Home / 2014 - Δεκεμβρίου / Σας καλώ να αφιερώσετε την κάθε σας ημέρα στον Θεό

Σας καλώ να αφιερώσετε την κάθε σας ημέρα στον Θεό 

Ελοχίμ Κυκλώπεα, 26 Δεκεμβρίου 2014


Εγώ Είμαι ο Ελοχίμ Κυκλώπεα.

Έχει συμβεί! Έχω έρθει.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει για εσάς. Τα πάντα στον κόσμο σας παραμένουν τα ίδια όπως και πριν.

Η νέα ημέρα έρχεται. Οι εορτασμοί του Νέου Έτους βρίσκονται μπροστά.

Και εγώ καθόλου δεν μπορώ να επηρεάσω τα σχέδιά σας και τα όνειρά σας.

Ωστόσο, εκτός από τα δικά σας σχέδια, υπάρχουν ακόμα σχέδια του Δημιουργού αυτού του Σύμπαντος.

Πόσο συχνά θυμάστε τον Δημιουργό και τα σχέδιά Του στη ζωή σας;

Συμβαίνει αυτό ποτέ;

Νομίζω ότι δεν συμβαίνει συχνά.

Αλλά υπήρξαν πολιτισμοί στο παρελθόν, πριν από χιλιάδες χρόνια, στους οποίους ολόκληρη η ζωή των ανθρώπων υποτάσσονταν στον Θεό και στην εκπλήρωση της Βούλησής του.

Αυτοί ήταν οι πολιτισμοί της Χρυσής Εποχής.

Λίγοι από εσάς που είναι ενσαρκωμένοι τώρα στη Γη είχαν την τύχη να βρίσκονται σε ενσάρκωση σε αυτές τις παλιές εποχές.

Οι καλύτεροι εκπρόσωποι της ανθρωπότητας βρίσκονταν τότε στην ενσάρκωση. Και τώρα είναι πολύ πιο μπροστά στα σκαλιά της εξελικτικής ανάπτυξης. Και εσείς, οι οποίοι είστε οι καλύτεροι εκπρόσωποι της ανθρωπότητας τώρα, είστε πολύ πίσω τους.

Παρ' όλα αυτά, η εξέλιξη συνεχίζεται και η Θεία ευκαιρία είναι ακόμα διαθέσιμη για εκείνα τα άτομα που έχουν επιλέξει τον Θεό να είναι το πιο σημαντικό στη ζωή τους.

Για εκείνους που έχουν κάνει την αντίθετη επιλογή και έχουν επιλέξει να υπηρετήσουν το εγώ τους και την ικανοποίηση των ακόρεστων επιθυμιών τους, για εσάς η πόρτα της Θείας ευκαιρίας είναι έτοιμη να κλείσει μια για πάντα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας καλώ, από αυτήν την ημέρα και μετά, να αφιερώσετε την κάθε σας ημέρα στον Θεό. Απλά να σκέφτεστε συνεχώς τον Θεό και να αφιερώσετε όλες τις δραστηριότητες της ημέρας σας στον Θεό.

Μπορείτε να εκφέρετε μια συγκεκριμένη κλήση πριν από την έναρξη της καθεμιάς από τις δραστηριότητές σας, που πρόκειται να εκτελέσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, και να ζητήσετε από τον Θεό να αναλάβει τον έλεγχο όλης της δράσης σας, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα σχέδια του Θεού. Μπορείτε να ζητήσετε το ρεύμα της ζωής σας να χρησιμοποιηθεί από τον Θεό για να εκπληρώσει τα σχέδιά Του.

Έτσι, εκτελώντας συνηθισμένα πράγματα της ημέρας σας, εκδηλώνετε πάντα τον Θεό στη ζωή σας και συνεχώς υπηρετείτε τον Θεό.

Αυτή είναι μια πολύ απλή πρακτική. Αυτή η πρακτική δεν απαιτεί από εσάς τυχόν πρόσθετες οικονομικές επενδύσεις, ούτε απαιτεί οποιαδήποτε δαπάνη χρόνου.

Απλά αφιερώνετε στον Θεό όλα τα πράγματα που κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας σας.

Προσπαθήστε να ασκήσετε αυτή την πρακτική, τουλάχιστον για ένα έτος.

Σύντομα, θα καταλάβετε ότι δεν ανταποκρίνονται στο σχέδιο του Θεού όλα όσα κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι υπάρχουν πολύ λίγα στη ζωή σας, τα οποία ανταποκρίνονται στο σχέδιο του Θεού, και πολλά πράγματα είναι απλά ασύμβατα με το σχέδιό Του.

