθυμία να ενωθείτε με αυτό το Φως και να γίνετε ένα με αυτό. Αλλά αυτό το Φως σάς καίει και δεν μπορείτε να το πλησιάσετε. Επειδή υπάρχει κάτι μέσα σας, το οποίο δεν προέρχεται από το Φως, κάτι το οποίο   σας εμποδίζει  να αποκτήσετε την κατάσταση η οποία είναι χαρακτηριστική στην αληθινή σας φύση – του Φωτός, του Πυρός και της Φλόγας.

Σκεφτείτε, τι σας εμποδίζει; Τι δεν είναι από Φως μέσα σας; Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από όλες τις ατέλειές σας αμέσως.

Βρείτε ένα μόνο χαρακτηριστικό στους εαυτούς σας, που, κατά τη γνώμη σας, σας εμποδίζει  περισσότερο απ’ όλα από το να εκδηλώσετε την αληθινή σας φύση. Αν δεν ξέρετε ποιο είναι αυτό το χαρακτηριστικό, διαλογιστείτε πάνω μου, ρωτήστε με, και εγώ θα σας πω ποιο είναι αυτό το χαρακτηριστικό. Θα εκδηλωθεί στη ζωή σας και θα επιθυμήσετε να απαλλαγείτε από αυτό.

Πρέπει να έχετε μια τέτοια παθιασμένη επιθυμία να απαλλαγείτε από αυτή την κακή συνήθεια ή το χαρακτηριστικό, από το οποίο θα μου ζητάτε διαρκώς στις προσευχές σας να σας ελευθερώσω και να σας βοηθήσω να ξεπεράσετε αυτή την ατέλειά σας.

Μπορείτε απλά να ζητάτε, μπορείτε να προσεύχεστε. Και θα έρθει η μέρα, όταν θα απαλλαγείτε εντελώς από αυτή τη συνήθεια ή το χαρακτηριστικό. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να απαλλαγείτε από την επόμενη ατέλειά σας.

Δώστε όλες τις ατέλειές σας σε εμένα. Ζητείστε μου, και εγώ θα τις πάρω.

Και δεν θα υπάρχει τίποτα μέσα σας που να σας εμποδίζει από το να με βλέπετε όταν στέκομαι μπροστά σας. Θα πρέπει μόνο να σας πάρω από το χέρι και να σας οδηγήσω μέσω αυτού του μυστικού μονοπατιού στο Βασίλειο του Θεού το οποίο είναι κρυμμένο μέσα στον μυστικό χώρο της καρδιάς σας.

Έως τότε, εμείς μπορούμε  να συναντιόμαστε μαζί. Θα έρθω σε εσάς ξανά και ξανά μέχρι να είστε σε θέση να με ακούσετε και να αισθανθείτε την Αγάπη μου.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Ιησούς, ο φίλος και ο αδελφός σας στο Μονοπάτι.


© Αγγελιοφόρος: Τατιάνα Μικούσινα

Μετάφραση & διορθώσεις: Ελληνική Ομάδα Μετάφρασης των Μηνυμάτων,

24 Απριλίου 2015.

 
Home 2005 Απευθύνομαι σε όλους εσάς που αισθάνονται μια ιδιαίτερη σχέση μαζί μου
 

Πνευματικές πρακτικές