Home / 2014 - Ιουνίου / Μια Διδασκαλία για την αλλαγή της συνείδησης
Print E-mail

Μια Διδασκαλία για την αλλαγή της συνείδησης

Κύριος Σούρια, 22 Ιουνίου 2014


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Σούρια.

Έχω έρθει και πάλι μέσω της αγγελιοφόρου μας.

Σήμερα, η ομιλία μας θα αφιερωθεί στο πιο σημαντικό θέμα της εποχή σας, δηλαδή, θα αφιερώσουμε την ομιλία μας σήμερα στην αλλαγή της συνείδησής σας.

Μπορεί να ειπωθεί χωρίς καμία υπερβολή ότι δεν είναι μόνο το θέμα της αλλαγής της συνείδησης το πιο σημαντικό, αλλά η Διδασκαλία σχετικά με την αλλαγή της συνείδησης είναι η πιο σημαντική διδασκαλία που διαβιβάζουμε μέσω της Αγγελιοφόρου μας, μαζί με το Νόμο του Κάρμα και τον Νόμο της Μετενσάρκωσης της ψυχής.

Όλοι αυτοί οι τρεις νόμοι, αν τους ακολουθήσετε στη ζωή σας κάθε μέρα κατά τη διάρκεια ενός σημαντικού χρονικού διαστήματος, είναι σε θέση να προσφέρουν αθανασία στην ψυχή σας.

Φυσικά, αν δεν πιστεύετε στον Θεό, αν δεν πιστεύετε στον Ύψιστο Νόμο που υπάρχει σε αυτό το Σύμπαν, τότε ούτε η Διδασκαλία μας θα παράγει το απαραίτητο αποτέλεσμα σε εσάς.

Ωστόσο, ας επιστρέψουμε στην Διδασκαλία σχετικά με την αλλαγή της συνείδησης.

Εφιστώ άλλη μια φορά την προσοχή σας στο γεγονός ότι αυτή η Διδασκαλία θα είναι σε θέση να παρέχει την αθανασία στην ψυχής σας. Γιατί συμβαίνει αυτό; Αυτό συμβαίνει επειδή ο κόσμος σας είναι ένας αντικατοπτριζόμενος κόσμος της ψευδαίσθησης. Και πρακτικά, εισέρχεστε στην εξωτερική ψευδαίσθηση που ανταποκρίνεται στο δικό σας επίπεδο συνείδησης.

Κάθε πρόσωπο διαμένει στη δική του ψευδαίσθηση. Βρισκόμενος στο κέντρο μιας μεγάλης πόλης και συναντώντας χιλιάδες ανθρώπους, ο καθένας από εμάς θα σχηματίσει την κατανόηση του εξωτερικού κόσμου, που ανταποκρίνεται στο δικό του επίπεδο της συνείδησης.

Για παράδειγμα, δύο άνθρωποι που περπατούν κατά μήκος του ίδιου δρόμου θα βρίσκονται σε διαφορετικούς τύπους ψευδαίσθησης, αν τα επίπεδα της συνείδησής τους διαφέρουν.

Ένα άτομο θα παρατηρούσε μόνο τα αρνητικά γύρω του. Θα έβλεπε μόνο τις διαφημίσεις προϊόντων χαμηλής ποιότητας, τα σκουπίδια ή τις χυδαία ντυμένες γυναίκες.

Ένα άλλο πρόσωπο, που βρίσκεται σε ένα υψηλότερο επίπεδο της συνείδησης, θα έστρεφε την προσοχή του στα χαμογελαστά παιδιά, στα σύννεφα, και στην ομορφιά των στοργικών μητέρων.

Κάθε ένας από τους δύο ανθρώπους θα κατοικεί στη δική του ψευδαίσθηση.

Ο Θεός είναι τόσο Μεγάλος που επιτρέπει σε κάθε έναν από εσάς να βρίσκεστε στη δική σας ψευδαίσθηση που σας δίνει την καλύτερη ευκαιρία για ανάπτυξη.

Η ιδιαιτερότητα της Διδασκαλίας μας είναι ότι επιτρέπει σε κάθε πρόσωπο, στο δικό του επίπεδο συνείδησης, να αποκτήσει κατανόηση της κατεύθυνσης που θα πρέπει να ακολουθήσει και να τελειοποιήσει τον εαυτό του, πλησιάζοντας τα Θεία υποδείγματα.

