Home / 2014 - Ιουνίου / Σας προτείνω να είστε οι εκλεκτοί που θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα σε μια κρίσιμη στιγμή
Print E-mail

Σας προτείνω να είστε οι εκλεκτοί που θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα σε μια κρίσιμη στιγμή 

Αγαπημένη Κουάν Γιν,  

28 Ιουνίου 2014


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Κουάν Γιν, η Θεά του Ελέους και της Συμπόνιας. 

Θα εκπλαγείτε με αυτό που προτίθεμαι να σας πω σήμερα. 

Δεν είναι επειδή τα λόγια μου θα είναι νέα σε σας, αλλά επειδή ο αιώνιος νόμος του Ελέους και της Συμπόνιας συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ στον κόσμο σας παρά τις όποιες εκδηλώσεις των δυνάμεων του κακού. 

Σήμερα θα μιλήσουμε για σας, για εκείνους που είναι ενσαρκωμένοι. 

Θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τι σας εμποδίζει να γίνετε ευτυχισμένοι. Τι σας εμποδίζει να εκδηλώνετε μόνο Θείες ιδιότητες στη ζωή σας, και γιατί υπάρχουν στον πλανήτη οι διάφορες αδικίες. 

Πολλές φορές έχετε ακούσει αυτή τη Διδασκαλία μας. Ωστόσο, κάθε φορά μετά από ένα ακόμη Μήνυμά μας, βρίσκονται άνθρωποι που ανοίγουν τα μάτια τους στην αφύπνιση. Η ομίχλη που κάλυπτε τα μάτια τους, μερικές φορές καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής τους, ξαφνικά διαλύεται και αρχίζουν να βλέπουν καθαρά τα αίτια για τα βάσανα και τις δυστυχίες τους. 

Και, φυσικά, αυτά τα αίτια βρίσκονται μέσα στον εαυτό σας. Πόσο αβάσταχτο είναι μερικές φορές να βλέπουμε το άτομο που φωτίζεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής του.

Συμβαίνει μερικές φορές μόνο η αφόρητη θλίψη, τα βάσανα και η δυστυχία να οδηγήσουν μια ανθρώπινη ψυχή στην αφύπνιση. Υπάρχουν πολύ λίγες ψυχές στη Γη που το κατανοούν αυτό και πλησιάζουν το άτομο που βιώνει αφόρητα βάσανα, για να ανακουφίσουν τα δεινά του και να Υπηρετήσουν την ψυχή που υποφέρει.

Δεν είναι συνηθισμένο στον κόσμο σας να συζητούνται τα ανθρώπινα βάσανα. Οι άνθρωποι που είναι κοντά στον θάνατο, σε άσχημες συνθήκες, δεν ενδιαφέρουν τα μέσα της μαζικής σας ενημέρωσης. Είναι σαν οι πιο δύσκολοι τομείς της ζωής στην ανθρώπινη κοινωνία να μην υπάρχουν στη ζωή σας. Αντί για αυτούς, διαβάζετε στις ειδήσεις για τα αθλητικά επιτεύγματα και για τις πολιτικές νίκες. Ακόμη και οι ατυχίες, οι δυστυχίες και τα βάσανα απεικονίζονται με έναν συγκινησιακό τρόπο. Όλο αυτό το υλικό και οι πληροφορίες προσφέρονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τέτοιο τρόπο που δεν παρέχει κατανόηση, και δεν αποκαλύπτει τις αιτίες που προκαλούν τις συμφορές και τις δυστυχίες, γιατί οι άνθρωποι υποφέρουν και πεθαίνουν χωρίς να γνωρίζουν τις αιτίες της δυστυχίας τους.

Πολύ λίγα άτομα μπορούν να αισθάνονται αληθινή συμπόνια και έλεος. Μπορεί να ειπωθεί ότι το αληθινό έλεος και η συμπόνια είναι εξίσου σπάνια στον κόσμο σας όσο η αληθινή πίστη στον Θεό και στον Ανώτατο Νόμο.

Έχω έρθει σήμερα για να σας υπενθυμίσω μία από τις πτυχές της Διδασκαλίας μας. Συγκεκριμένα, έχω έρθει για να σας πω ότι πολλούς αιώνες πριν, τα Μεγάλα Πνεύματα ήρθαν στη Γη για να εκτελέσουν τη Μεγάλη Υπηρεσία για την ανθρωπότητα της Γης. Φυσικά, γνωρίζαμε τα πάντα. Γνωρίζαμε ότι θα έρθει ο καιρός που η ανθρωπότητα θα αντιμετωπίσει μεγάλα βάσανα ως αποτέλεσμα των λανθασμένων ενεργειών της στο παρελθόν. Ξέραμε ότι θα έρθει αυτή η στιγμή. Και γνωρίζαμε ότι επειδή, με την ελεύθερή μας βούληση, δεσμεύσαμε το κάρμα μας με την ανθρωπότητα της Γης, θα έπρεπε να βιώσουμε πλήρως τα βάσανα μαζί με την ανθρωπότητα.

Σας περιγράφω την ιστορία μου και την ιστορία των άλλων Διδασκάλων της Σοφίας με τόσο μεγάλη λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μπορείτε να καταλάβετε ότι το πεπρωμένο σας και το πεπρωμένο Μου, και η μοίρα των άλλων Διδασκάλων της Σοφίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

Και Εμείς συνεχίζουμε την Υπηρεσία μας προς την ανθρωπότητα, ακόμη και όταν η ανθρωπότητα ξεχνά εντελώς την ύπαρξή Μας.

