Home / 2011 / Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε το θαύμα που περιμένει τη Ρωσία.
Print E-mail

Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε το θαύμα που περιμένει τη Ρωσία.  

Αγαπημένη Μητέρα Μαρία, 23 Ιουνίου 2011


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Μητέρα Μαρία.  

Έχω έρθει αυτή την ημέρα να σας μιλήσω και πάλι, αγαπημένοι μου.  Έχω έρθει με μόνη τη σκέψη: να σας ενισχύσω στην Υπηρεσία σας. Τώρα που έχει έρθει η ώρα, που αυτοί οι λίγοι που εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι στον Θεό και σε εμένα – την πιστή υπηρέτριά Του – μπορούν να δείξουν την πίστη και την αφοσίωσή τους.  

Το νέο Θεϊκό έλεος επιτρέπει να συνεχίζουν οι ευκαιρίες για τη Ρωσία. Και ξέρετε ότι είναι μια ιδιαίτερη χώρα για μένα. Αυτή είναι η χώρα που υποστηρίζω για πολλές εκατοντάδες χρόνια. Και τώρα είναι η στιγμή που μπορείτε να προσφέρετε την πολύτιμη βοήθειά σας στους Αναληφθέντες Διδασκάλους μέσω της Υπηρεσίας σας.  

Αγαπημένοι μου, σας ζητώ να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα λόγια μου. Εύχομαι ότι τα λόγια μου θα εισχωρήσουν μέσα στις καρδιές σας και θα παραμείνουν εκεί για πάντα, όσο θα βρίσκεστε σε ενσάρκωση

Έτσι, αγαπημένοι, έχω έρθει με ένα αίτημα. Και αυτό το αίτημα αφορά τις προσευχές σας. Οι προσευχές σας είναι η βοήθεια που μπορείτε να δώσετε τώρα

Πολύ λίγες αφοσιωμένες και ειλικρινείς καρδιές είναι ενσαρκωμένες τώρα. Πάρα πολύ μεγάλο το φορτίο πάνω τους. Ωστόσο, συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας. Λίγο έχει απομείνει να περιμένετε, αγαπημένοι. Ανυπομονούμε για την αυγή της Νέας Ημέρας για τη Ρωσία και ακολούθως για το υπόλοιπο του κόσμου.

Στον πρόσφατο ιστορικό χρόνο εμφανίστηκα σε πολλούς Αγίους της γης της Ρωσίας. Τους ζήτησα βοήθεια σε εκείνες τις στιγμές, όταν τα σύννεφα συγκεντρώνονταν πάνω από τη γη της Ρωσίας, πριν από ξένες εισβολές και απειλητικούς καιρούς.

Γνωρίζετε τον Άγιο Σέργιο του Ραντονέζ και τον Άγιο Σεραφείμ του Σάρωφ. Αλλά δεν γνωρίζετε τις πολλές εκατοντάδες των άλλων Αγίων που προσευχήθηκαν μετά από αίτημά μου και μου έδωσαν την ενέργεια των προσευχών τους για προστασία κατά τη διάρκεια των σκληρών χρόνων.

Δεν υπάρχει τώρα πια η προστασία πάνω από τη Ρωσία που είχε ληφθεί με προσευχές σε εκείνες τις ένδοξες εποχές, όταν συνεργάτες του Πνεύματος πήγαν σε ερήμους και σε δάση για να μου δώσουν την ενέργεια των προσευχών τους.

Όταν ο χώρος δεν προστατεύεται από τις προσευχές, τότε διεισδύει εκεί κάθε είδους βδέλυγμα της ερήμωσης. Και το βλέπετε αυτό γύρω σας. Και δεν ξέρετε πώς να το αποφύγετε. Ψάχνετε προστασία και ζητάτε προστασία. Αλλά, αγαπημένοι, οι Ουρανοί είναι σε θέση να σας βοηθήσουν μόνο αν μπορούν να δουν ότι εσείς ασκείτε όλες τις προσπάθειές σας και αφιερώνετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας στην προσευχή και στις αγρυπνίες προσευχής.

Ο χώρος πάνω από τη Ρωσία χρειάζεται προστασία. Και όλη η Ουράνια στρατιά, δεν μπορεί να σας προστατεύσει, αν δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση και επιδίωξη από την πλευρά σας. Αν από το μέρος σας δεν κάνετε καμία προσπάθεια.

Ερχόμαστε στην κλήση σας και απαντούμε στις προσευχές σας. Αλλά τώρα είναι η ώρα που θα πρέπει εσείς να απαντήσετε στο δικό μου κάλεσμα. Θα πρέπει να δείξετε την ελεύθερη βούληση και τον ζήλο σας.

Δεν μπορεί να υπάρξει μια απεριόριστη ροή του ελέους από τους Ουρανούς αν οι Ουρανοί δεν βλέπουν τις δικές σας προσπάθειες.

Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν τι να κάνουν και πώς να βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον πλανήτη. Σας λέω ότι η προσευχή σας είναι αυτή η απλή βοήθεια. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην προσευχή. Δεν παίζει ρόλο σε ποια θρησκεία ανήκετε. Δεν παίζει ρόλο η εθνικότητά σας.