Παρέχουμε την κατανόηση του πώς, με τη βοήθεια απλών και προσιτών μεθόδων, μπορείτε να αλλάξετε τη συνείδησή σας τόσο πολύ που η περιβάλλουσα ψευδαίσθηση στρέφει τη Θεϊκή της όψη σε εσάς.

Οι συστάσεις μας είναι τόσο απλές που ακόμα και ένα παιδί μπορεί να τις καταλάβει.

Αν παρακολουθείτε διαρκώς τηλεοπτικά προγράμματα χαμηλής ποιότητας, αν ακούτε τη μουσική που είναι καταστροφική για την ύπαρξή σας, αν τοξινώνετε τους εαυτούς σας με ναρκωτικές ουσίες, αλκοόλ και καπνό, αν τρώτε τρόφιμα χαμηλής ποιότητας, θα σας φαινόταν παράξενο, αν καταφέρνατε να μπείτε στην πραγματικότητα που είναι κοντά στα Θεία υποδείγματα;

Αυτό δεν μπορεί να σας συμβεί γιατί έχετε κάνει τα πάντα για να αποκόψετε τον εαυτό σας από την Θεία ευκαιρία και τη Θεία εκδήλωση.

Ωστόσο, ο Θεός αφήνει πάντα μια ευκαιρία για σας. Και μπορείτε να κάνετε προσπάθειες και να απαλλαγείτε από τη μια κακή συνήθεια μετά την άλλη. Μπορείτε να αρχίσετε να εξαγνίζετε σταδιακά την ύπαρξή σας από οτιδήποτε επιβλαβές και ανήθικο, και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα είστε σε θέση να παρατηρήσετε πώς αλλάζουν τα εξωτερικά σας περιβάλλοντα. Θα εισέλθετε σταδιακά σε μια άλλη ψευδαίσθηση, σ' εκείνη που αντιστοιχεί στην αλλαγμένη σας συνείδηση.

Σας έχω δώσει βασικά την ουσία της Διδασκαλίας, τον πυρήνα της.

Και αν στραφείτε στη μελέτη των Μηνυμάτων μας με σοβαρότητα και περίσκεψη, θα συνειδητοποιήσετε ότι, για δέκα χρόνια, σας έχουμε διδάξει αυτήν την απλή Αλήθεια: την αλλαγή της συνείδησής σας.

Σε δεκάδες Μηνύματα σάς επαναλαμβάνουμε ακούραστα τα ίδια πράγματα: περιβάλλετε τον εαυτό σας με κατάλληλα Θεία υποδείγματα, εγκαταλείψτε την παρατήρηση μοντέλων χαμηλής ποιότητας, διακόψτε τις κακές συνήθειες, και ο Θείος κόσμος θα ανοίξει μπροστά σας.

Φυσικά, αντιλαμβανόμαστε ότι το κοινό μας είναι πολύ μικρό για να αλλάξουμε την κατάσταση στον πλανήτη αρκετά γρήγορα, μέσω της αλλαγής της συνείδησης επιλεγμένων ατόμων.

Όμως, επαναλαμβάνω ξανά και ξανά: υπάρχει μια πιθανότητα, και πάντα θα υπάρχει, να αλλάξουμε την κατάσταση σε ολόκληρο τον πλανήτη με τη βοήθεια μόλις μερικών χιλιάδων ειλικρινών οπαδών της Διδασκαλίας μας.

Η Διδασκαλία μας μπορεί να διεισδύσει μέσα στις καρδιές των ανθρώπων και να ανάψει τους εσωτερικούς τους πυρσούς.

Και ακόμα και όταν δεν μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση στον πλανήτη, αλλά επιδιώκετε ειλικρινά καθετί Θεϊκό, αν ακολουθείτε έναν ενάρετο τρόπο ζωής, επιτυγχάνετε ήδη την αθανασία της ψυχής σας.

Αλλά αν προωθείτε ειλικρινά τη Διδασκαλίας μας και είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τη ζωή σας για χάρη της διάδοσης της Αλήθειας στη Γη και της διάσωσης ανθρώπινων ψυχών, αξίζετε τις υψηλότερες τιμές στον κόσμο μας.

