Home / 2014 - Ιουνίου / Έκτακτο μήνυμα
Print E-mail

Έκτακτο μήνυμα

Αγαπημένη Πόρσια, 27 Ιουνίου 2014


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Πόρσια!

Έχω έρθει και πάλι, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η σημερινή μας συζήτηση δεν θα είναι πολύ ευχάριστη.

Μόλις αποχώρησα από την συνεδρίαση του Καρμικού Συμβουλίου προκειμένου να έρθω σε σας και να δώσω αυτό το Μήνυμα μου. Η συνεδρίαση του Καρμικού Συμβουλίου είναι πολύ εντεταμένη. Προσπαθούμε να βρούμε έστω κάποια θετικά γεγονότα κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, τα οποία θα απεικονίζουν τις θετικές αλλαγές στη συνείδηση ​​της ανθρωπότητας.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι μερικά πειστικά βήματα από ορισμένα άτομα είναι επαρκή.

Περιμένουμε από τους τσέλα μας, οι οποίοι βρίσκονται σε ενσάρκωση, μεγαλύτερη ταχύτητα, μεγαλύτερη κατανόηση των καθηκόντων και την αυστηρή τήρηση όλων των απαιτήσεων που έχουμε για τους μαθητές μας.

Και πάνω απ’ όλα, δεν μας πείθει η πειθαρχία σας.

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν πράγματα που στοχεύουν στο όφελος της ανθρωπότητας κατά την άποψή τους.

Ωστόσο, παρακαλώ πείτε μου, γιατί νομίζετε ότι αυτό που κάνετε τώρα είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις μας σήμερα;

Εμείς παρέχουμε ειδική υποστήριξη στην αποστολή της Αγγελιοφόρου μας, προκειμένου να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας, ακόμα και αν δεν υπερέχουμε αριθμητικά για να επιτύχουμε μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Ωστόσο, πολλοί από τους μαθητές μας, εξαιτίας της δικής τους υπερηφάνειας ή τεμπελιάς επινοούν τα δικά τους σχέδια και λύνουν τα προβλήματα τα οποία είναι σημαντικά, αλλά όχι στην παρούσα στιγμή.

Φανταστείτε ότι το σπίτι σας έχει πιάσει φωτιά. Η πυρκαγιά αρχίζει να φουντώνει και να αρπάζει το ένα πράγμα μετά το άλλο, ενώ εσείς εκείνη τη στιγμή προσπαθείτε να παίξετε μουσική στο πιάνο.

Θα ήταν λογικό ή θα ήταν εντελώς παράλογο;

Ωστόσο, πάρα πολλοί από τους τσέλα μας συνεχίζουν να κάνουν αυτά τα πράγματα που δεν είναι κακά καθαυτά  και τα οποία μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στην ανάπτυξη των ψυχών τους. Ωστόσο, ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της Διδασκαλίας μας είναι η Διδασκαλία σχετικά με την ανάγκη να βοηθήσετε όλα τα ζωντανά πλάσματα.

Η φυσική σας πλατφόρμα που εξασφαλίζει την ανάπτυξη σας για πολλά εκατομμύρια χρόνια χρειάζεται άμεση βοήθεια.

Ο αρνητικός χώρος που δημιουργήθηκε από την διανοητική δραστηριότητα του ανθρώπου, δημιούργησε μια αδιαπέραστη θωράκιση μέσω της οποίας δεν μπορούν να διεισδύσουν ακόμη και οι πιο ισχυρές σωτήριες ακτίνες που αποστέλλονται από την Ιεραρχία μας.

Πρέπει να εστιάσετε όλες τις προσπάθειές σας στην εξουδετέρωση της αρνητικότητας που έχει συσσωρευτεί στον πλανήτη.

Ωστόσο, αντί αυτού, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση της αρνητικότητας κατά το τελευταίο εξάμηνο.

Θέτουμε ξεκάθαρα στόχους και καθήκοντα.

Έχουμε μιλήσει για την ανάγκη για αγρυπνίες προσευχής και έργο προσευχής εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα.

Λέμε ότι μόνο το έργο της προσευχής δεν επαρκεί στην εποχή σας. Είναι αναγκαίο να γίνουν ορισμένες προσπάθειες στο φυσικό επίπεδο για να σβήσετε την αρνητικότητα στη συνείδηση των ανθρώπων. Για το σκοπό αυτό, απαιτούνται συλλογικές δράσεις που στοχεύουν στην εξουδετέρωση της αρνητικότητας.

Οι δυνάμεις που μας αντιτίθενται παρουσιάζονται να είναι πιο σβέλτες και οργανωμένες. Σχεδόν όλος ο τομέας πληροφόρησης του πλανήτη έχει καταλήξει να είναι κατειλημμένος από ανθρώπους που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των δυνάμεων που μας αντιτίθενται.

Γιατί οι αποκαλούμενοι φορείς του φωτός δεν λαμβάνουν ως παράδειγμα αυτό που έχει ήδη γίνει στον τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου, και απλά να αλλάξουν το πρόσημο «πλην» σε «συν»;

Υπάρχουν τεχνολογίες καλά δοκιμασμένες για δεκαετίες που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν τη μαζική συνείδηση των ανθρώπων. Ωστόσο, στη δεδομένη στιγμή, αυτές οι τεχνολογίες εργάζονται εναντίον του Φωτός και κατά της εξελικτικής πορείας της ανάπτυξης.

Αν χρονοτριβείτε κατά το επόμενο εξάμηνο, ούτε εγώ, ούτε οποιοσδήποτε άλλος Αναληφθείς Διδάσκαλος θα εγγυηθεί τη θετική έκβαση της κρίσης έλλειψης πίστης που έχει πλέον καλύψει τη Γη.

