Home / 2014 - Δεκεμβρίου / Σας ζητούμε να εστιάσετε όλη σας τη δύναμη στη διατήρηση της εσωτερικής σας ισορροπίας
 E-mail

Σας ζητούμε να εστιάσετε όλη σας τη δύναμη στη διατήρηση της εσωτερικής σας ισορροπίας 

Σανάτ Κουμάρα, 20 Δεκεμβρίου 2014


Εγώ Είμαι ο Σανάτ Κουμάρα.

Έχω έρθει σήμερα με ένα νέο μήνυμα. Σημαντικό μήνυμα.

Γνωρίζετε ότι η Γη διανύει σήμερα μια πολύ δύσκολη περίοδο της εξέλιξής της. Για λόγους σύγκρισης, μπορούμε να φέρουμε ένα παράδειγμα ξαφνικής αλλαγής, παραδείγματος  χάριν, στην ζωή σας.

Πήγατε στο σχολείο και έχει έρθει η ώρα να το τελειώσετε και να μεταβείτε στη ζωή ενός ενήλικα.

Μπήκατε στην ωριμότητα και είναι καιρός να παντρευτείτε.

Κάθε φορά, όταν αντιμετωπίζετε αλλαγές στις ζωές σας, θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε έναν νέο τρόπο ζωής, να αναδιατάξετε τη ζωή σας σύμφωνα με αυτόν.

Και αυτό είναι που συμβαίνει στον πλανήτη Γη τώρα. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τις επερχόμενες αλλαγές, έχουμε μιλήσει για την αύξηση των δονήσεων, έχουμε προειδοποιήσει ότι θα πρέπει να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας, τη συνείδησή σας και να συντονιστείτε με τον Θείο κόσμο.

Τα έχουμε επαναλάβει όλα αυτά στα μηνύματά μας πολλές φορές. Γνωρίζετε επίσης ότι θα είναι σε θέση να συνεχίσουν την εξέλιξη στον πλανήτη Γη μόνο εκείνες οι ψυχές που είναι εναρμονισμένες με τον Θεό και εναρμονισμένες να βαδίζουν την ζωή με το Ανώτατο Μονοπάτι.

Και τώρα ολόκληρος ο πλανήτης εισέρχεται στην τελική φάση αυτής της διαδικασίας αλλαγής.

Για κάποιους από εσάς αυτό το στάδιο θα είναι μια μεγάλη Θεία ευκαιρία να επιταχύνετε την εξέλιξή σας.

Αλλά για κάποιους, αντίθετα  θα έρθουν πολύ δύσκολοι καιροί. Μέχρι τώρα ο καθένας από εσάς έχει ήδη κάνει την επιλογή του μεταξύ  του φθαρτού και του άφθαρτου. 

Είτε έχετε συνδέσει τη ζωή σας με το φυσικό πεδίο του πλανήτη ή έχετε επιλέξει την αιώνια ζωή.

Μέχρι τώρα η επιλογή αυτή έχει γίνει από όλες τις ψυχές που είναι ενσαρκωμένες στον πλανήτη Γη.

Η επιλογή αυτή μπορεί να μην φθάνει στην εξωτερική σας συνείδηση, αλλά μπορείτε να κρίνετε έμμεσα την επιλογή που έγινε από εσάς από τους καρπούς που εκδηλώνονται στο φυσικό επίπεδο.

Κοιτάξτε τη ζωή σας, σαν από έξω και αναλύστε την. Αν ακόμα δεν ήσασταν σε θέση να υποτάξετε τη ζωή σας στον Ανώτερο Νόμο που υπάρχει σε αυτό το Σύμπαν, αυτό εκδηλώνεται αναπόφευκτα στη ζωή σας ως η επιθυμία να αποκτήσετε τα αγαθά του πολιτισμού σας με οποιοδήποτε κόστος. Μερικές φορές εις βάρος των κοντινών σας ανθρώπων και αντίθετα με την κοινή λογική επιδιώκετε να πάρετε ένα επιπλέον κομμάτι από δεν έχει σημασία τι: ένα λουκάνικο, κάποια  γη στην παραλία, μια θέση κύρους ή κάποια απόλαυση.

Μπορείτε να είστε πλούσιοι ή φτωχοί, υγιείς ή άρρωστοι. Το όλο ζήτημα είναι εάν είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τις υψηλές αρχές της ηθικής και της δεοντολογίας, προκειμένου να πάρετε κάτι για τον εαυτό σας στον κόσμο σας, ή είστε έτοιμοι να θυσιάσετε πολλά για το καλό της παγκόσμιας ευημερίας, έτσι ώστε η Γη να μπορεί να συνεχίσει την εξέλιξή της, και όλα τα ζωντανά πλάσματα να μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα στον πλανήτη.

Είναι τόσο λίγα που ένας άνθρωπος χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένος. Απλά χρειάζεται να είστε εναρμονισμένοι με το υψηλότερο και να ζήσετε για χάρη των άλλων.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι φτωχοί και ενδεείς άνθρωποι είναι πιο κοντά στον Θεό, και όπου υπάρχει πλούτος υπάρχουν όλα τα ελαττώματα και οι καταχρήσεις.