Σας το λέω και σας το επαναλαμβάνω ότι το μονοπάτι της Υπηρεσίας της Θείας Αλήθειας, το μονοπάτι της αλλαγής της συνείδησης δεν θα είναι εύκολο. Γιατί, μόλις αρχίσετε να αλλάζετε τις δονήσεις σας ακολουθώντας τα Θεία πρότυπα συμπεριφοράς και υψηλά ηθικά πρότυπα, ο εξωτερικός κόσμος αρχίζει να σας αντιπαρατίθεται. Είστε ακόμα σε αυτόν τον κόσμο, αλλά δεν ανήκετε πλέον σε αυτόν τον κόσμο. Και, επειδή ο περιβάλλων κόσμος, έχει χαμηλότερες δονήσεις, αρχίζει αυτόματα να σας αντιπαρατίθεται.

Συναντάτε πειρασμούς, συναντάτε άμεση αντιπαράθεση. Και δεν μπορείτε να αντεπιτεθείτε και να απαντήσετε στη βία με βία. Καθώς, για εσάς, αυτό θα ήταν ένα βήμα προς τα πίσω.

Μόνο με τη δύναμη του Πνεύματός σας, θα είστε σε θέση να σταματήσετε την εξωτερική αντιπαράθεση και την εσωτερική αντιπαράθεση των αρνητικών ενεργειών που εξακολουθούν να υπάρχουν σε εσάς.

Πάρα πολλοί από τους οπαδούς μας πιστεύουν ότι στέκονται σε ένα πολύ υψηλό πνευματικό επίπεδο. Πιστεύουν ότι η δύναμη του Πνεύματός τους, τους επιτρέπει να αντέχουν στις εξωτερικές επιρροές. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους βρίσκονται στα πρώτα στάδια της προόδου τους στο μονοπάτι. Και εσείς οι ίδιοι πρέπει να αισθάνεστε εκείνη τη λεπτή οριογραμμή της ύπαρξής σας που σας χωρίζει από τη στιγμή που μπορείτε να αντέξετε το εξωτερικό με τη βοήθεια της δύναμης του Πνεύματος. Οι υπόλοιποι οπαδοί μας πρέπει να αντιμετωπίσουν ενεργά εξωτερικές ατέλειες.

Θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Θα πρέπει να συμμετέχετε ενεργά στις εξωτερικές δραστηριότητες και να αποκτήσετε την εμπειρία σας. Και μόνο μετά από αρκετές ενσαρκώσεις ως ενεργοί υποστηρικτές της ηθικής και του Θείου Νόμου, θα ενισχύσετε το Πνεύμα σας στον βαθμό που μπορεί να αντιστέκεται στις εξωτερικές αρνητικές δυνάμεις μόνο με τη βοήθεια του Πνεύματός σας.

Θα σας αποκαλύψω ένα μυστικό, ότι ακόμα και τώρα υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την ενσάρκωση που αντιστέκονται στις δυνάμεις που μας αντιτάσσονται, με τη δύναμη του Πνεύματος τους. Ωστόσο, κανένας από εσάς δεν θα μάθει ποτέ τα ονόματά τους. Αυτά τα θαρραλέα όντα κάνουν τα πάντα έτσι ώστε η φυσική πλατφόρμα να μην καταστραφεί από την ατελή ανθρώπινη συνείδηση.

Και εσείς, εκείνοι που διαβάζετε τα Μηνύματά μας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλη την ενέργειά σας, όλες τις δεξιότητές σας για ενεργό συμμετοχή στο φυσικό πεδίο. Μόνο συλλογικές θετικές δράσεις είναι ικανές να υπερβούν την υπάρχουσα αρνητική τάση στον κόσμο.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Σούρια που ήταν μαζί σας αυτή την ημέρα.


© Αγγελιοφόρος: Tatiana Mickushina

Μετάφραση από τα αγγλικά: Ε.Κ., 31 Αυγούστου 2014.

Διόρθωση: Ι.Β., Ε.Β.

 
Home 2014 - Ιουνίου Μια Διδασκαλία για την αλλαγή της συνείδησης
 

Πνευματικές πρακτικές