Home / 2014 - Δεκεμβρίου / Κάθε μέρα ζητείστε από τον Θεό να είναι μαζί σας και να καθοδηγήσει ολόκληρη τη ζωή σας.

Κάθε μέρα ζητείστε από τον Θεό να είναι μαζί σας και να καθοδηγήσει ολόκληρη τη ζωή σας.

Κύριος Σίβα, 21 Δεκεμβρίου 2014


Εγώ Είμαι ο Σίβα !!!

Έχω έρθει!

Σήμερα! Αυτή την ημέρα!

Χαίρομαι που χάρη στο Θείο έλεος μπορώ να έρθω πάλι για να σας δώσω τις οδηγίες μου, που είμαι βέβαιος ότι θα σας βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ανθρωπότητα της Γης. 

Λοιπόν, έχω έρθει.

Τώρα, που είστε καλύτερα προσαρμοσμένοι στις ενέργειές μου, πρέπει να μιλήσω για τον κύριο λόγο της επίσκεψής μου σήμερα.

Όλοι εσείς, που έχετε διαβάσει τα Μηνύματά μας όλα αυτά τα χρόνια, είστε ήδη εξοικειωμένοι με την κύρια Διδασκαλία που δίνουμε. Αφορά στη Διδασκαλία σχετικά με την επιλογή και την Οδό.

Πάρα πολλές ψυχές είναι ενσαρκωμένες τώρα στον πλανήτη Γη.

Για κάθε ψυχή έρχεται η στιγμή που πρέπει να κάνει την επιλογή. Και αυτή η επιλογή θα καθορίσει την μελλοντική μοίρα της, το ενεργειακό επίπεδο στο οποίο αυτή η ψυχή θα συνεχίσει την εξέλιξή της ή θα την σταματήσει.

Το Θείο έλεος είναι απεριόριστο. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ψυχών σε ενσάρκωση για πολλές από τις οποίες είναι η τελευταία ευκαιρία για να συνεχίσουν την εξελικτική ανάπτυξη.

Φυσικά, σχεδόν όλες οι ψυχές έχουν ήδη αποφασίσει για την επιλογή. Και φυσικά, είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές, όντας μέσα στην κίνηση και τη φασαρία, να κατανοήσουμε όλη την πραγματικότητα και την σοβαρότητα της επιλογής που έγινε.

Εσείς μπορείτε να καταλάβετε πως μερικές φορές είναι αφόρητα δύσκολο να παρακολουθείτε πόσοι πολλοί άνθρωποι κυριολεκτικά καταστρέφουν τον εαυτό τους και καταστρέφουν τις ψυχές τους. Οι ενέργειες εκείνες που βρίσκονται στις αύρες τους και οι οποίες καθορίζονται από τη διαδοχή των επιλογών τους σε προηγούμενες ενσαρκώσεις κυριολεκτικά αναγκάζουν αυτά τα άτομα να κάνουν επιλογές κακής ποιότητας.

Είναι ακριβώς γι' αυτούς, ακόμη και για ένα μικρό αριθμό ατόμων, με σκοπό να τους βοηθήσουμε να αλλάξουν τη μοίρα τους, που συνεχίζουμε να ερχόμαστε και να δίνουμε τη Διδασκαλία μας.

Είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσετε πολλές απλές Αλήθειες που δίνουμε, γιατί πολλές Αλήθειες είναι προσβάσιμες προς κατανόηση μόνο σε ένα ορισμένο ενεργειακό επίπεδο. Για να φτάσετε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να έχετε έναν ορισμένο βαθμό απομόνωσης και θα πρέπει να μην είστε κάτω την επίδραση της μαζικής συνείδησης. Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν μια τέτοια πολυτέλεια όπως η απομόνωση, και πολύ λίγοι δεν βρίσκονται κάτω από την επιρροή της αρνητικότητας που επικρατεί στον κόσμο.

Εγώ θα σας πω κάτι παραπάνω, μόλις οι άνθρωποι ξεφεύγουν από το πήγαινε-έλα της καθημερινής ζωής τους και έχουν την ευκαιρία να περάσουν στην απομόνωση και σε προσευχή τουλάχιστο μερικές μέρες, η ίδια η κατάσταση της προσέγγισης στο Θεϊκό προκαλεί στους ίδιους φόβο και δυσφορία.

Φαίνεται ότι πλησιάσατε τον Θεό, οι δονήσεις σας αυξήθηκαν, η συνείδησή σας ανυψώθηκε, αλλά η δυσφορία, η κατάθλιψη και ο φόβος άρχισαν να σας περικυκλώνουν πυκνά.

Γιατί συμβαίνει αυτό, αγαπημένοι;

Ζείτε σε αυτό το αρνητικό περιβάλλον, λόγω των καρμικών ενεργειών σας που σας ελκύουν σε αυτό το περιβάλλον. Όταν, χάρη στο Θείο έλεος, εισέρχεστε σε πιο αρμονικές συνθήκες, οι καρμικές σας ενέργειες ανεβαίνουν και να σας στερούν την ευκαιρία να απολαύσετε την επαφή σας με τον Θεό που ζει μέσα στον ίδιο τον εαυτό σας!

Αντιμετωπίζοντας ανεξήγητες καταστάσεις της συνείδησής τους τη στιγμή που φαίνεται πολύ κοντά στον Θείο κόσμο, πάρα πολλοί πνευματικοί αναζητητές σταματούν τις πνευματικές πρακτικές τους φοβισμένοι και επιστρέφουν στο συνηθισμένο τους περιβάλλον που είναι χαρακτηριστικό για τη μαζική συνείδηση.

