Home / 2014 - Δεκεμβρίου / Αλλάξτε τον εαυτό σας και όλος ο κόσμος θα αλλάξει!

Αλλάξτε τον εαυτό σας και όλος ο κόσμος θα αλλάξει! 

Κύριος Σούρια, 22 Δεκεμβρίου 2014


Εγώ Είμαι ο Σούρια.

Έχω έρθει στον πλανήτη σας από πολύ μακριά.

Έχω έρθει για να δώσω ένα μήνυμα στην αλλαγή του ηλιακού κύκλου.

Έτσι ήμερα θα αγγίξουμε ένα πολύ σημαντικό θέμα. Συγκεκριμένα, η συνομιλία μας θα λάβει χώρα στο κατώφλι μιας σημαντικής απόφασης του Καρμικό Συμβούλιο.

Γνωρίζετε ότι το Καρμικό Συμβούλιο συνεδριάζει αυτή τη στιγμή. Είναι μια πολύ σημαντική συνεδρίαση.

Πρακτικά, τώρα καθορίζεται η μοίρα των ρευμάτων της ζωής που εξελίσσονται στον πλανήτη Γη. Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να σας τρομάξω. Ωστόσο, θα πρέπει να κατανοήσετε ότι η ανάπτυξη σας έχει παρεκκλίνει σημαντικά από την Θεία πορεία.

Μιλάμε για αλτρουισμό.

Μιλάμε για αυτοθυσία.

Μιλάμε για Υπηρεσία.

Μιλάμε για Αδελφότητα.

Ωστόσο, μπορείτε να δείτε τα ακριβώς αντίθετα στη ζωή σας: εγωισμό, επιθετικότητα, μίσος και αυτοκαταστροφή.

Είναι προφανές. Δεν χρειάζεται καμία απόδειξη.

Πώς μπορεί να αλλάξει η πορεία της ιστορίας του πλανήτη; Τι πρέπει να γίνει για να έχουμε τα Θεία πρότυπα και δράσεις να γεμίζουν ολόκληρο το πληροφοριακό πεδίο του πλανήτη και τον νου των ανθρώπων στη Γη;

Ακριβώς σε αυτό είναι αφιερωμένη η σημερινή συνεδρία του Καρμικού Συμβούλιου.

Αναλύουμε προσεκτικά τα αποτελέσματα του τρέχοντος έτους, κυρίως του δεύτερου μισού του.

Η ζωή στον πλανήτη έχει παρεκκλίνει πολύ από την Θεία πορεία ...

Τα αναγκαία και επαρκή μέτρα πρέπει να ληφθούν αμέσως.

Έτσι, θα περιμένουμε. Ωστόσο, ο καθένας από εσάς πρέπει επίσης να αναλύσει αν έχει κάνει ό, τι είναι δυνατόν, προκειμένου να επιστρέψουν τα Θεία πρότυπα στις ζωές της ανθρωπότητας, σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας, σε κάθε σφαίρα της ζωής στη Γη.

Όταν ο Θεός φεύγει από τις ζωές των ανθρώπων, ολόκληρη η ζωή αλλάζει δραστικά και γίνεται αγνώριστη. Πρώτα αλλάζει λίγο, και στη συνέχεια - όλο και περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο, οι στρεβλώσεις της Θεϊκής ενέργειας γίνονται παρούσες και αναπτύσσονται σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Είναι παρόμοιο με έναν καρκινικό όγκο, ο οποίος προσβάλλει το ένα όργανο μετά το άλλο, μέχρι που πεθαίνει ολόκληρος ο οργανισμός.

Το καθήκον μας να μην επιτρέψουμε να πεθάνει η Ζωή στη Γη.

Για αυτό το λόγο λαμβάνουμε επείγοντα μέτρα χειρουργικής επέμβασης.

Μερικές φορές είναι αναγκαίο να θυσιάσεις ένα ολόκληρο όργανο για να σώσεις τη ζωή του οργανισμού. Και αυτός είναι ένας αρκετά βάσιμος κίνδυνος.

Παίρνουμε όλα τα μέτρα για να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε όλα τα όργανα και τα συστήματα, και ακόμη, να κάνουμε μη αναστρέψιμη την διαδικασία στον πλανήτη Γη, θεραπευτική στην συνολική της κατάσταση.

Για αυτό οι προσπάθειες του καθενός από εσάς θα είναι απαραίτητες.

Αυτό συμβαίνει διότι ο κάθε ένας από σας είναι μέρος του ενεργειακού συστήματος του πλανήτη Γη. Η συχνότητα στην οποία δονείστε κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας επηρεάζει το γενικό ενεργειακό πεδίο του πλανήτη.

Όταν σας καταλαμβάνουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, γίνεστε μια γεννήτρια αρνητικής ενέργειας. Υποστηρίζετε όλες τις ατέλειες του κόσμου σας. Δίνετε την ψήφο σας στην καταστροφή του πλανήτη.

Αντίθετα, όταν μπορείτε να διατηρήσετε την Αγάπη και τη Χαρά στην καρδιά σας, παρά τις αρνητικές επιρροές από έξω, βυθίζεστε στις θετικές ενέργειες της αναζωογόνησης και δημιουργείτε μια θετική διάθεση που λειτουργεί για ολόκληρο τον πλανήτη.

Πολλοί από εσάς είστε διαρκώς βυθισμένοι σε χαμηλής ποιότητας καταστάσεις της συνείδησης. Είναι απολύτως κατανοητό, δεδομένου ότι η όλη κατάσταση γύρω σας δεν είναι Θεία, και σας  εμποδίζει από το να έρθετε σε συντονισμό με τον Θείο κόσμο.