Όταν ένα άτομο προσεύχεται ειλικρινά, ακόμα και τα λόγια της προσευχής δεν είναι σημαντικά, διότι ανερχόσαστε στο επίπεδο των Αναληφθέντων Κυρίων στην συνείδησή σας, και υπάρχει άμεση ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ των επιπέδων της ύπαρξής μας. Και τότε ακόμη και το πιο αδύνατο πράγμα μπορεί να συμβεί. Το θαύμα στο οποίο έλπιζε πάντα ο λαός της Ρωσίας μπορεί να συμβεί.

Η γη σας χρειάζεται προστασία. Ο πλανήτης σας χρειάζεται προστασία. Κάθε ένας από σας χρειάζεται προστασία από εκείνες τις δυνάμεις που είναι εξαγριωμένες, καθώς ο χρόνος τους τελειώνει. Και λίγο θα περιμένετε μέχρι τους πιο χαρούμενους καιρούς.

Η προσευχή είναι επίσης απαραίτητη στην εποχή σας, όπως ήταν σε εκείνες τις παλιές εποχές, όταν οι Άγιοι προσευχήθηκαν για τη γη μου και την προστάτευσαν από τις ορδές.

Λίγοι από εσάς μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για προσευχή, έστω και μία ώρα την ημέρα. Και μπορώ να μετρήσω στα δάχτυλα του ενός χεριού εκείνους που αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στην προσευχή ή στον διαλογισμό πάνω στην εικόνα μου.

Αγαπημένοι, ο Θεός σάς δίνει μια ευκαιρία. Και χρειάζεται ένα πολύ μικρό πράγμα: να ανταποκριθείτε στο αίτημά μου με τις καθημερινές σας προσπάθειες.

Η δύναμη της προσευχής είναι εκείνο το όπλο με το οποίο μπορείτε να αντιταχθείτε σε οποιαδήποτε βία, οποιαδήποτε αιματοχυσία και κάθε αδικία που υπάρχει στον κόσμο σας

Δεν μπορούν να υπάρξουν θαύματα που δεν έχουν την υποστήριξη των Ουρανών. Και στην εποχή σας υπάρχει μια ευκαιρία για να συμβεί ένα θαύμα. Και μπορείτε να προωθήσετε αυτό το θαύμα με τις προσπάθειες της καρδιάς σας.

Παραμείνετε σε ειρήνη και ευδαιμονία. Εστιάστε όλες τις προσπάθειές σας στο να προσευχόσαστε για εκείνους που είναι παράλογοι και παραμένουν στην άγνοια. Προσευχηθείτε για την αφύπνιση των ηγετών σας.

Ακόμη και ο έσχατος αμαρτωλός μπορεί να μετανοήσει. Και θα είναι σε θέση να κατευθύνει στην εξυπηρέτηση του Θεού όλες τις ικανότητες και τα ταλέντα του, που σπαταλούνταν σε αμαρτωλές πράξεις.

Προσευχηθείτε για τη αφύπνιση των ανθρώπων που λαμβάνουν αποφάσεις στον τομέα της εκπαίδευσης και των υπηρεσιών δημόσιας υγείας. Προσευχηθείτε για τη σωτηρία των ψυχών εκείνων που έχασαν κάθε αίσθηση της ντροπής, λεηλατώντας τους ανεκτίμητους θησαυρούς της γης μου.

Η αμαρτία και η άγνοια μπορεί να αντικατασταθεί στη στιγμή από την αγιότητα και την αφύπνιση. Και η φωνή του Θεού θα τους σταματήσει, όπως σταμάτησε τον Παύλο στην εποχή του με την φωνή: "Είναι σκληρό για σένα να λακτίζεις πάνω σε καρφιά."

Είναι αδύνατο να αγωνίζεστε εναντίον του Θεού. Κάθε βήμα σας εναντίον του Θεού και των υπηρετών Του δημιουργεί πολύ βαρύ κάρμα που πρέπει να εξαλειφτεί με βάσανα, και μετά με αίμα.

Αρκετή δυστυχία έχει λάβει η Ρωσία και ο λαός της.

Υπάρχει μπροστά μια λαμπρή ευκαιρία που μπορεί να εκδηλωθεί.

Σας ζητώ να αντικαταστήσετε την απελπισία σας με πίστη και σκοπό.

Σας ζητώ να βρείτε στις καρδιές σας εκείνη την αίσθηση της άνευ όρων Αγάπης που μπορεί να χορηγήσει σωτηρία σε πολλές χαμένες ψυχές σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Σας καλώ στις πιο υψηλές καταστάσεις της συνείδησής σας.

Προσευχηθείτε στην γλώσσα στην οποία μπορείτε, με εκείνες τις λέξεις που ξέρετε.

Σπεύστε σε εμένα. Και θα σταθώ εκεί που προσεύχεστε.

Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε το θαύμα που περιμένει τη Ρωσία.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Μητέρα σας Μαρία και ήμουν αυτή την ημέρα μαζί σας.


© Αγγελιοφόρος: Τατιάνα Ν. Μικούσινα

Μετάφραση από τα αγγλικά (http://sirius-eng.net/dictations/iun_2011/2011.06.23.htm), & διόρθωση βάσει και του ρώσικου  πρωτοτύπου: Ελληνική Ομάδα Μετάφρασης των  Μηνυμάτων. 26 Σεπτεμβρίου 2014.

 

 
Home 2011 Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε το θαύμα που περιμένει τη Ρωσία.
 

Πνευματικές πρακτικές