Αγαπημένοι, έχω έρθει για να σας πω ότι αυτή τη στιγμή μια άβυσσος της λογικής σάς χωρίζει από τον Θείο κόσμο.

Είναι πολύ δύσκολο για σας να με καταλάβετε γιατί είστε σε έναν ανάποδο κόσμο, έναν ατελή κόσμο, κυριολεκτικά σε έναν υπόνομο.

Ωστόσο, σας ζητώ απλά να με πιστέψετε και απλά να συνεχίσετε την πορεία σας – στην Πίστη και την Αγάπη σας.

Είναι πάντα δύσκολο να κινηθείτε στο απόλυτο σκοτάδι και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, αν αρχίστε να κινείστε προς την επιλεγμένη κατεύθυνση και συνεχίσετε να ξεπερνάτε τον εαυτό σας, στη συνέχεια, αργότερα, θα δείτε την ανατολή του ηλίου, και όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν και να αναβιώνουν γύρω σας.

Πιστέψτε με, στην αρχή είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγετε από το πέπλο ομίχλης της ψευδαίσθησης γύρω σας. Όταν οι ακτίνες της αυγής της Θείας συνείδησης αρχίσουν να φωτίζουν το λυκόφως της ύπαρξής σας με το φως του λόγου, αποκτάτε διάκριση του Φωτός από το σκοτάδι, της πραγματικότητας από την ψευδαίσθηση.

Όλοι σας στερείστε πίστης και επιδίωξης. Αυτές οι θεμελιώδεις και απαραίτητες ποιότητες στο Μονοπάτι είναι ο κύριος στόχος των αντίθετων προς εμάς δυνάμεων και δέχονται επίθεση μέσω της μαζικής ενημέρωσης, της τηλεόρασης και του Διαδικτύου.

Σας εξαπατούν με υποκατάστατα, και δεν μπορείτε να διακρίνετε μεταξύ του Θείου Φωτός και τα φώτων των διαφημίσεων, μεταξύ των πραγματικών αξιών και των αστραφτερών στολιδιών των μαζικών εορτών.

Μόνο λίγοι από σας είναι σε θέση να αντιταχθούν στις δυνάμεις της ψευδαίσθησης με την αφοσίωση και την επιδίωξή τους.

Είναι αδύνατο να αναπτύξετε τις ποιότητες που οδηγούν την ψυχή σας στην απελευθέρωση από τα δεσμά της ψευδαίσθησης μέσα σε μία ενσάρκωση. Ωστόσο, αν δεν αρχίσετε να καλλιεργείτε αυτές τις ποιότητες μέσα στον εαυτό σας, διακινδυνεύετε να μην βγείτε ποτέ από την παγίδα της ψευδαίσθησης.

Φανταστείτε ότι είστε σε μια σχολή μυστηρίου. Όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη Γη βρίσκονται σε μια γιγάντια σχολή για μυημένους.

Εσείς, κάθε ένας από σας, μπορείτε να υπολογίζετε μόνο πάνω στις δικές σας δυνάμεις. Αντιμετωπίζετε κινδύνους κάθε μέρα. Κάθε μέρα εσείς κάνετε την επιλογή σας, τη μόνη επιλογή μεταξύ του κόσμου του Θεού και του κόσμου της ψευδαίσθησης. Υπάρχουν εκατομμύρια επιλογών αλλά η ουσία τους περιορίζεται στη μόνη επιλογή, είτε επιλέγετε αιωνιότητα ή επιλέγετε φθορά.

Έτσι, ο σκοπός της επίσκεψής μου σήμερα ήταν να κατευθύνω την ύπαρξή σας προς τον πραγματικό κόσμο.

Θα πρέπει να αφιερώσετε κάθε μέρα της ζωής σας μόνο στον Θεό, στον Θεό που βρίσκεται μέσα σας, στον Θεό που κατοικεί μέσα σε κάθε ζωντανό ον.

Μόνο μια σκέψη θα πρέπει να βρίσκεται στο μυαλό σας όταν ξυπνάτε: «Είμαι με τον Θεό!"

Αυτή η σκέψη μόνο μπορεί να σας προστατεύσει από τις δυνάμεις της ψευδαίσθησης καθ' όλη την ημέρα σας.

Μόνο μόνιμη συγκέντρωση στον Θεό μπορεί να σας αποκόψει από τα δίχτυα της ψευδαίσθησης.

Ακούραστα, κάθε μέρα ζητείστε από τον Θεό να είναι μαζί σας και να καθοδηγήσει ολόκληρη την ζωή σας και όλες τις επιλογές σας.

Μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει εσάς και την ψυχή σας σε αυτή την δύσκολη στιγμή του λυκόφωτος της ανθρώπινης συνείδησης.

Εγώ Είμαι ο Σίβα!

© Αγγελιοφόρος: Τατιάνα Μικούσιν 

Μετάφραση & διορθώσεις: Ελληνική Ομάδα Μετάφρασης των Μηνυμάτων,

7 Ιανουαρίου 2014. 

 
Home 2014 - Δεκεμβρίου Κάθε μέρα ζητείστε από τον Θεό να είναι μαζί σας και να καθοδηγήσει ολόκληρη τη ζωή σας.
 

Πνευματικές πρακτικές