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που παρέχουμε διαρκώς την εικόνα ενός ιππότη, ενός πολεμιστή, ενός πνευματικού πολεμιστή στα Μηνύματά μας.

Γι' αυτό ακριβώς κάνουμε την αναλογία της μάχης

Πρακτικά έτσι είναι στην πραγματικότητα. Μια γιγαντιαία μάχη λαμβάνει χώρα στον πλανήτη μεταξύ του Φωτός και του σκότους, ανάμεσα στις αρνητικές ενέργειες του παρελθόντος και στις νέες ενέργειες της αναζωογόνησης που κατέρχονται στον πλανήτη από τους Ανώτερους κόσμους.

Σας λέμε: "Χρειάζεται να αναλάβετε δράση!"

Ζητούμε από εσάς να κατευθύνετε όλες τις προσπάθειές σας για τη διατήρηση της εσωτερικής ισορροπίας και αρμονίας.

Όταν το πνευματικό σας επίπεδο το επιτρέπει, μπορείτε να σβήσετε κάθε αρνητικότητα από το περιβάλλον με την δύναμη της προσευχής σας και με την προσήλωση στο σκοπό σας.

Ωστόσο, υπάρχουν πολύ λίγοι από εκείνους που είναι παραδείγματα ενός υψηλού πνευματικού επιπέδου.

Για τους υπόλοιπους των ανθρώπων, προκειμένου να επιτευχθεί και να διατηρηθεί μια θετική νοοτροπία, απαιτούνται συγκεκριμένες δράσεις στο φυσικό επίπεδο.

Δεν είναι όλες οι διαδικασίες στο φυσικό επίπεδο οι οποίες θα φέρουν θετικούς καρπούς με την μορφή του επεξεργασμένου κάρμα.

Έχουμε δώσει αυτή τη διδασκαλία πολλές φορές, και θα την επαναλάβω. Μόνο όταν οδηγείστε από έναν ορθό κίνητρο, οι πράξεις σας θα οδηγήσουν στην επεξεργασία του κάρμα και θα δημιουργήσουν θετικές προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της ζωής στη Γη.

Όταν οδηγείστε από ένα λάθος κίνητρο, εμπλέκεστε σε καρμικές δραστηριότητες και συνεχίζετε να παράγετε κάρμα.

Το ορθό κίνητρο είναι να εργάζεστε για το Κοινό Καλό και την Υπηρεσία της Ζωής.

Το λάθος κίνητρο είναι ό, τι σας κάνει να επιδιώκετε οποιουσδήποτε στόχους που ανήκουν στο φυσικό πεδίο: τη φήμη, τα χρήματα, την εκτίμηση, την επίτευξη απολαύσεων, ή την εκπλήρωση επιθυμιών.

Πολύ συχνά, ένα άτομο πιστεύει ότι το κίνητρό του κατευθύνεται προς το Κοινό Καλό και την Αρετή. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, εκείνο το άτομο οδηγείται από άλλο κίνητρο που κρύβει πολύ καλά, ακόμη και από τον εαυτό του.

Πώς μπορείτε να καταλάβετε από ποιο κίνητρο οδηγείστε;

Ο αγαπημένος Ιησούς έδωσε την απάντηση σε αυτή την ερώτηση: «Θα τους γνωρίσετε από τους καρπούς τους».

Όχι από τις πράξεις που μπορεί να είναι σωστές, όχι από τα λόγια που μπορεί να είναι αληθινά, αλλά από τους καρπούς ως αποτελέσματα των πράξεων.

Αν για χρόνια συνεχίζετε να ξεκαθαρίζετε τις σχέσεις με τους ανθρώπους που ακολουθούν το ίδιο Μονοπάτι με εσάς, εγείρετε απαιτήσεις σε αυτούς, και αισθάνεστε ακόμη και μίσος απέναντί τους, παρά τη φαινομενική σας υπηρεσία για το κοινό καλό, και αν αυτό συνεχίζεται για ένα χρόνο, δύο χρόνια, δέκα χρόνια, είναι πολύ πιθανό ότι το κίνητρό σας δεν είναι το σωστό.

Όταν είστε ειλικρινείς και το κίνητρό σας είναι σωστό, οποιαδήποτε δράση που εκτελείτε στο φυσικό πεδίο έχει ως αποτέλεσμα την επεξεργασία του κάρμα και οι απαιτήσεις σας για τους άλλους ανθρώπους λιώνουν σαν το χιόνι την άνοιξη.

Αυτό διότι κάθε ένας από σας βλέπει τις δικές του ατέλειες σε ένα άλλο πρόσωπο. Και όταν στην φλόγα της Υπηρεσίας σας καίγονται οι ατέλειες σας, που είναι αποτέλεσμα του παρελθόντος κάρμα σας, παύετε να βλέπετε αυτές ατέλειες στους άλλους ανθρώπους.

Χρειάζονται πολλές προσπάθειες εργασίας πάνω στο εαυτό σας και πάνω στις ατέλειες σας.

Το μόνο πρόσωπο σε αυτόν τον κόσμο το οποίο μπορείτε να διαπαιδαγωγήσετε είναι ο ίδιος ο εαυτός σας.

Αλλάξτε τον εαυτό σας και όλος ο κόσμος θα αλλάξει!

Εγώ Είμαι ο Σούρια.

© Αγγελιοφόρος: Τατιάνα Μικούσινα 

Μετάφραση & διορθώσεις: Ελληνική Ομάδα Μετάφρασης των Μηνυμάτων,

28 Δεκεμβρίου 2014. 

 

 
Home 2014 - Δεκεμβρίου Αλλάξτε τον εαυτό σας και όλος ο κόσμος θα αλλάξει!
 

Πνευματικές πρακτικές