Home / 2013 / Επιτρέψτε στον Θεό να μπει στη ζωή σας
Print E-mail

Επιτρέψτε στον Θεό να μπει στη ζωή σας

Μητέρα Μαρία 23 Ιουνίου 2013


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Μητέρα Μαρία.

Έχω έρθει. Για τι νομίζετε ότι πρόκειται να μιλήσουμε σήμερα;

Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που θα θέλατε να συζητήσετε μαζί μου. Και πολλά ερωτήματα. Ωστόσο, δεν έχω έρθει για μια ήσυχη συζήτηση σήμερα. Είμαι σε μια αποφασιστική διάθεση και έτοιμη για μια σοβαρή συζήτηση που θα έχουμε.

Θα ήθελα να σας μιλήσω για τις υπηρεσίες και τις υποχρεώσεις σας. Πάρα πολλοί από εσάς έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις για τον εαυτό σας όσον αφορά την υπηρεσία σας για τον κόσμο πριν έρθετε στην ενσάρκωση. Ωστόσο, μέχρι τώρα έχετε ξεχάσει τι έχετε αναλάβει. Και αυτό είναι θλιβερό. Και είναι ιδιαίτερα θλιβερό τώρα, όταν η κατάσταση στον πλανήτη συνεχίζει να επιδεινώνεται, όταν το σκοτάδι σκεπάζει τα μάτια των ανθρώπων και δεν επιτρέπει να πάρουν μια βαθιά ανάσα και να στραφούν προς τις φωτεινές και χαρούμενες ενέργειες της αναγέννησης.

Πρώτα απ' όλα μιλώ για τους ανθρώπους της αγαπημένης μου Ρωσίας. Αλλά είμαι επίσης έτοιμη να μιλήσω σε πολλά από τα αγαπημένα παιδιά μου που είναι διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο.

Είμαι χαρούμενη τότε, όταν μαζί ενώνουμε τις προσπάθειές μας στην κοινή προσευχή μας για την ειρήνη στον κόσμο. Και είμαι λυπημένη, όταν οι τάξεις εκείνων που προσεύχονται εξασθενούν, όταν στιγμιαία η διασκέδαση σας αποσπά την προσοχή από το κύριο πράγμα – την προσευχή σας ενάντια στις αρνητικές δυνάμεις και εκδηλώσεις του κόσμου σας.

Μαζί στην προσευχή μας, είμαστε σε θέση να αλλάξουμε οποιαδήποτε κατάσταση σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Μαζί στην κοινή μας προσευχή μπορούμε να αντιστρέψουμε  ακόμη και την πιο δύσκολη κατάσταση και να την κατευθύνουμε σε μια εύκολη και χαρούμενη Θεία ροή.

Είμαι έτοιμη να μείνω μαζί σας στην προσευχή σας. Είμαι έτοιμη να ενωθώ με τους ανθρώπους που απευθύνονται σε μένα εγκάρδια στην προσευχή τους και ζητούν βοήθεια.

Ο Θεός σάς δίνει πρωτοφανείς ευκαιρίες. Ο Θεός είναι έτοιμος να έρθει σε κάθε προσηλωμένο άτομο κατά την ειλικρινή προσευχή του. Και μαζί με Αυτόν θα μείνω με τον καθένα από εσάς.

Λαχταρώ τη στιγμή της ειλικρινούς προσευχής σας, προκειμένου να έρθω και να την ενισχύσω. Μερικές φορές έχω έρθει σε εκείνους από εσάς που έχουν αναλάβει την υποχρέωση να διαβάζουν τα Ροζάρια μου κάθε μέρα. Και πόσο έκπληκτη και απογοητευμένη είμαι όταν αντί της προσευχής σας βυθίζεστε σε άλλα πράγματα που φαίνονται πιο σημαντικά για εσάς. Έρχομαι ακριβώς την ώρα της προσευχής σας, προκειμένου να την ενισχύσω και να προσευχηθώ μαζί σας. Και δεν μπορώ να σας βρω. Και αυτό είναι πολύ λυπηρό.

