Home / 2010 / Σας εύχομαι να σταθήτε σε όλες τις δοκιμασίες με επιτυχία
Print E-mail

 

Σας εύχομαι να σταθήτε σε όλες τις δοκιμασίες με επιτυχία

ο κύριος Μαιτρέγια, 31 Δεκεμβρίου 2010 

 

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Μαιτρέγια 

Πολλοί από εσάς με επριμένατε. Και συνεχίζετε να με περιμένετε, όπως  τον επόμενο Βούδα, ο οποίος προφητεύθηκε στους λαούς της Γης.

Εγώ ο ίδιος, προετοιμάζω την ανθρωπότητα για τον ερχομό μου. Εγώ ο ίδιος, εκπαιδεύω εκείνους που είναι έτοιμοι να εισέλθουν στη Σχολή των μυστηρίων μου.

Πολλοί από εσάς έχουν πάρει την πρόσκληση μου. Έχω δώσει την ευλογία μου μέσα από αυτή την αγγελιοφόρο σε πολλούς ανθρώπους. Και η ακτίνα του διαμαντιόυ μου ήταν έτοιμοι να ξυπνήσει τη θεότητα σας.

Μερικοί από αυτούς, οι οποίοι πήραν την απόφαση να διακινδυνεύσουν και να περάσουν μέσα από μυήσεις κάτω από την καθοδήγηση μου, είχαν το κουράγιο να κάνουν τα πρώτα βήματα.

Αλλά κανείς δεν προχώρησε περισσότερο. Οι δοκιμές ήταν πολύ σκληρές για την ανθρωπότητα  που είναι τώρα ενσαρκωμένη στην Γη.

Ήρθα να σας πω ότι παρόλες τις αμφιβολίες μας για την ικανότητα της σημερινής ανθρωπότητας να εξελιχθεί γρήγορα στον Δρόμο των Μυήσεων, ακόμα και εμείς βρεθήακαμε σε σύγχυση.

Η ελκυστικότητα των Μάγια κατέληξε να είναι ισχυρότερη για σας από το κάλεσμα του Βασιλείου των ουρανών. Ποτέ δεν έχουμε διεξάγει τέτοιας μεγάλης κλίμακας πείραμα, έτσι ώστε χιλιάδες άνθρωποι να μπορούν ταυτόχρονα να έχουν την ευκαιρία να αγγίξουν αιώνιες αλήθειες και να πιούν την αμρίτα της Αιώνιας Ζωής κατευθείαν μέσα από μυνήματα μας.

Και έχουμε πέσει έξω. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όσο πιο προσιτή είναι η Γνώση, τόσο λιγότερο εκτιμάται απ’ την σημερινή γενιά. Αν ενεργούσαμε πιο κρυφά ίσως το ενδιαφέρον να ήταν μεγαλύτερο. Ωστόσο πετύχαμε τον στοχό μας.

Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον καθένα που «άγγιξε» τα μυνήματα μας. Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις αντιδράσεις σας. Και το τι μπορεί να κρύβεται πίσω απ’ την αδιαπέραστη ευσέβεια και το υποκριτικό χαμόγελο, φανερώθηκε σε μας στο λεπτό επίπεδο σε όλη του την έκταση.

Έτσι τουλάχιστο, είμαι ικανοποιήμενος. Και η φιλική σας συμπεριφορά με τους διδασκάλους και η περιφρονητική σας εξέταση σχετικά με το βαθμό στον οποίο αυτό που είναι γραμμένο στα μηνύματα μπορεί να συμμορφωθεί με την δική σας παρουσίαση της αλήθειας, μας έχει πει περισσότερα από όσα θα μπορούσε να μας πει, αν περνούσατε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας στην πραγματική Σχολή Μυστηρίων.

 Πρώτα απ’ όλα, εκτιμώ την αφοσίωση και την ειλικρίνεια και επίσης την Πίστη και την Αγάπη που νιώθουν οι μαθητές μου για μένα. Τότε μπορώ να τους διαθέσω την προσοχή και το χαμόγελο μου σαν απάντηση στην ακούραστη εργασία τους. Και αυτό το χαμόγελο μου είναι αρκετό για τους αληθινούς μαθητές μου, για να εμψυχωθούν, για πολλά χρόνια, για εμπνευσμένη εργασία.

 Έτσι πολλοί είναι καλεσμένοι αλλά λίγοι είναι οι εκλεχτοί. Και ακριβώς όπως οι σπόροι των φυτών, απ’ τους οποίους, μόνο ένα μικρό μέρος έχει την ευκαιρία να δώσει γέννηση στη νέα ζωή, μόνο ένας μικρός αριθμός των σημερινών ανθρώπων θα είναι σε θέση να συνεχίσει την εξέλιξη. Στη μία πλάστιγγά της ζυγαριάς, υπάρχει ο πόθος να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να χορτάσετε τις αισθήσεις σας και στην άλλη υπάρχει η Αιώνια Ζωή και η ευκαιρία να συνεχίσετε την εξέλιξη.

