Home / 2011 / Ένα δυσοίωνο μήνυμα
Print E-mail

Ένα δυσοίωνο μήνυμα

Ο διδάσκαλος Ελ Μόρυα, 2 Ιανουαρίου 2011

 

 

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Ελ Μόρυα.

Δεν είναι πολύ χρόνος απ΄την τελευταία συνάντηση μας, να και έχουν συμβεί πολλά γι’ αυτό το χρονικό διάστημα στις αιθερικές οκτάβες, όπου οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι διαμένουν.

Έχουμε συνοψίσεί τα αποτελέσματα και έχουμε σχεδιάσει τα περαιτέρω βήματα μας. Θα πω στους πιο περίεργους μαθητές ότι ούτε τα αποτελέσματα, θα περιέλθουν στην γνώση της ενσαρκωμένης ανθρωπότητας.

Αποκαλύψαμε αρκετά σε σας τα πεοηγούμενα χρόνια και όσοι είναι σωστά συντονισμένοι στη συχνότητα μας, μπορούν να αποκτήσουν πολλά για την πνευματική τους ανάπτυξη.

Για εκείνους που είναι ιδιαίτερα περίεργοι και ρποσπαθούν να έχουν άμμεσες σχέσεις με εμάς τους Αναληφθέντες Διδασκάλους ή  και με την αγγελιοφόρο μας, θα πω ότι αυτό δεν είναι και πολύ ασφαλής υπόθεση όπως μπορεί να φανεί από κάποιες από κάποιες από τις υπαγορεύσεις μας.

Για παράδειγμα, ο νόμος των μυήσεων έχει τεθεί σε ισχύ για εκείνα τα άτομα που είχαν μια ευκαιρία να είναι σε στενή επαφή με την αγγελιοφόρο μας, λόγω της περιέργειας ή του εσωτερικού κινήτρου και κάθε παράκληση της αγγελιοφόρου μας που απευθύνθηκε σε σας για αρκετά λογικές αιτίες, δημιούργησε ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για την πνευματική σας πρόοδο στο λεπτό επίπεδο. Φυσικά, τίποτα δεν έχει να χαθεί για σας αλλά το εμπόδιο θα αναγκαστείτε να το ξεπεράσετε. Και ίσως, μπορεί να χρειαστούν περισσότερο από μία από τις ζωές σας.

Κάθε άτομο που έρχεται στην θέα της αγγελιοφόρου, έρχεται στην δική μας θέα αυτόματα. Και κάνετε λάθος αν νομίζοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Πολύ υποψήφιοι μαθητές μας δεν υποπτέυονται καν ότι είναι υπό δοκιμή και δεν υποψιάζονται καν ότι αποτυγχάνουν στη μία εξέταση μετά την αλλή.

Και με τον ίδιο τρόπο η Ρωσσία απέτυχε στην δοκιμή της που έπρεπε να περάσει κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων για το δικαίωμα να εκπληρώσει την πνευματική αποστολή. Και είναι προφανές. Καθένας από σας που διαβάζει τα μηνύματα μας είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα βασικά σημάδια που σημειώσαμε και στα οποία δεν δόθηκε προσοχή από εκείνους τους οποίους αφορούσε κάθε τεστ που δόθηκε από εμάς.

Λυπάστε, και ίσως σκέφτεστε τι θα επακολουθήσει. Στη συνέχεια, θα πρέπει να καθίσετε στα θρανία του σχολέιου των σκληρών μαθημάτων της ζωής και να πάρετε μια σειρά εκπαίδευσης για άλλη μια φορά.

Είναι αρκετό να θυμηθείτε τα κύρια σημάδια αυτού του κύκλου εκπαίδευσης. Για να γίνει αυτό, πρέπει να πάτε πίσω στις αρχές του περσμένου αιώνα. Ο παγκόσμιος πόλεμος, επανάσταση, ο εμφύλιος πόλεμος, το σκληρό καθεστώς καταστολής των αντιφρονούντων, ο άλλος πολεμός, καταστροφή, πυρηνική αντιπαράθεση. Δεν σας λέω ότι το σενάριο είναι αδύνατο για τη νέα σειρά σπειροειδούς εξέλιξης που εκτυλίσσεται, λόγω του χρόνου που έγινε πιο γρήγορος. Και όλα τα γεγονότα του περασμένου αιώνα θα συμπιεστούν σε μερικά χρόνια στο νέο σενάριο.

