Home / 2014 - Δεκεμβρίου / Πάντα να παραμένετε στην αγάπη, και τα πάντα θα αρχίσουν να αλλάζουν γύρω σας.

Πάντα να παραμένετε στην αγάπη, και τα πάντα θα αρχίσουν να αλλάζουν γύρω σας

Αγαπημένη Μητέρα Μαρία, 23 Δεκεμβρίου 2014


Εγώ Είμαι η Μητέρα Μαρία, έχοντας έρθει σε σας.

Σήμερα, θα ήθελα να σας μιλήσω για τις ανάγκες σας και τα απαραίτητα για την ώρα. Πολλοί από εσάς απευθύνονται σε μένα για βοήθεια. Μπορώ να προσφέρω τη βοήθειά μου σε πολλούς από εσάς.

Ωστόσο, υπάρχει ορισμένος αριθμός ψυχών που είναι τόσο επιβαρυμένες με το περιττό φορτίο των παρελθόντων αμαρτιών τους, που παρά την όλη μου θέληση δεν μπορώ να τους προσφέρω την βοήθειά μου. Οι άγγελοί μου και εγώ είμαστε συνεχώς σε κατάσταση υπηρεσίας και ιδιαίτερης προσοχής προς τα αιτήματα και τις εκκλήσεις σας.

Και πρέπει να σας πω ότι ακόμη και όταν η βοήθεια δεν μπορεί να δοθεί σε όλη την πληρότητα, κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν προκειμένου να ανακουφίσουμε τα βάσανά σας.

Τα δάκρυα της μετάνοιας που βλέπω συχνά στα μάτια σας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας, μου λένε πολύ περισσότερα για εσάς από ό, τι τα λόγια σας και ακόμη και οι προσευχές σας.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι είδους δουλειά πρέπει να κάνουν οι Αναληφθέντες Κύριοι προκειμένου οι ψυχές σας να συνειδητοποιήσουν πολλές από τις αμαρτίες σας και να μετανοήσετε γι' αυτές.

Όταν η μετάνοια εισέρχεται μέσα στην καρδιά σας, το καρμικό σας φορτίο γίνεται ελαφρύτερο κατά το ήμισυ. Και μπορείτε να διαλύσετε το υπόλοιπο μισό με τις καθημερινές προσευχές και τις προσπάθειες που στοχεύουν στην ανακούφιση της μοίρας άλλων βασανιζόμενων ψυχών.

Πιστέψτε με ότι η βοήθειά σας για τις βασανιζόμενες ψυχές είναι ανεκτίμητη στην εποχή σας.

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν καν ότι πάσχουν. Δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό επειδή δεν έχουν τίποτα να συγκρίνουν με την κατάστασή τους. Είναι τόσο επιβαρυμένοι με τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους που δεν βλέπουν ούτε μια λάμψη Φωτός στο απόλυτο σκοτάδι της ζωής που τους περιβάλλει.

Επομένως, προσφέρετε την ακτίνα της ελπίδας σ' αυτές τις ψυχές. Ανοίξτε τις καρδιές Αγάπης και στείλετε σε κάθε πάσχοντα που υποφέρει στον κόσμο σας, ένα μόριο της Αγάπης σας.

Αυτό δεν θα είναι δύσκολο για σας, έτσι δεν είναι; Αυτό δεν θα είναι δύσκολο για σας, να ζεστάνετε τις σκληρές καρδιές των πολιτικών, των οικονομολόγων, των κυβερνητικών αξιωματούχων και των εμπορικών δομών με την Αγάπη σας, έτσι δεν είναι; Τελικά, μπορείτε να ξεπεράσετε τα στερεότυπα μέσα στον εαυτό σας και να δείτε στα πιο κάτω, κατά τη γνώμη σας, εχθρικά και αποστεωμένα στελέχη της κυβέρνησης και των επιχειρήσεων, τις καρδιές των ανθρώπων που απλά δεν γνωρίζουν την Αγάπη.

Πάρα πολλοί άνθρωποι βρίσκονται κάτω από τα μάγια των απατηλών δυνάμεων.

Κοιμούνται και έχουν φρικτά όνειρα, και προσπαθούν να προωθήσουν τα όνειρά τους στη ζωή τους.

Αυτό συμβαίνει διότι δεν υπάρχει ο Θεός και η εκδήλωση Του, η Αγάπη, στις καρδιές αυτών των ανθρώπων. Η έλλειψη του Θεού είναι ακριβώς εκείνο που αναγκάζει πολλούς πολιτικούς να κάνουν φρικτές πράξεις. Αν η Αγάπη κάποιου μπορούσε να ζεστάνει τις καρδιές τους με μία τουλάχιστον σύντομη ώθηση της Καλοσύνης και του Φωτός, προβλέπουμε ότι πάρα πολλές φρικτές συνέπειες των πράξεών τους, θα μπορούσαν να αποφευχθούν, διότι θα άλλαζαν. Η ώθηση της Θεϊκής ενέργειας μπορεί να διαλύσει τον φόβο και την επιθετικότητα στις καρδιές των πιο σκληρών εγκληματιών και εκείνων που μισούν τον Θεό.

