Home / 2014 - Ιουνίου / Η αποστολή σας είναι να σώσετε την ψυχή σας
Print E-mail

Η αποστολή σας είναι να σώσετε την ψυχή σας

Σανάτ Κουμάρα, 20 Ιουνίου 2014


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Σανάτ Κουμάρα.

Έχω έρθει σε εσάς σήμερα ακριβώς στην ώρα που προγραμματίσαμε.

Όπως πάντα σκοπεύω να χρησιμοποιήσω αυτή τη Θεία ευκαιρία για να σας δώσω τη Γνώση μας και την κατανόηση των μεταμορφώσεων /μετασχηματισμών που λαμβάνουν χώρα πάνω στη Γη, στην Ανθρωπότητα που ζει τώρα πάνω στη Γη.

Δηλώσαμε στα προηγούμενά μας Μηνύματα πολλές φορές ότι οι δονήσεις του φυσικού πεδίου του πλανήτη Γη ανυψώνονται. Σας έχουμε πει τι πρέπει να κάνετε έτσι ώστε οι δικές σας δονήσεις και το επίπεδο της συνείδησής σας να ανταποκρίνονται στη νέα πραγματικότητα.

Εκείνοι από εσάς που ακολουθήσατε σταθερά τις συστάσεις μας πραγματοποιήσατε ένα άλμα χωρίς προηγούμενο στην ανάπτυξή σας. Άνευ προηγουμένου ευκαιρίες και προοπτικές για εσωτερική ανάπτυξη, είναι ανοικτές για εσάς. Βρίσκεστε στην στέψη του κύματος της Θείας ευκαιρίας, και αυτό θα επιτρέψει στην ψυχή σας να συνεχίσει την εξέλιξή της σε ένα νέο επίπεδο.

Καταφέρατε να χρησιμοποιήσετε την δεδομένη ευκαιρία! Καταφέρατε να αδράξετε το χέρι της βοήθειάς μας και εισακούσατε τις συμβουλές μας!

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβει στο μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιάστηκαν στη δίνη των ενεργειών και δεν έχουν επίγνωση όλων των διαδικασιών που λαμβάνουν χώρα.

Βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου οι νέες ενέργειες εκδιώκουν από την ύπαρξή τους όλα τα καρμικά εμπόδια, όλους τους φραγμούς των παλαιών ενεργειών. Αυτό μοιάζει με τον ανοιξιάτικο γενικό καθαρισμό που κάνετε στο σπίτι σας. Τινάζετε παλιά πράγματα, σαρώνετε τα σκουπίδια, και το χάος και η ακαταστασία στροβιλίζονται για λίγο γύρω σας.

Μην περιμένετε να έρθει κάποιος και να καθαρίσει την ακαταστασία στο σπίτι σας. Εσείς είστε το μόνο πρόσωπο που μπορεί να βάλει τα πράγματα σε τάξη μέσα στην ύπαρξή σας και κανένας άλλος.

Επομένως, προειδοποιήσαμε ότι ο κάθε ένας από εσάς που ζει στον πλανήτη αυτή τη μεταβατική περίοδο, θα πρέπει να κάνει την επιλογή του και θα την κάνει.

Τώρα, όπως με όλες τις μη ελκυστικές γενικές καταστάσεις στον πλανήτη, έχετε μια χωρίς προηγούμενο ευκαιρία για την ανάπτυξή σας.

Εκείνο που ήταν κρυμμένο σιωπηλά στα βάθη της ύπαρξή σας σε παλιές εποχές, αιώνες πριν, έχει τώρα αναδυθεί στην επιφάνεια χάρη στις ενέργειες της αλλαγής.

Μπορείτε να τις επισημάνετε στους εαυτούς σας και να τις παρατηρήσετε κυριολεκτικά παντού.

Αυτό είναι καλό ή κακό; Αναμβίβολα, αυτό δεν είναι πολύ καλό για μια ζωή ελεύθερη από προβλήματα στο φυσικό πεδίο. Αλλά είναι μια τεράστια ευκαιρία για την ανάπτυξη των ψυχών σας.

Έχουμε λάβει μια τεράστια Θεία εξαίρεση για τη μετάδοση των Μηνυμάτων μας, εκ των προτέρων, δέκα χρόνια πριν από αυτή τη στιγμή. Τα Μηνύματά μας προορίζονται για να βοηθήσουν τις ψυχές σας να προετοιμαστούν για το ενεργειακό άλμα.

Και πράγματι, πολλοί έλαβαν τη βοήθειά μας. Λυπούμαστε μόνο για το γεγονός ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έλαβαν την βοήθεια και την υποστήριξή μας δεν είναι πολύ μεγάλος.

Ακόμη και μεταξύ των ανθρώπων που μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με τα Μηνύματά μας χάρη στο κάρμα ή στο δονητικό τους επίπεδο, ακόμη και ανάμεσα σ' αυτούς, το ποσοστό των ατόμων που ακολουθούν με ακρίβεια τις συστάσεις μας δεν είναι πολύ υψηλό.

Διαβάσατε τα Μηνύματά μας και συνεχίσατε τον συνηθισμένο σας τρόπο ζωής. Ακόμη δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι απλά ακολουθώντας τις συστάσεις μας θα κάνετε τη ζωή σας πολύ ευκολότερη, και σίγουρα θα σώσετε την ψυχή σας.