 Και οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την αυταπάτη, ενώ αντίθετα απαξιώνουν την πραγματική πηγή. Φυσικά, δεν είναι το αποτελέσμα αυτής της ζωής σας. Επιλέξατε υπέρ του εγώ σας κατά την διάρξεια πολλών εκατοντάδων χιλιάδων χρόνων, από την τρίτη και την τέταρτη ρίζα φυλή.

 Γι’ αυτό τώρα δίνουμςε στην πραγματικότητα την τελευταία ευκαιρία για τις ψυχές πολλών ανθρώπων, τουλάχιστο, να εξετάσουν την αποψή μας με τον αναγκαίο σεβασμό. Αλλά δεν...

 Σας δίνω ένα δυσάρεστο μήνυμα στο τέλος του παλιού χρόνου. Ωστόσο, σύμφωνα με την διαβεβαίωση του Καρμικού Συμβουλίο, όλα είναι χειρότερα στην πραγματικότητα. Η μόνη ελπίδα που απομένει, είναι τα ελάχιστα άτομα που είναι ενσαρκωμένα και διατηρούν την ισορροπία για τις αμαρτίες του κόσμου.

 Σύμφωνα με τον Νόμο, το άτομο πρέπει να μείνει ακριβώς στο φυσικό επίπεδο, για να διατηρήσει την ισορροπία του παγκόσμιου Κάρμα.

 Πως μπορεί να βοηθήσει το υπόλοιπο της ανθρωπότητας; Νομίζω, όπως πάντα, είναι αναγκαίο να στρέψει τα μάτια προς τον Ουρανό και να προσπαθήσει να δημιουργήσει νέο Κάρμα.

 Η δημιουργία των συνθηκών για τις μελλοντικές φυλές αναβάλλεται. Πρώτα, είναι αναγκαίο να βάλλετε τα πάντα σε τάξη στο μυαλό εκείνων που παρασύρονται απ’ την ψεύδαίσθηση. Πρέπει όλοι να δοκιμάσετε τους καρπούς από το Κάρμα που δημιουργήσατε.

 Η ψευδαίσθηση κατέληξε να είναι ισχυρότερη σ’ αυτό το στάδιο. Αλλά είναι ένα προσωρινό πλεονέκτημα. Αλλά φυσικά, γι’ αυτούς που είναι ενσαρκωμένοι τώρα, αυτό το προσωρινό πλεονέκτημα μπορεί να διαρκέσει μέχρι το τέλος της τωρινής τους ενσάρκωσης,

 Το Θείο θαύμα μπορεί να εκδηλωθεί και η ψευδαίσθηση μπορεί να φανερωθεί. Για να γίνει αυτό, μόλις ένα τοις εκατό του πληθυσμού του πλανήτη πρέπει να κατευθυνουν τις φιλοδοξίες τους στην Αιώνια Ζωή και να αρνηθούν την ψευδαίσθηση.

Θα πρέπει να συμφωνήσετε ότι είναι μια αρκετά εφικτή απαίτηση. Ωστόσο, δεν υπάρχει ούτε ένα ούτε αρκετοί επί τοις χιλίοις του πληθυσμού του πλανήτη που να βρέθηκαν, οι  οποίοι θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το μονοπάτι που περιγράφτηκεαπό εμάς. Υπάρχει ο εύκολος δρόμος. Είναι πάντα ανοιχτός, απλώς επιθυμήστε να θελήσετε να περπατήσετε κατά μήκος του. Και υπάρχει και ο δυσκολότερος δρόμος, ο δρόμος των βασάνων, των προβλημάτων, των ασθενειών, των πολέμων και των κατακλυσμών...

Και σε όλα τα σημεία καμπής των αστρολογικών κύκλων, η ανθρωπότητα πάντα επιλέγει τον δυσκολότερο δρόμο, απ’ την δική μας άποψη. Ίσως η ανθρωπότητα δεν ψάχνει για εύκολους τρόπους και αυτοί που θα αντέξουν όλες τις δοκιμασίες μέχρι τέλους, νομίζω, θα είναι σε θέση να υπερέχουν σε σχέση με μένα στον βαθμό των επιτευγμάτων.

Έτσι, σας εύχομαι να σταθείτε σε όλες τις δοκιμασίες με επιτυχία και να νικήσετε την άγνοια σας, το πάθος και τις επιθυμίες το συντομότερο δυνατό!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Μαιτρέγια.      

© Τατιάνα Μικούσινα, 2010 

 

 
Home 2010 Σας εύχομαι να σταθήτε σε όλες τις δοκιμασίες με επιτυχία
 

Πνευματικές πρακτικές