Home / 2008 / Χρειάζεται να πράττεις και να μεγαλουργείς για την Αδελφότητα εδώ και τώρα!
Print E-mail

Χρειάζεται  να  πράττεις και  να μεγαλουργείς  για την  Αδελφότητα εδώ  και  τώρα!
Ο Αγαπημένος Ελ Μορία, 1η  Ιουλίου 2008

 

ΕΓΩ  ΕΙΜΑΙ  ο Ελ Μορία ο οποίος ήρθε σε Σας!

 Σήμερα μου ανατέθηκε η τιμή  να έρθω σε Σας για να Σας πω ότι ο εγκύκλιος διαλέξεων που διαπραγματεύθηκαν στη διάρκεια του συνεδρίου με θέμα  την Καρμική Καθοδήγηση  και το καλοκαιρινό ισομερισμό, τελείωσε.

Εμείς δεν έχουμε προγραμματίσει τέτοιο καλοκαιρινό εγκύκλιο διαλέξεων αλλά οι καταστάσεις μεταμορφωθήκανε σε  ευκαιρίες και εμείς καταφέραμε να  προβάλουμε τις δικές μας ενέργειες σε υλική διάσταση.

Όπως πάντα, έτσι και τώρα θλίβομαι που Σας αποχωρίζομαι. Αλλά από την άλλη, καταλαβαίνουμε αλάνθαστα ότι ακριβώς τώρα αρχίζουν να διαπραγματεύονται τα πιο σημαντικά  γεγονότα στο υλικό επίπεδο και από το αν θα πετύχουμε ή όχι να πραγματοποιήσουμε τους σκοπούς μας εξαρτάται όλη η μετέπειτα πορεία της εξέλιξης του πλανήτη Γη. Πιστέψτε με, αυτά δεν είναι μόνο «μεγάλα» λόγια!

Εμείς θα θέλαμε να καταφέρουμε επιτέλους να φτιάξουμε εστίες Φωτός στην υλική διάσταση – μια τέτοια τοποθεσία στη γη μας που ο καθένας Σας μετά από καιρό θα μπορεί να μας συναντάει κατά πρόσωπο – εμάς, τους Ανώτερους Άρχοντες και να συζητάει μαζί μας. και επιπλέον Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι ο Πρώτος Ανώτερος  Άρχοντας ο οποίος θα δείξει την παρουσία του στην Ασράμα του δικού μας απεσταλμένου.

Ότι σήμερα φαίνεται αδύνατο να υλοποιηθεί, σύντομα θα  γίνει πραγματικότητα.

Αφού αποκτήσουμε στήριγμα έστω και μόνο σ’ ένα σημείο της Γης, εμείς θα μπορέσουμε αστραπιαία να διαδώσουμε τις δικές μας δονήσεις  στα πιο καθαρά μέρη του πλανήτη. Και η εκστρατεία μας στη Γη θα αρχίσει.

Ο χρόνος που ακόμα Σας χωρίζει από αυτά τα γεγονότα θα συντομεύσει εξαιτίας του κόπου των Φωτοφόρων  τον οποίον οι ίδιοι είναι έτοιμοι να κάνουν ακόμα και τώρα. Εμείς δεν θα περιμένουμε να ξυπνήσουν όλοι οι Φωτοφόροι – θα αρχίσουμε αμέσως μ’ αυτούς που ήδη είναι ξύπνιοι και πανέτοιμοι να δρουν με την άμεση καθοδήγηση  μας. Δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε αυτούς που καθυστερούν. Επιβάλλεται να αρχίσουμε να δρούμε και να κάνουμε πράξεις για την Αδελφότητα εδώ και τώρα. Και αυτοί που δεν είναι έτοιμοι και δεν είναι ικανοί  να απελευθερωθούν από τα απωθημένα τους που τους τραβάνε όλο κάτω και κάτω, ας ζητάνε την ευθύνη από τους εαυτούς τους.