Αγαπημένοι μου, μη με στεναχωρείτε με την ασυνέπεια και την τεμπελιά σας. Καταλάβετε ότι τώρα μόνο οι προσευχές σας μπορούν να σώσουν και να βελτιώσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Ρωσία και στον κόσμο. Μόνο με την προσευχή σας μπορείτε να αποτρέψετε το χειρότερο.

Σας το ζητάω, σας ικετεύω.

Αγαπημένοι, δεν είναι δύσκολο, έτσι δεν είναι; Ακόμα και τότε, όταν δεν έχετε χρόνο για την ανάγνωση του Ροζαρίου, επιδιώξετε απλά να ενωθείτε μαζί μου με όλη την αγάπη της καρδιάς σας. Θα συναντηθούμε με τα μάτια μας και θα καταλάβω ότι με θυμάστε, αν οι περιστάσεις δεν σας επιτρέπουν να διαθέσετε το χρόνο για την προσευχή εκείνη την ημέρα. Θα έρθω σε σας την επόμενη μέρα, και μαζί θα συμβάλουμε με την προσευχή μας στο Κοινό Καλό.

Η δύναμη της κοινής προσευχής μας ενισχύεται τώρα, όπως ποτέ πριν. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μπορούμε να αποτρέψουμε τις πιο τρομερές συνέπειες του παρελθόντος και του παρόντος από τις λανθασμένες ενέργειες των ανθρώπων, αν αντιθέσουμε την πίστη και την ενότητα μας στις αρνητικές ενέργειες.

Φανταστείτε ένα ισχυρό κύμα προσευχής που κυλά από τη μια πλευρά της Γης στην άλλη. Φανταστείτε πως οι φωνές εκείνων που προσεύχονται ενώνονται σε μια ισχυρή φωνή. Και αυτή η φωνή ακούγεται παντού στη Γη.

Μαζί θα είμαστε σε θέση να αντέξουμε!

Σας λέω ότι η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, που είναι δύσκολο να το πιστέψετε. Και το μόνο πράγμα που σας ζητώ προς το παρόν είναι να μου δώσετε την ενέργεια της προσευχής σας, έτσι ώστε να μπορώ να τη διαθέσω κατά την κρίση μου.

Εμπιστευτείτε μου τις προσπάθειες της προσευχής σας. Ζητήστε μου βοήθεια και θα στείλω τους αγγέλους μου για να βοηθήσουν σε αυτές τις καταστάσεις που φαίνονται άλυτες.

Φανταστείτε ότι οι άγγελοί μου και εγώ μπαίνουμε στα κτίρια των κυβερνητικών οργάνων σας. Με την παρουσία μας θα μετατρέψουμε την κατάσταση και θα δημιουργήσουμε την υπεροχή των δυνάμεων κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

Φανταστείτε με κατά τις διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα σε κυβερνητικό επίπεδο, σαν να καθόμουν και εγώ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θα επιβλέψω κάθε διαδικασία λήψης αποφάσεων στον κόσμο σας, είτε πρόκειται για την πολιτική, την οικονομία, την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη, τον πολιτισμό ή την κοινωνική πρόνοια. Οι οραματισμοί και οι προσευχές σας θα επιτρέψουν σε εμένα και σε άλλους Αναληφθέντες Διδασκάλους να συμμετέχουμε στη λήψη αποφάσεων σε κάθε κυβερνητικό επίπεδο. Χάρη σε αυτή την απλή πρακτική μπορούμε να ανατρέψουμε οποιαδήποτε κατάσταση και να την κατευθύνουμε προς τον Θείο Δρόμο.

Ξέρω ότι πάρα πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από κατάθλιψη τώρα, ξέρω ότι οι καρδιές πάρα πολλών ανθρώπων κατέχονται από τον φόβο και το μίσος.