Θυσιάζουμε τα πνευματικά μας επιτεύγματα καθημερινά, έτσι ώστε η ανθρωπότητα της Γης να μπορεί να συνεχίσει την εξέλιξή της. Η Υπηρεσία μας στην ανθρωπότητα είναι σαν τη σταύρωση, αλλά αυτή η σταύρωση διαρκεί για πολλά εκατομμύρια χρόνια.

Είναι δύσκολο για σας να κατανοήσετε την ουσία της Υπηρεσίας μας. Ωστόσο, όταν ένα άτομο αντιμετωπίζει μια φρικτή δυστυχία, όταν η ψυχή του πάσχει και, αντί για κατάρες και απειλές, βγαίνουν από το στόμα του λόγια ευγνωμοσύνης για την φώτιση που βίωσε κατά την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, τότε εκείνο το άτομο είναι σε θέση να κατανοήσει την Υπηρεσία Μας και την Ηρωική Μας Πράξη στο όνομα της εξέλιξης του πλανήτη Γη.

Σήμερα έχω έρθει για να σας πω ότι, στη σημερινή συνεδρίαση του Καρμικού Συμβουλίου, έχει ληφθεί μια απόφαση, μεταξύ άλλων, για τη θυσία που έχουν κάνει μερικά Όντα του Φωτός έτσι ώστε η ανθρωπότητα να μπορεί να συνεχίσει την εξέλιξή της.

Τώρα είστε υποχρεωμένοι σε αυτά τα Όντα του Φωτός, τα οποία έχουν επιλέξει να είναι ανώνυμα.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών, μπορείτε να παρέχετε ανεκτίμητη υπηρεσία σε αυτούς τους Διδασκάλους. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να γράψετε επιστολές προς το Καρμικό Συμβούλιο και να αναλάβετε μια δέσμευση αυξημένης Υπηρεσίας. Σας ζητώ να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες με τη μορφή αγρυπνιών προσευχής, υπηρεσίας σε όσους τους έχει εγκαταλείψει η μοίρα και βρίσκονται σε ανάγκη. Εκείνοι από εσάς, που έχετε ορισμένα πλεονεκτήματα, μπορείτε ακόμη και να προσφέρετε ένα μέρος από το αιτιατό σας σώμα.

Όλα τα γράμματά σας θα εξεταστούν από εμάς, τα μέλη του Καρμικού Συμβουλίου.

Ο βαθμός στον οποίο θα ανακουφιστούν τα βάσανα της ανθρωπότητας στο μέλλον εξαρτάται από το πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά σας.

Μια εντατική επιστροφή του κάρμα της ανθρωπότητας για τις αλόγιστες πράξεις, τις σκέψεις και τα αισθήματα πολλών χιλιάδων χρόνων λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή.

Εσείς, τα πιο συνειδητά μέλη της ανθρώπινης κοινωνίας που διαβάζουν τα Μηνύματά μας, καθορίζετε τον βαθμό στον οποίο θα ελαφρυνθεί το καρμικό βάρος της ανθρωπότητας.

Η Υπηρεσία σας είναι πολύ παρόμοια με την Υπηρεσία των Διδασκάλων της Σοφίας. Και, αν ο καθένας από εμάς στο δικό του επίπεδο, καταφέρνει να προσφέρει την Υπηρεσία του για χάρη της εξέλιξης του πλανήτη με όλη του την ενδελέχεια, την επίγνωση και την ανιδιοτέλεια, από αυτό και μόνο θα επιτευχθεί ένα τεράστιο αποτέλεσμα από τις κοινές μας δράσεις.

Σας ζητώ να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μου.

Τα αμέτρητα ανθρώπινα δεινά μπορούν εύκολα να σταματήσουν, αν οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν την αιτία αυτών των παθών και μετανοήσουν για τις ασεβείς πράξεις που έχουν διαπράξει. Αλλά αν οι άνθρωποι έχουν κυλιστεί τόσο βαθιά μέσα στις αμαρτίες τους, που δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν οι ίδιοι την αιτία της δυστυχίας τους, τότε θα πρέπει να βρεθεί ένα άτομο που θα σβήσει ένα μέρος του παγκόσμιου κάρμα με την πιστή υπηρεσία του και, με τον τρόπο αυτό, θα ανακουφίσει τα βάσανα των ανθρώπων.

Σας προτείνω  να είστε οι εκλεκτοί που θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα σε μια κρίσιμη στιγμή.

Παρακαλώ να αναλάβετε επιπλέον Υπηρεσία για το καλό της ανθρωπότητας.

Περιμένω τις επιστολές σας με ελπίδα και λαχτάρα. Εγώ προσωπικά θα διαβάσω κάθε μία από τις επιστολές σας και θα αποφασίσω για κάθε μία από τις επιστολές σας.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Κουάν Γιν.


© Αγγελιοφόρος: Τατιάνα Μικούσινα

Μετάφραση & διόρθωση στα ελληνικά: Ελληνική Ομάδα Μετάφρασης των Μηνυμάτων, 5 Οκτωβρίου 2014.

 
Home 2014 - Ιουνίου Σας προτείνω να είστε οι εκλεκτοί που θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα σε μια κρίσιμη στιγμή
 

Πνευματικές πρακτικές