Συμβαίνει μερικές φορές σε μια στιγμή ένα άτομο να ξυπνάει από το όνειρό του, και δάκρυα μετάνοιας να κυλούν στα μάγουλά του. Το μετανοών πρόσωπο δεν μπορεί πια να προκαλέσει βλάβη στους άλλους, στα παιδιά και στους ηλικιωμένους.

Επομένως, κάνετε τον κόπο να αναπτύξετε Αγάπη στην καρδιά σας σε αυτή τη σκοτεινή εποχή και να στείλετε αυτή την Αγάπη σε εκείνους που, κατά τη γνώμη σας, χρειάζονται αυτή την Αγάπη, έτσι ώστε οι καρδιές εκείνων των ανθρώπων να μπορούν να αλλάξουν. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να αλλάξουμε το μέλλον ολόκληρου του πλανήτη με τις αμοιβαίες μας προσπάθειες, ανεξάρτητα από το πόσο λυπηρό και άχαρο μπορεί να φαίνεται αυτό.

Μπορούμε να αλλάξουμε οποιαδήποτε κατάσταση στον πλανήτη Γη με τις αμοιβαίες μας προσπάθειες.

Σας καλώ να μην τεμπελιάζετε και να βελτιώσετε τον εαυτό σας και εκείνες τις ατέλειες που αποκλείουν ακόμη την εκδήλωση της Θείας Αγάπης στις καρδιές σας.

Σκεφτείτε τι εμποδίζει τις καρδιές σας από το να εκδηλώσουν Αγάπη;

Σκεφτείτε πώς να διαλύσετε τον πάγο του φόβου, της επιθετικότητας και της δυσπιστίας που κυριολεκτικά αλυσοδένει τις καρδιές σας.

Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για τους άλλους ανθρώπους, όχι μόνο για τους κοντινούς σας, αλλά και για όλους εκείνους τους ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάται η κοινή γνώμη.

Μερικές φορές, ένα άτομο που έχει κάποια επιρροή στην κοινωνία μπορεί να αλλάξει την κοινή γνώμη και να μεταστρέψει τις αρνητικές τάσεις στον κόσμο.

Πρέπει να δυναμώσετε μέσα στην πίστη και με την πίστη σας θα είστε σε θέση να μεταβιβάσετε τόση πολλή Αγάπη στον κόσμο σας που οι καρδιές πολλών ανθρώπων θα αλλάξουν.

Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, αγαπημένοι.

Όλα είναι πιθανά με τη βοήθεια του Θεού, απολύτως τα πάντα.

Απλά πρέπει να επικεντρώσετε όλες τις προσπάθειές σας για να εισχωρήσει ο Θεός μέσα στις ζωές σας και να καθοδήγει όλα τα έργα και τις πράξεις σας.

Κάθε μέρα και από μέρα σε μέρα.

Μην σκέφτεστε εκείνους που έχουν ξεχάσει τον Θεό και εκδηλώνουν χαμηλού βαθμού ανθρώπινες ιδιότητες. Σκεφτείτε τη Θεία Αγάπη που αναπτύσσεται στην καρδιά σας από μέρα σε μέρα.

Πάντα να παραμένετε στην Αγάπη, και τα πάντα θα αρχίσουν να αλλάζουν γύρω σας.

Εάν σας λείπει πίστη και αφοσίωση, να θυμάστε εμένα. Θυμηθείτε εκείνα τα ήσυχα λεπτά, όταν ήσασταν σε θέση να πιάσετε το βλέμμα Μου στην εικόνα Μου και να πάρετε μιαν απάντηση στην ερώτησή σας.

Θυμηθείτε εκείνα τα λεπτά της ειρηνικής χαράς της άμεσης επικοινωνίας μας που βιώσατε στη ζωή σας, αν και σε σπάνιες περιπτώσεις.

Αγαπημένοι, είμαι πάντα μαζί σας!

Είμαστε μαζί!

Μοιράζομαι όλες τις συμφορές και τα δεινά μαζί σας εντελώς, και κάνω ό, τι είναι δυνατόν στο μέγιστο για να τα ανακουφίσω.

Είθε η ειρήνη, η ηρεμία και η καλοσύνη να είναι πάντα μαζί σας.

Εγώ Είμαι η Μητέρα Μαρία, που σας αγαπώ και σας φροντίζω.


© Αγγελιοφόρος: Τατιάνα Μικούσινα  

Μετάφραση & διορθώσεις: Ελληνική Ομάδα Μετάφρασης των Μηνυμάτων,

9 Ιανουαρίου 2015. 

 
Home 2014 - Δεκεμβρίου Πάντα να παραμένετε στην αγάπη, και τα πάντα θα αρχίσουν να αλλάζουν γύρω σας.
 

Πνευματικές πρακτικές