Ναι, αυτό συμβαίνει γιατί η Θεία συνείδηση έχει εγκαταλείψει τις ζωές των ανθρώπων. Παρατηρούμε την κρίση σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής.

Θα σας υπενθυμίσω την τεχνολογία, σύμφωνα με την οποία ενεργούν οι σκοτεινές δυνάμεις.

Πρώτον, έχει εφαρμοστεί στο περιβάλλον ακανόνιστος ρυθμός. Αντανακλάται στη σύγχρονη μουσική που αρέσει τόσο πολύ στους νέους ανθρώπους. Παράλληλα, αντί για τις λεπτές θείες αισθήσεις, εισάγονται ναρκωτικά  που προσφέρουν παρόμοιες αισθήσεις, αλλά καταστρέφουν εντελώς τα λεπτοφυή σώματα του ανθρώπου. Μετά την καταστροφή των λεπτοφυών σωμάτων, το φυσικό σώμα αρρωσταίνει και πεθαίνει.

Το επόμενο στάδιο είναι οι πειρασμοί. Μπορείτε να δείτε τις διαφημίσεις που αναζωπυρώνουν τις επιθυμίες σας, τις ανάγκες σας.

Αμέσως μετά, πρόθυμα σας προσφέρουν έντοκα χρήματα προκειμένου να αγοράσετε τα πράγματα τα οποία σας δελεάζουν. Είστε γαντζωμένοι από την οικονομική εξάρτηση μέχρι να τελειώσει η ενσάρκωσή σας.

Οι νέοι, αντί να εργάζονται και να αισθάνονται ευχαρίστηση για την εργασία τους, αναγκάζονται απλώς να βγάλουν χρήματα. Κομμάτια χαρτί, που υποκαθιστούν τη χαρά που προσφέρει κανονικά η αυθεντική εργασία για το κοινό καλό. Αυτό προκαλεί δυσαρέσκεια για τη ζωή και μια διαμαρτυρία.

Ως επόμενο στάδιο, δημιουργείται η λατρεία των όπλων και της βίας, και καλλιεργείται η βία. Στη συνέχεια, δημιουργείται η εικόνα ενός εχθρού που είναι έξω από σας. Αυτό είναι είτε ένα έθνος, μια χώρα ή μια κοινωνική τάξη που, ανάλογα με την εφαρμοζόμενη ιδεολογία, αντιπροσωπεύει ένα εξωτερικό εμπόδιο που εμποδίζει το ευτυχισμένο σας μέλλον.

Από γενιά σε γενιά νέοι άνθρωποι πεθαίνουν για ψευδή ιδανικά και ψεύτικες αξίες. Το κάρμα γίνεται όλο και περισσότερο περίπλοκο και επιδεινώνεται.

Ερχόμαστε και σας δίνουμε έτοιμες συνταγές και εξηγήσεις για όλα όσα συμβαίνουν στη Γη.

Επιπλέον, σας δείχνουμε με σαφήνεια το Μονοπάτι και την κατεύθυνση της προόδου σας.

Ωστόσο, μόλις ένα άτομο στο εκατομμύριο ζει στον πλανήτη το οποίο διαθέτει την απαραίτητη πίστη και την αντίληψη για να λάβει σοβαρά υπόψη τις συμβουλές μας. Οι υπόλοιποι πεισματικά συνεχίζουν την πομπή τους προς την άβυσσο.

Έχω έρθει σήμερα για μια αποφασιστική και έκτακτη συζήτηση.

Έχω προσπαθήσει  να βάλω τελεία εκεί όπου υπάρχει το «ή».

Ωστόσο, πρέπει να μιλήσω για κάτι ακόμα σημαντικό. Αφορά το μέλλον σας. Ούτε εγώ, ούτε κανένα άλλο μέλος του Καρμικού Συμβουλίου μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα καταφέρουμε να κρατήσουμε την ισορροπία στον πλανήτη μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε την ενεργειακή υποστήριξη του Μεγάλου Κεντρικού Ήλιου. Ωστόσο, προκειμένου να παρασχεθεί αυτή η βοήθεια, χρειαζόμαστε τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ανθρωπότητα μας ακούει και προσπαθεί να ακολουθήσει το Μονοπάτι που δείχνουμε.

Δεν μπορούμε να συλλέξουμε τον επαρκή αριθμό τέτοιων γεγονότων.

Ως εκ τούτου, σας καλώ θερμά να βάλετε στην άκρη τις προσωπικές σας πρωτοβουλίες και να εστιάσετε εντελώς τις προσπάθειές σας στη διατήρηση της ισορροπίας του πλανήτη με τη βοήθεια του έργου της προσευχής και με τη βοήθεια των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων σας.

Και αν μετά το σημερινό μου Μήνυμα μερικοί από τους τσέλα μας ρωτούν τι να κάνουν, θα αρνηθώ να έρθω και να δώσω τα Μηνύματα και την καθοδήγησή μου στο μέλλον.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Πόρσια.


© Αγγελιοφόρος: Τατιάνα Mickushina

Μετάφραση στα αγγλικά: Julia Zaytseva και Ekaterina Reznichenko. Διόρθωση: Linda Ploch.

Μετάφραση & διόρθωση στα ελληνικά: Ε.Κ., Ε.B., Ι.Β., Κ.Μ., 16 Σεπτεμβρίου 2014. 

 

 
Home 2014 - Ιουνίου Έκτακτο μήνυμα
 

Πνευματικές πρακτικές