Αγαπητοί, όλα αυτά συμβαίνουν λόγω της έλλειψης της παρουσίας του Θεού στη ζωή σας. Η Θεία ενέργεια έχει αποκλειστεί από τους ίδιους τους εαυτούς σας και με τη βοήθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης που σας βυθίζουν στις αρνητικές καταστάσεις της συνείδησης σας.

Μόνο οι ροές της Θεϊκής ενέργειας που προσελκύετε κατά τη διάρκεια της προσευχής σας μπορούν να καθαρίσουν το σώμα σας, τη συνείδηση και το υποσυνείδητο σας και να σας ελευθερώσουν για πάντα από το φόβο, την κατάθλιψη και το μίσος. Οι ατελείς καταστάσεις της συνείδησης σας, μπορούν να διαλυθούν από την Θεία ενέργεια που θα προσελκύετε καθημερινά στη ζωή σας με τη βοήθεια των προσευχών σας.

Θα είμαι με κάθε έναν από εσάς κατά τη διάρκεια της προσευχής σας. Θα ενισχύσω την επιρροή της και θα σας βοηθήσω. Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σας εκτός αν μου δώσετε την ενέργεια της προσευχής σας και την ενέργεια της αγάπης σας, που μου στέλνετε όταν διαλογίζεστε στην εικόνα μου.

Ως εκ τούτου, μην κατηγορείτε κανέναν, αν βιώνει αρνητικές καταστάσεις συνείδησης, εάν προβλήματα και κακοτυχίες καλύπτουν τα μάτια του. Ο Θεός είναι τόσο φιλεύσπλαχνος που μια προσευχή ή μια φλογερή επίκληση μπορεί να είναι αρκετή για να αλλάξει οποιαδήποτε κατάσταση.

Θα πρέπει να απευθύνετε όλες τις προσευχές και τις εκκλήσεις σας στο όνομα του Θεού και μόνο.

Θα είμαστε σε θέση να αλλάξουμε οποιαδήποτε κατάσταση! Θα το κάνουμε! Το Θείο θαύμα είναι δίπλα σας. Και είναι έτοιμο να εκδηλωθεί, αλλά η ενέργεια των προσευχών σας και οι θετικές προσδοκίες σας προς την ευτυχία, την ευδαιμονία και το καλό είναι απαραίτητα για να εκδηλωθεί το θαύμα.

Παίρνετε αυτό για το οποίο προσπαθείτε. Αλλά αν κάθε μέρα μαλλώνετε για τα πάντα, αν επιπλήτετε την κυβέρνησή σας, όλους τους ανθρώπους γύρω σας και τον ίδιο το Θεό, θα καταφέρετε πολύ δύσκολα ένα θετικό αποτέλεσμα και σχεδόν ποτέ δεν θα είστε ευτυχισμένοι στη ζωή σας.

Αλλά εάν είστε σε θέση να διατηρήσετε την πίστη και την αγάπη στην καρδιά σας και αν είστε έτοιμοι να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας με την προσευχή και την αγάπη σας, τότε τα χειρότερα και ανεπανόρθωτα πράγματα θα περάσουν και δεν θα αγγίξουν ούτε εσάς ούτε τους αγαπημένους σας. Και αν από χρόνο σε χρόνο, υπάρχουν όλο και περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους που βάζουν στην πρώτη θέση τον Θεό και το Νόμο Του, τότε καμιά δυσκολία, κανένας κατακλυσμός και κρίση δεν μπορεί να απειλήσει τη χώρα σας και το λαό της.

Βλέπετε ότι ο Θεός συνεχώς σας φροντίζει. .

Επιτρέψτε στον Θεό να μπει στη ζωή σας.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Μητέρα Μαρία.


© Messenger Tatyana Mickushina |http://www.sirius-eng.net/

Μετάφραση: Ειρήνη Αλιμαντήρη

Διόρθωση: Μαίρη Παλμούτσου, Ε.Κ.

 
Home 2013 Επιτρέψτε στον Θεό να μπει στη ζωή σας
 

Πνευματικές πρακτικές