Home / 2014 - Δεκεμβρίου / Έχω έρθει για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον πλανήτη

Έχω έρθει για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον πλανήτη

Γκαουτάμα Βούδας, 24 Δεκεμβρίου 2014


Εγώ Είμαι ο Γκαουτάμα Βούδας.

Έχω έρθει αυτή την ημέρα για να μιλήσω για το σημαντικό θέμα που μπορεί να ανησυχεί και να αναστατώνει πολλούς από τους αφοσιωμένους μαθητές μας.

Έχω έρθει για να ξεκαθαρίσω για εσάς την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον πλανήτη.

Παρά το γεγονός ότι το Καρμικό Συμβούλιο βρίσκεται στο αποκορύφωμα, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μπορεί να επηρεάσει την έκβαση του. Τα στοιχεία και τα γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος είναι αρκετά σαφή για την απόφαση που πρέπει να ληφθεί – την απόφαση, η οποία έχει ωριμάσει και για την οποία εγώ δεν θα σας ενημερώσω.

Ωστόσο, θέλω να σας πω μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση και την ζωτική ανάγκη για τις αποφάσεις σας και τις δράσεις που καθορίζονται από αυτές τις λεπτομέρειες.

Εσείς οι ίδιοι μπορείτε να αναλύσετε την κατάσταση στον πλανήτη χωρίς τη βοήθειά μας. Δεν νομίζω ότι κάποιος από εσάς θα τολμούσε να υποθέσει ότι η κατάσταση αλλάζει προς το καλύτερο. Το αντίθετο είναι πολύ πιο πιθανό ...

Αυτό το περιμέναμε και πάντα σας προειδοποιούσαμε ότι η κατάσταση στον πλανήτη είναι πολύ δύσκολη και απαιτεί όλη την αφοσιωμένη σας υπηρεσία και όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειές σας όχι μόνο για να αλλάξει η κατάσταση, αλλά για να την αναστρέψουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια για να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση στον πλανήτη, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για εσάς.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποδεχτούμε το γεγονός ότι όλες οι προσπάθειές μας που στόχευαν στο να βλαστήσει η Διδασκαλία μας στις καρδιές όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων έχουν αντιμετωπίσει τον σιδηροπαγή τοίχο ακατανοησίας και αντίστασης που προέρχονται από το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας.

Η κυκλική εξέλιξη του Σύμπαντος και της ανθρώπινης κοινωνίας προϋποθέτει ότι υπάρχουν κύκλοι ανάπτυξης και κύκλοι ύφεσης. Στον βαθμό στον οποίο η ανθρωπότητα ακολουθεί τους Θείους Νόμους και στον βαθμό στον οποίο η πλειοψηφία της ανθρωπότητας είναι έτοιμη να αποδεχθεί την υπεροχή του Υπέρτατου Νόμου στη ζωή της μπορεί να προκαλέσει είτε μια οικουμενική μεταστροφή ή απλά μια μερική παύση της σταθερής ανάπτυξης της ανθρωπότητας στα κρίσιμα σημεία της.

Για να το πω ακριβέστερα, έχουμε εισέλθει σε μια περίοδο δυσμενούς πορείας των εξωτερικών συνθηκών για τον πλανήτη Γη.

Γνωρίζετε, και έχουμε δώσει αυτή τη Διδασκαλία πολλές φορές, ότι η εξωτερική εκδήλωση αντιστοιχεί ακριβώς στις εσωτερικές προσδοκίες της πλειοψηφίας της ανθρωπότητας στη Γη, ή τουλάχιστον, κάποιας κρίσιμης μάζας της ανθρωπότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθήσαμε να επηρεάσουμε τη συνείδηση τού πιο προοδευτικού τμήματος της ανθρώπινης κοινωνίας μέσω των Μηνυμάτων μας, έτσι ώστε, αλλάζοντας τη συνείδησή τους, θα μπορούσαμε να επηρεάσουμε την κατάσταση στον πλανήτη.

Οι προσπάθειές μας ήταν συνεχείς και δεν μπορείτε να παραπονεθείτε ότι σας είχαμε αφήσει χωρίς τις οδηγίες μας και την καθοδήγησή μας, ούτε για έναν χρόνο.

Προσφέραμε την παραμικρή λεπτομέρεια, ακολουθώντας την οποία θα μπορούσατε να αλλάξετε εύκολα τη συνείδησή σας στο συντομότερο δυνατό διάστημα.

Οι δυνατότητες για την παροχή της Διδασκαλίας μας έχουν εξαντληθεί.

Οτιδήποτε σε αυτόν τον κόσμο έχει την αρχή του και το τέλος του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε την ανθρωπότητα μόνη της. Όχι, εννοείται, όχι.

Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τους όρους τού πώς θα συμμετέχουμε στις διαδικασίες ρύθμισης της εξέλιξης στον πλανήτη Γη.

Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε βοήθεια στην ανθρωπότητα. Όμως, αυτή θα είναι βοήθεια μιας εντελώς διαφορετικής φύσης.

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι αλλαγής της συνείδησης της ανθρωπότητας, σύμφωνα με τον Θείο Νόμο της εξέλιξης: ο τρόπος διδασκαλίας της Θείας γνώσης μέσω του Λόγου και ο τρόπος διδασκαλίας των βασικών της Θείας γνώσης μέσω της επιστροφής του κάρμα για τις χαμένες ευκαιρίες και τα λάθη.

Ο πρώτος τρόπος έχει προς το παρόν εξαντληθεί. Δεν μπορούμε πλέον να σπαταλούμε την Θεία ενέργεια, καθώς οι καρποί των προσπαθειών μας δεν αποφέρουν κανένα αποτέλεσμα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να προσεγγίσετε την κατανόηση των Θείων Αληθειών από μια άλλη πλευρά: μέσα από τα βάσανα και τις στερήσεις.

Υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να πάρετε πιο εύκολο δρόμο. Ωστόσο, αυτή η ευκαιρία είναι ανοιχτή μόνο για τους λίγους εκείνους που ειλικρινά ακολουθούν την Αρχαία Διδασκαλία και έχουν για πάντα δεμένη τη ζωή τους με τον Θεό.

Το υπόλοιπο της ανθρωπότητας θα πρέπει δυστυχώς να αντιμετωπίσει την επιστροφή του κάρμα που έχει το ίδιο δημιουργήσει με την λανθασμένη χρήση της Θεϊκής ενέργειας.

Πρέπει να πω με ποιους τρόπους θα επιστραφεί το κάρμα στην ανθρωπότητα;

Νομίζω ότι ο καθένας από εσάς μπορεί να καταλάβει αυτούς τους τρόπους ο ίδιος ή να διαβάσει γι' αυτό στα προηγούμενα Μηνύματα μας, που έχουμε δώσει ακούραστα κατά τα τελευταία 10 χρόνια.

Ολόκληρη η Διδασκαλία εξακριβώθηκε προσεκτικά από εμάς, και δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν την έχετε λάβει, στον βαθμό που είναι διαθέσιμη για την κατανόησή σας σε αυτό το στάδιο της εξελικτικής ανάπτυξης.

Δεν μπορούμε πλέον να δώσουμε ό, τι δεν βρίσκεται σε ζήτηση ανάμεσά σας.

Ως εκ τούτου, θα είστε σε θέση να κάνετε πολλές αποκαλύψεις στο εγγύς μέλλον, αν ξαναδιαβάσετε τα Μηνύματα μας μέσα από το πρίσμα των γεγονότων που θα λαμβάνουν χώρα σύντομα.

Κάθε πρόσωπο κάνει την επιλογή του. Κάθε πρόσωπο θα λάβει τους καρπούς των επιλογών του. Εκείνοι από εσάς, που έχετε επιλέξει τον απατηλό κόσμο και έχετε μαγευτεί από τη διαβολική ελκυστικότητά του, θα παραμείνετε στον κόσμο που έχετε επιλέξει.

Εκείνοι από εσάς που δεν παραδόθηκαν στην γοητεία του απατηλού κόσμου και επέλεξαν τον Θείο κόσμο θα συνεχίσουν την εξέλιξή τους στο νέο ενεργειακό επίπεδο.

Ολόκληρη η Διδασκαλία για τον χρόνο της επιλογής, τον χρόνο του διαχωρισμού της ήρας από το σιτάρι, τον χρόνο της τελικής μάχης μεταξύ του Φωτός και του σκότους, έχει δοθεί από εμάς πολλές φορές.

Τώρα έρχεται ο χρόνος κατά τον οποίο οι συνέπειες των επιλογών σας θα πρέπει να εκδηλωθούν στο φυσικό πεδίο.

Αρχικά, η επιλογή γίνεται στο επίπεδο των σκέψεων και των συναισθημάτων, και στη συνέχεια αυτή η επιλογή κατέρχεται στο φυσικό πεδίο.

Σήμερα σας έχω πει πολύ περισσότερα από ό, τι είναι αποδεκτό για τη συνείδησή σας.

Η σημερινή μου ομιλία στοχεύει στο να βοηθήσει τους λίγους εκείνους στους οποίους μπορεί να παρασχεθεί η βοήθεια.

Εγώ Είμαι ο Γκαουτάμα Βούδας.


© Αγγελιοφόρος: Τατιάνα Μικούσινα
Μετάφραση & διορθώσεις: Ελληνική Ομάδα Μετάφρασης των Μηνυμάτων
,

9 Ιανουαρίου 2015. 

 
Home 2014 - Δεκεμβρίου Έχω έρθει για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον πλανήτη
 

Πνευματικές πρακτικές