Home / 2014 - Ιουνίου / Θα πρέπει να διατηρήσετε την αφοσίωσή σας στα Ανώτατα ιδανικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον σας
PDF Print E-mail

Θα πρέπει να διατηρήσετε την αφοσίωσή σας στα Ανώτατα ιδανικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον σας 

Διδάσκαλος Κ-17, 25 Ιουνίου 2014


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Διδάσκαλος Κ-17. Έχω έρθει μέσω της αγγελιοφόρου μας για πρώτη φορά.

Ίσως έχετε ακούσει το όνομά μου από τους προηγούμενους αγγελιοφόρους. Εκπροσωπώ τη Διαστημική Υπηρεσία Ασφαλείας στη Γη.

Το γεγονός της άφιξής μου, καταδεικνύει τη σημασία της παρούσας στιγμής για σας, καθώς εγώ  χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα επικοινωνίας εξαιρετικά σπάνια.

Έτσι, δεν έχω έρθει σήμερα για να προσφέρω μια διδασκαλία ή καθοδήγηση. Έχω έρθει σήμερα για να σας δώσω συγκεκριμένες συστάσεις και προειδοποιήσεις.

Από τη δική μου άποψη, η κατάσταση στον πλανήτη έχει πάρει μια εξαιρετικά επικίνδυνη στροφή. Είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσουμε τις δυνάμεις που μας αντιτίθενται. Και όλη η δύναμη της Ιεραρχίας του Φωτός είναι μόλις αρκετή για να συγκρατήσει την κατάσταση.

Μπορείτε να το δείτε αυτό στα γεγονότα που συμβαίνουν στη Γη. Εδώ και εκεί ενεργοποιούνται πολεμικές συγκρούσεις και στρατιωτικές επιχειρήσεις. Εδώ και εκεί οι χείριστες εκδηλώσεις της ανθρώπινης συνειδητότητας σηκώνουν τα κεφάλια τους.

Υπάρχουν πολλές δυνάμεις που δεν επιθυμούν να επιλέξει η ανθρωπότητα τον Θείο δρόμο της ανάπτυξης. Αυτές οι δυνάμεις προσπαθούν, και θα κάνουν ό,τι μπορούν, για να πάρουν όσες περισσότερες ψυχές είναι δυνατόν μακριά από το Θείο μονοπάτι. Για τούτο, λαμβάνονται όλα τα μέτρα και χρησιμοποιούνται οι πιο ύπουλες τεχνικές.

Γνωρίζετε ότι οι αντιτιθέμενες δυνάμεις προκαλούν στρεβλώσεις στους πιο ιερούς χώρους της ανθρώπινης ζωής. Σε προηγούμενα Μηνύματα σάς έχει ειπωθεί για πολλούς κληρικούς οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν υπηρετούν τον Θεό. Θα σας υπενθυμίσω την άλλη πλευρά της ανθρώπινης ζωής. Τους πολέμους και τις αιματοχυσίες.

Η υπόθαλψη και η επέκταση των διαφόρων θερμών ζωνών λαμβάνει χώρα στον πλανήτη μέσω της καλλιέργειας του μίσους και της επιθετικότητας στη μαζική συνείδηση της ανθρωπότητας.

Είναι σαφές ότι λαμβάνει χώρα μια διαδικασία με την οποία αυξάνεται η επιθετικότητα στη συνείδηση των ανθρώπων. Πρώτον, υπάρχουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα περισσότερα από τα οποία είναι υπό την αιγίδα των δυνάμεων που μας αντιτίθενται, καθώς επίσης και η βιομηχανία ηλεκτρονικών παιχνιδιών, που σε παιδιά και ενήλικες αρέσει να παίζουν. Πολλά από αυτά είναι παιχνίδια στα οποία οι συμμετέχοντες πυροβολούν με διάφορα όπλα και σκοτώνουν τους αντιπάλους τους. Έτσι, ένα φαινομενικά ακίνδυνο χόμπι γίνεται η πηγή αυξημένου κινδύνου της εποχής σας.

Τα παιδιά πάντα έπαιζαν πόλεμο. Με αυτόν τον τρόπο ανέπτυξαν τις ιδιότητες των πολεμιστών και των υπερασπιστών της Πατρίδας τους. Είχε καλλιεργηθεί και ήταν ευπρόσδεκτο από εμάς. Ωστόσο, αντί της καλλιέργειας ευγενών κινήτρων, σήμερα καλλιεργούνται η δολοφονία, το εύκολο κέρδος και η σφοδρή επιθυμία για αίμα. Εκτός από τα παιχνίδια στον υπολογιστή, υπάρχουν κάποιες ταινίες στις οποίες καλλιεργείται η επιθετικότητα, και το να σκοτώνει κανείς ανθρώπους προβάλλεται παραστατικά, έτσι ώστε τα όρια τού τι είναι ηθικό και τι ανήθικο, τι είναι καλό και τι είναι κακό, σταδιακά να σβήνουν από την συνείδηση των νέων.

Οι νέοι που ανατράφηκαν σε τόσο χαμηλής ποιότητας εκδηλώσεις όπως ηλεκτρονικά παιχνίδια μάχης και επιθετικές ταινίες χάνουν την αίσθηση της πραγματικότητας. Υπάρχουν πολλές οργανώσεις που προσελκύουν στις τάξεις τους τούς νέους που έχουν ναρκωθεί από τις ταινίες και τα παιχνίδια. Με αρκετά χρόνια πλύσης εγκεφάλου της συνείδησης τους με την ιδεολογία της βίας και της επιθετικότητας, σχηματίζονται από αυτούς τους νέους ανθρώπους επαγγελματίες πληρωμένοι εκτελεστές και δολοφόνοι.

