Home / 2011 / Ένα παραδοσιακό μήνυμα στις αρχές του έτους
Print E-mail

Ένα παραδοσιακό μήνυμα στις αρχές του έτους

Ο Γκαουτάμα Βούδας, 1 Ιανουαρίου 2011


 

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Γκαουτάμα Βούδας.

Ήρθα σήμερα για να μιλήσω για τα πιο σημαντικά πράγματα και πάλι, να μιλήσω για το τι θα συμβεί στον πλανήτη.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι κραδασμοί του πλανήτη αυξάνονταί. Η αύξηση των δονήσεων είναι μια αναγκαία διαδικασιά. Και αυτή η διαδικασία σχεδιαστήκε από το υπέρτατο σώμα διαχείρησης αυτού του Σύμπαντος.

Δυστυχώς αυτό το φαινομενικά καλό γεγονός που συνδέεται με την αύξηση των δονήσεων, δεν είναι πολύ άνετο και χαρούμενο γεγονός για τα κοινά, συνηθισμένα ανθρώπινα άτομα που βρίσκονται σε ενσάρκωση σήμερα.

Η αύξηση της συχνότητας της δόνησης επηρεάζει όλα τα σώματα σας. Το φυσικό σας σώμα και τα πιο λεπτά σας σώματα, μπαίνουν σ’ ένα τομέα ασυνήθιστο γι’ αυτά. Όταν είστε στις δικές σας δονήσεις που είναι φυσικές για εσάς αισθάνεστε άνετα. ‘Οταν φτάσετε σε ένα ασυνήθιστο επίπεδο, αρχίζετε να αισθάνεστε ενόχληση. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σε παθήσεις του φυσικού σας σώματος ή σε διάφορες κατώτερες ψυχικές καταστάσεις, όπως ένα αίσθημα φόβου, επιθετικότητας, κατάθλιψης και απροθυμίας να ζήσετε.

Κατώτερες καταστάσεις μπορούν να οδηγήσουν σε μαζική αναταραχή και ανθρωπογενείς καταστροφές σε διαφορετικούς βαθμούς. Αυτό συμβαίνει επειδή ο τεχνοκρατικός σας πολιτισμός βασίζεται πολύ σε διάφορα είδη εξοπλισμού που απαιτούν την ποιοτική απόδοση των εργαζομένων που τον υπηρετούν. Επομένως, τώρα όλος ο πλανήτης, ειδικά σε μέρη όπου υπάρχει ένας πολύ ανεπτυγμένος πολιτισμός, εισέρχεται σε μια πολύ επικίνδυνη ζώνη. Κατώτερες καταστάσεις της ανθρώπινης συνείδισης μπορούν να οδηγήσουν όχι μόνο σε ανθρωπογενείς αλλά και σε φυσικές καταστροφές. Γνωρίζετε ότι τα τελευταία εκατό χρόνια ο αριθμός των διαφορετικών φυσικών καταστροφών, οι εκρήξεις ηφαιστείων, οι8 σεισμοί και τα τσουνάμι δεκαπλασιάστηκαν. Και αυτό είναι συνέπεια της έντασης στο αστρικό πεδίο που προκαλέιται από την κατάσταση της συνείδισης σας.

Γι’ αυτό ερχόμαστε ξάνα και ξανά και υποβάλλουμε τις συστάσεις μας και προειδοποιούμε για τα τεχνικά πρότυπα ασφαλείας τα οποία είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε έτσι ώστε η ζωή στην Γη να μπορεί να συνεχιστεί.

Σας ζητάμε να περιορίσετε την επιρροή της μαζικής συνείδησης σε σας και τα παιδιά σας. Αυτό αφορά τον περιορισμό της παρακολούθησης τηλεοπτικών προγραμμάτων, της ακρόασης ραδιοφωνικών προγραμμάτων, το να ακούτε μουσική χαμηλής ποιότητας. Σας ζητάμε επίσης να περιορίσετε την κατανάλωση κρέατος, να μην καταναλώνετε αλκοόλ, ναρκωτικά και νικοτίνη και να μην παίζετε επιθετικά παιχνίδια στον υπολογιστή.

Αυτές είναι πολύ απλές απαιτήσεις. Και θα εξηγήσω γιατί είναι απαραίτητο να τις ακολουθήσετε. Όλα τα παραπάνω πράγματα που έχω βάλει σε λίστα, κάνουν τις δονήσεις σας χαμηλότερες. Και κάτα συνέπεια είστε αναγκασμένοι να είστε σε δοχόνοια με το γενικό πλαίσιο της δονήσεις της Γης που αυξάνει χρόνο με τον χρόνο. Έτσι, αν σας επιτρεπόταν να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα στους προηγούμενους χρόνους, τώρα γίνονται επικίνδυνα για σας. Και γίνονται πιο επικίνδυνα χρόνο με τον χρόνο.