Όταν η κατανόηση αυτής της απλής Αλήθειας φωτίζει τη συνείδησή σας, αυτό θα σημάνει το πρώτο συνειδητό βήμα σας προς τον Θεό.

Προσπαθήστε να κάνετε όλα τα πράγματα στη ζωή σας μόνο σύμφωνα με το Θείο όραμα.

Φυσικά, προκειμένου να ασκήσετε αυτή την απλή πρακτική, θα πρέπει να κάνετε τουλάχιστον δύο πράγματα κάθε μέρα: πάντα να θυμάστε αυτή την πρακτική και να κρατάτε τη συνείδησή σας συνεχώς στο επίπεδο που είναι όσο πιο κοντά στο Θείο επίπεδο όσο είναι δυνατόν.

Οι πόρτες της Θείας ευκαιρίας θα είναι πάντα ανοιχτές για εκείνους που θα είναι ικανοί να εφαρμόσουν την πρακτική αυτή στη ζωή τους, παρ' όλα τα εμπόδια. Θα εκπλαγείτε να παρατηρήσετε τις αλλαγές που θα λάβουν χώρα στη ζωή σας, αν ασκήσετε αυτή απλή πρακτική κάθε μέρα.

Θα εκπλαγείτε να διαπιστώσετε ότι το φαγητό που τρώτε δεν ανταποκρίνεται στο Θείο πρότυπο, ούτε ως προς τη χημική του σύνθεση, ούτε ως προς την ενέργειά του.

Με έκπληξη, θα ανακαλύψετε ότι η στάση σας απέναντι στη σύλληψη του παιδιού, στον τοκετό και στην ανατροφή των παιδιών δεν είναι Θεία.

Θα παρατηρήσετε ότι όλη η ζωή σας είναι γεμάτη από εντελώς άχρηστα πράγματα, και σε αυτό το πήγαινε-έλα, απλά δεν έχετε χρόνο να σκεφτείτε τον Θεό.

Θα δείτε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας το ξοδεύετε για την απόκτηση ή την εξοικονόμηση χρημάτων, που είναι ένα απολύτως αφηρημένο σύμβολο, που κυριολεκτικά το υπηρετείτε και το λατρεύετε όλη σας τη ζωή.

Θα ανακαλύψετε ότι τέτοιες έννοιες όπως τιμή, συνείδηση, αγνότητα, ευγένεια και δικαιοσύνη έχουν εξαφανιστεί εντελώς από τη ζωή σας.

Εκείνοι οι άνθρωποι που θα έρθουν σε ενσάρκωση σε μία ή δύο γενιές δεν θα κατανοούν τις έννοιες αυτών των λέξεων.

Μόνο εκείνα τα λόγια που τώρα καλλιεργούνται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα βρίσκονται στο λεξιλόγιό τους και αυτά που φέρουν τις δονήσεις της καταστροφής στις ψυχές των ανθρώπων.

Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε πολλά πράγματα, αν αποφασίσετε να αφιερώσετε τη ζωή σας στον Θεό.

Έτσι, το Μήνυμά μου δεν θα είναι σαφές για εκείνους που δεν ανήκουν στους ανθρώπους οι οποίοι επέλεξαν τον Θεό για να είναι το πιο σημαντικό στη ζωή τους.

Θα τους φαίνεται ότι μιλάω για πράγματα που δεν έχουν κανένα νόημα στη ζωή τους και δεν μπορούν να εφαρμοστούν στη ζωή των ανθρώπων που ζουν τώρα.

Σας λέω πώς πρέπει να είναι και τι αντιστοιχεί στο Θείο πρότυπο.

Η ελεύθερη βούληση που σας έχει δωριστεί από τον Θεό σάς επιτρέπει να επιλέξετε αν θα ακολουθήσετε τις συστάσεις μου ή όχι.

Ήρθα μόνο για να σας υπενθυμίσω τον Θεό και τον Νόμο Του και την αιώνια ζωή για εκείνους που επέλεξαν να είναι με τον Θεό.

Εγώ Είμαι ο Ελοχίμ Κυκλώπεα.


© Αγγελιοφόρος: Τατιάνα Μικούσινα 

Μετάφραση & διορθώσεις: Ελληνική Ομάδα Μετάφρασης των Μηνυμάτων, 

12 Ιανουαρίου 2015.

 
Home 2014 - Δεκεμβρίου Σας καλώ να αφιερώσετε την κάθε σας ημέρα στον Θεό
 

Πνευματικές πρακτικές