Το πρώτο βήμα φαίνεται αρκετά αβλαβές. Στην ηλικία των 6 ή 7 το παιδί κάθεται μπροστά στον υπολογιστή και πυροβολεί στόχους - παιχνίδια. Στα 12-13 έτη, το ίδιο παιδί αρχίζει να παρακολουθεί ταινίες που καλλιεργούν τη βία.

Όταν φτάσει στα 16-17 αυτό το άτομο είναι έτοιμο να στρατολογηθεί σε μια οργάνωση μισθοφόρων και δολοφόνων.

Έτσι το σύστημα αναπαράγει τη βία. Πρώτον, η βία σταθεροποιείται στη συνείδηση, και σε δέκα χρόνια αυτή η βία εκδηλώνεται στο φυσικό πεδίο μέσω των νέων ανθρώπων που δεν έχουν ακούσει ποτέ για τον Θεό, αλλά οι οποίοι έχουν αφιερώσει πολλές ώρες για να παρακολουθούν σκηνές φόνων και βίας.

Σε μια κοινωνία όπου δεν υπάρχει επίβλεψη για την ηθική πτυχή της ανατροφής των παιδιών, είναι πολύ δύσκολο να εξαλειφθεί η βία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμείς, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, ερχόμαστε και σας υπενθυμίζουμε την αναγκαιότητα συγκεκριμένων δραστηριοτήτων στο φυσικό επίπεδο. Οι δραστηριότητες αυτές θα πρέπει να διεξάγονται στο νομοθετικό και στο κοινωνικό επίπεδο, καθώς και σε όλα τα επίπεδα της κρατικής δομής όλων των χωρών του κόσμου.

Υπάρχουν ορισμένες δυνάμεις που θα αντισταθούν.

Ωστόσο, οφείλω να σας υπενθυμίσω το καθήκον σας – να ενεργείτε σύμφωνα με τα Θεία πρότυπα συμπεριφοράς. Δεν έχει σημασία αν η δράση σας θα είναι επιτυχείς ή όχι τελικά. Το ορθό κίνητρο και η ορθή δράση είναι σημαντικά.

Αυτό είναι εκείνο που θα μείνει μαζί σας, με την ψυχή σας ως εμπειρία της ζωής σας, και ακριβώς η εμπειρία αυτή θα περάσει μαζί σας στις επόμενες ενσαρκώσεις σας.

Όσο για την εμπειρία που αποκτήθηκε από τα άτομα των οποίων οι φιλοδοξίες αντιτίθενται στις δυνάμεις του Φωτός, η εμπειρία τους θα μείνει επίσης μαζί τους. Ωστόσο, υπάρχει μία διαφορά μεταξύ αυτών των εμπειριών.

Όταν κάνετε μια Θεία επιλογή και πράττετε σύμφωνα με τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα, ανυψώνετε τις δονήσεις σας και ανεβαίνετε τη σπείρα της εξελικτικής ανάπτυξης.

Όταν δεν κάνετε την επιλογή σας υπέρ της Θείας εκδήλωσης, κινείστε σε μια καθοδική σπείρα, και η ψυχή σας γλιστράει στα σκαλοπάτια της ενέλιξης.

Έτσι, στην εποχή σας λαμβάνει χώρα ένας πολύ ταχύς διαχωρισμός των ψυχών που είναι ικανές για περαιτέρω εξέλιξη από τις ψυχές που εγκαθίστανται στα χαμηλότερα επίπεδα της ύπαρξης και προχωρούν σταδιακά στην ανυπαρξία.

Ο στόχος σας – να καταλάβετε ότι δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Μπροστά στον Θεό, μπροστά στη Θεία Δικαιοσύνη δεν θα αποτελεί δικαιολογία για την ψυχή σας το ότι ενεργούσατε όπως όλοι.

Όχι, πρέπει να μάθετε να κάνετε μια Θεία επιλογή, ακόμη και αν όλοι οι άνθρωποι γύρω σας συμμετέχουν αποκλειστικά σε μη-θείες δραστηριότητες.

Αυτή ακριβώς είναι η μύηση που περνούν τώρα οι ψυχές που βρίσκονται σε ενσάρκωση.

Θα πρέπει να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας και την απόλυτη αφοσίωση στα Ανώτατα ιδανικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον σας.

Τώρα, αφού σας έχω προειδοποιήσει σχετικά με την τρέχουσα στιγμή και τις ιδιαιτερότητές της, θα ήθελα να πω λίγα λόγια αποχαιρετισμού.

Είστε πολεμιστές στον κόσμο σας!

Είστε οι πολεμιστές του Φωτός!

Είστε οι ιππότες του Πνεύματος!

Ποτέ, ανεξάρτητα από τις συνθήκες της ζωής σας, ποτέ μην το ξεχνάτε αυτό!

Καθήκον σας είναι να υπηρετείτε τον Θεό και ολόκληρη τη Ζωή!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Διδάσκαλος Κ-17!


© Αγγελιοφόρος: Tatiana Mickushina

Μετάφραση στα αγγλικά: Julia Zaytseva και Ekaterina Reznichenko. Διόρθωση: Linda Ploch

Μετάφραση & διόρθωση στα ελληνικά: Ε.Κ., Ε.B., Ι.Β., Κ.Μ., 13 Σεπτεμβρίου 2014 

 
Home 2014 - Ιουνίου Θα πρέπει να διατηρήσετε την αφοσίωσή σας στα Ανώτατα ιδανικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον σας
 

Πνευματικές πρακτικές