Η έλλειψη πίστης εμποδίζει την ανθρωπότητα να πάρει στα σοβαρά τις συστάσεις μας. Η έλλειψη πίστης είναι ένα πρόσκομμα για πολλές ψυχές.

Θα σας εξηγήσω γιατί φοβάστε να πιστέψετε, γιατί είστε τόσο δύσπιστοι για κάθε νέα διδασκαλία και ακόμη και για τις παλαιές θρησκείες.

Σε κανέναν τομέα της ανθρώπινης ζωής δεν είναι τόσο παρούσα η διαστρέβλωση, όσο στη σφαίρα της πίστης. Αυτό είναι προφανές και κατανοητό. Στην πραγματικότητα, το ζήτημα της πίστης είναι το πιο σημαντικό θέμα για κάθε ανθρώπινο ον. Αν πιστεύετε και πιστεύετε ειλικρινά, έχετε ήδη σωθεί.

Γι' αυτό οι αντίπαλές μας δυνάμεις κάνουν τα πάντα για να δυσφημίσουν κάθε πηγή της Αλήθειας στον κόσμο σας και κάθε αληθινή Διδασκαλία. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι να δημιουργήσουν πολλές ψεύτικες διδασκαλίες και αιρέσεις. Μέσα σε μια τέτοια αφθονία ψεμμάτων δεν χάνεται μόνο η πίστη αλλά και η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Η επόμενη μέθοδος που χρησιμοποιούν οι αντίπαλές μας δυνάμεις περιλαμβάνει ψέματα και συκοφαντίες. Όλα τα αυθεντικά πράγματα αμαυρώνονται και σύρρονται μέσα στη λάσπη. Αυτό αποξενώνει πολλούς ειλικρινείς αναζητητές της Αλήθειας και τους σύρρει μακρύα από το Θεϊκό μονοπάτι της ανάπτυξης.

Τι προσφέρεται σε αντάλλαγμα; Σε αντάλλαγμα προσφέρουν πολυάριθμους πειρασμούς και πάρα πολλές παγίδες στο φυσικό πεδίο, και όταν πέσετε σ' αυτά είστε αποκομμέννοι από το εξελικτικό μονοπάτι της ανάπτυξης.

Το Μονοπάτι σας είναι το Μονοπάτι των Μυήσεων. Πάνω σ' αυτό το μονοπάτι σας περιμένουν πιο σκληρές δοκιμασίες και εμπόδια.

Μόνο ο ισχυρότερος στην πίστη είναι ικανός να ξεπεράσει όλες τις παγίδες και τους πειρασμούς του φυσικού κόσμου.

Ως εκ τούτου, υπενθυμίζετε στον εαυτό σας τον Θεό και την Υπέρτατη πραγματικότητα καθ' όλη τη διάρκεια της καθημερινής σας ζωής.

Καμία ώρα της ζωής σας δεν πρέπει να βιώνεται χωρίς τον Θεό. Μόνο όταν είστε συνεχώς εστιασμένοι στην Υπέρτατη πραγματικότητα, γίνεστε άτρωτοι από τις αντίπαλες δυνάμεις και αποκτάτε το δώρο της διάκρισης μεταξύ αυτού που είναι ωφέλιμο για την ανάπτυξη της ψυχής σας και εκείνου που προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας και πάλι σ' αυτό το γεγονός: η παρούσα χρονική περίοδος είναι, πρώτα απ' όλα, η ώρα για να διαχωριστούν εκείνες οι ψυχές που είναι σε θέση για παραπέρα εξέλιξη από εκείνες που δεν είναι σε θέση.

Οι καιροί σάς δίνουν τεράστιες ευκαιρίες για την πνευματική σας ανάπτυξη. Μπορείτε να διακρίνετε εύκολα σε πια πλευρά δρα ο καθένας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πολιτικοί, οι οικονομικοί διαπραγματευτές και οι αντιπρόσωποι των κυβερνήσεων και των αρχών δεν μπορούν πια να κρατήσουν ευπαρουσίαστες μάσκες στα πρόσωπά τους.

Όλες οι μάσκες πέφτουν και γίνεται προφανές ποια πλευρά παίρνει ο καθένας.

Όταν βλέπετε ή γνωρίζετε ποιος παίρνει την πλευρά των μη-θείων δυνάμεων αλλά συνεχίζετε να τους υποστηρίζετε εξαιτίας του φόβου σας ή του κέρδους, παίρνετε εκ των πραγμάτων την πλευρά αυτών των δυνάμεων.

Επομένως, πριν να λάβετε οποιαδήποτε απόφαση στη ζωή σας, σταθμίστε διεξοδικά όλες τις συνέπειες που θα επιφέρει πρώτα στην ψυχή σας.

Το φυσικό σας σώμα θα μείνει μέσα στη γη. Η αποστολή σας είναι να σώσετε την ψυχή σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι οι σοφοί όλων των εποχών προτίμησαν να σώσουν την ψυχή τους και να χάσουν το σώμα τους.

Σκεφτείτε πάνω σ' αυτό το Μήνυμά μου.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Σανάτ Κουμάρα. Ομ.

© Αγγελιοφόρος: Tatyana Mickushina

Μετάφραση από το αγγλικό κείμενο: Ε.Κ., Διόρθωση: Ι.Β., Κ.Μ., Μ.Π.

24 Αυγούστου 2014

 
Home 2014 - Ιουνίου Η αποστολή σας είναι να σώσετε την ψυχή σας
 

Πνευματικές πρακτικές