Όχι, αγαπημένοι, είναι χαρακτηριστικό της εποχή σας ότι όλα είναι αναμεμειγμένα. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν επιλέξει τον Θεό το ίδιο μεταξύ των πλουσίων και των φτωχών, και υπάρχουν άνθρωποι που υπηρετούν τις ακόρεστες επιθυμίες τους.

Πολλοί πιστεύουν ότι οι άρρωστοι άνθρωποι έχουν τις ασθένειες τους, επειδή οι ίδιοι έχουν αποσχισθεί από τον Θεό.

Όχι, αγαπημένοι, και μεταξύ των ασθενών και μεταξύ των υγιών ανθρώπων, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει ακριβώς τις αντίθετες επιλογές.

Γι’ αυτό σάς λέμε ότι είναι πολύ δύσκολο να ζείτε στην εποχή σας. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εποχή σας προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες για την ανάπτυξη κάποιων ψυχών και προσφέρει την τελευταία ευκαιρία για τους άλλους.

Είναι χαρακτηριστικό αυτής της εποχής ότι πολλοί από εσάς θα μπορούν να αφυπνιστούν περνώντας μέσα από μεγάλα βάσανα.

Πολλές φορές έχουμε προτείνει να ακολουθήσετε τον εύκολο δρόμο , κατά μήκος του μονοπατιού της αλλαγής της συνείδησής σας. Αλλά εσείς, οι περισσότεροι από εσάς, έχετε επιλέξει ένα δύσκολο μονοπάτι: το μονοπάτι της στέρησης και των δυστυχιών, των βασάνων και των απωλειών.

Λοιπόν, ο Θεός και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι σέβονται την επιλογή του καθενός από εσάς.

Εμείς θα μείνουμε στο πλευρό σας ανεξάρτητα από ποιες στερήσεις και βάσανα θα πέφτουν στον κλήρο σας στο εγγύς μέλλον.

Πρέπει απλά να ζητήσετε τη βοήθειά μας, και η βοήθεια θα παρασχεθεί σε όλους όσους ζητούν και προσεύχονται. Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε ότι αυτή η βοήθεια θα δοθεί στην ψυχή σας. Στο φυσικό επίπεδο θα λάβει χώρα μια μεγάλη κάθοδος του κάρμα της ανθρωπότητας.

Δυστυχώς, υπάρχουν πολύ λίγα που μπορούν να αλλάξουν.

Όλη σας η αυτοθυσία και η αυταπάρνηση απαιτείται από όσους από εσάς έχουν πλήρη επίγνωση των πραγμάτων που λαμβάνουν χώρα και για ό, τι  θα συμβεί στο προσεχές και εγγύς μέλλον, όχι μόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και κοντινούς σας ανθρώπους αλλά και τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ψυχών. Μερικές φορές αυτοί θα είναι τελείως άγνωστοι άνθρωποι σε σας.

Η κατάσταση επιδεινώνεται από το γεγονός ότι ακόμη και πολύ φωτεινές ψυχές δεν έχουν την ευκαιρία να λάβουν επαρκή ποσότητα Θείας ενέργειας η οποία θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν τη θετική διάθεση και τη χαρά από την επαφή με τους ανώτερους κόσμους.

Ως εκ τούτου, κατευθύνετε όλη σας την δύναμη για να κρατήσετε την ισορροπία των ενεργειών μέσα σας. Θυμηθείτε ότι τα εξωτερικά πράγματα ακολουθούν την εσωτερική σας κατάσταση.

Υπάρχουν πολλές πρακτικές και μέθοδοι που επιτρέπουν τη διατήρηση της εσωτερικής ειρήνης και αρμονίας. Και όσοι από εσάς κατά τη διάρκεια των δέκα χρόνων που δίνουμε τα μηνύματα, έχετε αποκτήσει αυτή την ιδιαίτερη δυναμική των επιτευγμάτων, οι προσπάθειές σας τώρα θα είναι ανεκτίμητες.

Καθένας από σας παίρνει το βάρος του σε χρυσό. Μπορείτε κυριολεκτικά να σταματήσετε οποιονδήποτε τυφώνα, οποιονδήποτε κατακλυσμό, οποιονδήποτε πόλεμο ή επιθετικότητα.

Όλα εξαρτώνται από τη διατήρηση της εσωτερικής σας ισορροπίας.

Άλλοι άνθρωποι, μέσα μαζικής ενημέρωσης και το περιβάλλον θα σας προκαλούν και θα δημιουργούν ένταση και επιθετικότητα.

Ο στόχος σας – να μετατρέψετε οποιαδήποτε αρνητικότητα σε Αγάπη και Ευσπλαχνία με τις φλόγες των καρδιών σας.

Σας ζητούμε να εστιάσετε στο εγγύς μέλλον όλες τις δυνάμεις και τις προσπάθειές σας για την διατήρηση της εσωτερικής ισορροπίας σας.

Ο Θεός να σας βοηθήσει!

Εγώ Είμαι ο Σανάτ Κουμάρα. Ομ.

 
Home 2014 - Δεκεμβρίου Σας ζητούμε να εστιάσετε όλη σας τη δύναμη στη διατήρηση της εσωτερικής σας ισορροπίας
 

Πνευματικές πρακτικές