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αφεθούν σε μια κατάσταση άνεσης, με την αύξηση της δόσης του αλκοόλ ή της νικοτίνης ή ακούγοντας τα νέα είδη της λεγόμενης «μουσικής». Ωστόσο αυτό σας κάνει να πάτε όλο και πιο βαθιά σε αρνητικές καταστάσεις της συνείδησης.

Σας προσφέρουμε απλές συνταγές. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε όλα τα διαθέσιμα μέσα για να διατηρήσετε την συνείδιση σας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Σ’ αυτή τη περίπτωση οι δονήσεις σας συμπίπτουν με το δονητικό φόντο του πλανήτη και είστε σε θέση να παραμείνετε στον εξελικτικό δρόμο της ανάπτυξης.

Δυστυχώς οι μεγάλεις πόλεις, όντας τα κέντρα της μαζικής συνείδησης, δεν είναι σε θέση να αντέξουν την ταχύτητα της αύξησης του δονητικού επιπέδου του πλανήτη. Η ζωή στις μεγάλες πόλεις θα γίνει πολύ επικίνδυνη με πάροδο του χρόνου. Και στα μηνύματα μας είπαμε επίσης για την αναγκαιότητα να ζείτε σε αρμονία με την φύση.

Θα περάσουν λίγα χρόνια και θα ψάξετε για αυτές τις υπαγορεύσεις τις δικές μα, όπως ψάχνετε για τις συνταγές του Νέου Έτους της πίτας της γιαγιάς σας, προσπαθώντας να ακολουθήσετε αυτό που σας ζητάμε.

Αλλά όπως ακριβώς τα προιόντα αυτά τα οποία η γιαγιά σας συνηθίζε να χρησιμοποίει για να φτιάξει αυτή την πίτα, την γεύση της οποίας θυμάστε απ’ τα παιδικά σας χρόνια, δεν είναι πλέον διαθέσιμα, έτσι και οι συνταγές από μας, ίσως να είναι άχρηστες σε μερικά χρόνια.

Όπως ακριβώς τα προιόντα στα καταστήματα έχουν τα ίδια ονόματα που συνήθιζαν να έχουν αλλά δεν είναι τα ίδια σήμερα, όντας τεχνητά υποκατάστατα, έτσι επίσης και η πνευματική τροφή που σας πρεσφέρεται απ’ τα δικά σας μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν είναι αυτού του είδους αλλά ένα υποκατάστατο που καταβροχθίζετε από συνήθεια χώρις να νιώθετε καμμιά ικανοποίηση.

Ο υφιστάμενος πολιτισμός έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Και η μόνη διέξοδος από αυτό το αδιέξοδο είναι να σηκώσετε το κεφάλι σας και να ποθήσετε την άνοδο στον Θεό. Πρέπει να κάνετε την επιλογή σας συνειδητά και να αποφασίσετε ποιές είναι οι οι προτεραιότητες στη ζωή: εσείς, με όλες τις σαρκικές επιθυμίες ή ο Θεός.

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να δώσετε την απάντηση σας σ’ αυτή την ερώτηση πριν από το τέλος αυτού του χρόνου. Δίνουμε τα μηνύματα μας με την ελπίδα ότι τουλάχιστον μερικές εκατοντάδες ή δεκάδες ανθρώπων θα είναι σε θέση να ξυπνήσουν απ’ την ψευδαίσθηση του κόσμου που τους περιβάλλει και να υποκινήσουν και τους υπόλοιπους.

Η μάχη μαίνεται για κάθε ψυχή. Και κάθε ένας που διαβάζει τα μηνύματα μας είναι αγαπητός σε μας. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πολλά για σας αλλά θα πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα και να μας ζητήσετε βοήθεια. Μόνο όταν συνειδοποιήσετε ότι ακολουθείτε λάθος μονοπάτι και μας ζητήσετε βοήθεια, θα σας στείλουμε έναν οδηγό που θα σας οδηγήσει στο δρόμο του φωτός. Δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε τη βοήθεια που χρειάζεστε πραγματικά ενώ αμφιβαλλέτε και νομίζετε ότι απλά σας λένε τρομακτικές ιστορίες.

Έχω έρθει με ένα παραδοσιακό μήνυμα στις αρχές του έτους και σας έδωσα όλες τις απαραίτητες συστάσεις.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Γκαουτάμα Βούδας.

© Τατιάνα Μικούσινα, 2011

 
Home 2011 Ένα παραδοσιακό μήνυμα στις αρχές του έτους
 

Πνευματικές πρακτικές