Φυσικά, σαν μια από τις χώρες με την χαρακτηριστική τόλμη του λαού της και τους ριψοκίνδυνους χορούς, με έναν πυρσό πάνω σε μια πυριτιδαποθήκη, όχι μόνο γειτονικές χώρες αλλά και όλος ο υπόλοιπος κόσμος δεν μπορούν να ζουν ήσυχα. Για το λόγο αυτό, οι πληροφοριακές, οικονομικές και άλλες σχέσεις μεταξύ των χωρών έγιναν πολύ στενές.

Αυτό το σενάριο που περιγράφεται από μένα και λαμβάνουμε μέτρα να το κατευθύνουμε κατά μήκος της λιγότερο επικίνδυνης πορείας, ώστε να υπάρχουν άτομα να συνεχίσουν την εξέλιξη του πλανήτη μετά από μερικά χρόνια.

Θυμίζω και πάλι ότι η κατάσταση του πλανήτη δεν έχει δημιουργηθεί από εμάς. Αυτό είναι καρπός της συλλογικής συνείδιησης της ανθρωπότητας. Έτσι, είστε στη διαδικασιά να ξεδιαλύνετε όλους τους καρμικούς κόμπους που έχουν δημιουργηθεί απ’ την ανθρωπότητα στην πρόσφατη ιστορία.

Η λύτρωση των ανθρωπίνων αμαρτιών είναι δυνατή, αλλά ο μελλοντικός Μεσσίας δεν μπορέι να ενσαρκωθεί σ’ αυτές τις συνθήκες που διαμορφώνονταί στον κόσμο σήμερα.

Οι κραδασμοί στο φυσικό επίπεδο είναι πολύ χαμηλοί. Συνεχίζουμε να δείχνουμε στην ανθρωπότητα τον πιο ήσυχο και ασφαλοί τρόπο. Δεν είναι απαραίτητο να χορευεί πάνω σε μία πυριτιδαποθήκη. Μάθετε τον νόμο του Κάρμα και ενεργήστε σύμφωνα μ’ αυτόν. Αυτό έχει ειπωθεί τόσες πολλές φορές. Και αν αυτά τα δωδεκάχρονα ή δεκατριάχρονα αγόρια είχαν μάθει τον νόμο του Κάρμα έξι χρόνια πριν, θα ήταν πολύ πιο εύκολο να περιορίσουν την τωρινή τους επιθετικότητα και τη δυσαρέσκεια για τη ζωή. Κάθε δράση και η απουσία των ενεργειών δημιουργεί Κάρμα. Και το Κάρμα δημιουργείται όχι μόνο από εκείνους που διαβάζουν τις υπαγορεύσεις . Είναι ένας καθολικός νόμος.

Οι άνδρες που κυβερνούν την χώρα, θα πρέπει πρώτοι να καθίσουν στα θρανία και να μάθουν αυτό τον βασικό νόμο του σύμπαντος.

Αντιμετωπίζουμε το μέλλον με την ελπίδα και προβλέπουμε την εποχή, όπου φωτισμένοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν περάσει τουλάχιστον μερικούς βαθμούς μυήσεων, θα είναι επικεφαλείς των χωρών, των πόλεων και των περιοχών. Τότε τα παλιά καλά λόγια όπως τιμή, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, κουλτούρα και πίστη θα επανέλθουν στην μνήμη. Και τότε θα έρθει η ώρα, όταν η νέα φυλή θα είναι σε θέση να ενσαρκώσει και να φέρει τη συνείδηση της Χρυσής Εποχής.

Αλλά τώρα βρίσκονται σε ενσάρκωση, οι τελευταίοι απ΄ την τέταρτη και την πέμπτη ρίζα-φυλή, οι οποίοι για εκατομύρια χρόνια αποτυγχάνιυν στις εξετάσεις για το δικαίωμα να συνεχίσουν την εξέλιξη. Φυσικά ο χρόνος τους πλησιάζει σ’ ένα τέλος. Είναι σημαντικό ότι αυτές οι ψυχές του φωτός που είναι ενσαρκωμένες σαν σπόροι για την μελλοντική φυλή, να μην τους ακολουθήσουν στον σκουπιδότοπο της εξέλιξης.

Τομήνυμα δεν ήταν χαρούμενο πάλι. Αλλά υπάρχει ελπίδα! Θα πρέπει μόνο να αφήσετε την ψευδαίσθηση της « γιορτής της ζωής » και να αρχίσετε να κάνετε πραγματικές ενέργειες προς όφελος της εξέλιξης του πλανήτη Γη.!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Ελ Μορυά.

© Τατιάνα Μικούσινα, 2011

 
Home 2011 Ένα δυσοίωνο μήνυμα
 

Πνευματικές πρακτικές