Εμείς διακηρύξαμε τα  δικά μας σχέδια και τις καθημερινές μας ανάγκες. Και όλοι αυτοί που είναι έτοιμοι  και με την «πρώτη» μας σάλπιγγα μαζευτήκανε, ήδη έχουν αρχίσει την ανοδική τους πορεία προς την προσωπική τους Νίκη αλλά και προς την δική μας, κοινή Νίκη. Επειδή γι’  αυτούς δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δικές τους και στις δικές μας πράξεις. Εμείς – όλοι μας, μαζί – δουλεύουμε για το μέλλον του πλανήτη, για τη Ζωή.

Και αν δεν το κάνουμε αυτό τώρα, εγώ δεν θέλω έστω και να σκεφτώ το τι τρομακτική  και φρικτή προοπτική θα δημιουργηθεί για τον πλανήτη!

Εμείς υποχρεούμαστε να χρησιμοποιούμε τις διαστημικές δυνατότητες που μας έχουν δοθεί. Έχουμε την εύνοια της Καρμικής Καθοδήγησης και του Μέγα Κεντρικού Ηλίου. Και πραγματικά απορούμε γιατί κάποιοι από Σας  είναι τόσο αργοί και καθυστερούν στα πάντα.

Εμείς κηρύξαμε τους σκοπούς που επιβάλλεται να εκπληρωθούν στο πιο κοντινό μέλλον. Αλλά χρειαζόμαστε να εστιάσουμε και στο υλικό επίπεδο το οποίο θα προσφέρει προσανατολισμό σε όλους που στοχεύουν να υλοποιήσουν τα έργα των Ανωτάτων Αρχόντων!

Δεν περιμένουμε να ξεχάσετε όλες Σας τις παλιές συνήθειες και να απελευθερωθείτε από τα απωθημένα Σας. Δεν πρέπει αλλά και αποκλείεται να υπάρχουν απωθημένα – ότι  είδους και να είναι αυτά! – στους πολεμιστές του Φωτός!

Αλλά πρέπει και να Σας προειδοποιήσω ότι όταν απελευθερωθείτε από τα πάντα και χωρίς περιττή σκέψη αρχίσετε να μας ακολουθείτε, πρέπει να σταθείτε για ένα λεπτό και να ρωτήσετε την καρδιά Σας αν ακολουθώντας μας δεν αποδράτε κατά αυτό τον τρόπο  από τις δυσκολίες και  τα εμπόδιά Σας,  ή προσπαθείτε να «κρυφτείτε» πίσω από την Αδελφότητα για να μην εκπληρώσετε τα καρμικά Σας καθήκοντα.

Εμπιστευτείτε εμένα και την εμπειρία μου στα θέματα της ανθρωπότητας στη γη. Κανένας Σας δεν θα καταφέρει να ξεγελάσει το Μεγάλο Νόμο του Κάρματος! Και μην σκεφτείτε ότι πριν να ισορροπήσετε το απαραίτητο ζητούμενο ποσοστό του δικού Σας Κάρματος, θα είστε σε θέση να υπηρετείτε καταλλήλως την Αδελφότητα, επειδή κάθε σας βήμα προς εμάς θα συνοδεύεται από την επιτακτική ανάγκη να απελευθερωθείτε από τα καρμικά Σας βάρη. Στην αρχή θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τα καρμικά Σας προβλήματα αλλά όταν θα αρχίσετε να υπηρετείτε υπό την δική μας καθοδήγηση, το Κάρμα Σας θα αρχίσει  τόσο γρήγορα να επιστρέφεται σε σας που δεν θα  προλαβαίνετε να αντιμετωπίζετε τις διάφορες καρμικές καταστάσεις οι οποίες θα εμφανίζονται μία μετά την άλλη.  Και αν τα καρμικά βάρη είναι πολύ βαριά, Εσείς δεν θα αντέξετε και σύντομα θα γυρίσετε τρέχοντας από κει που ξεκινήσατε και ως το τέλος της καρμικής Σας ενσάρκωσης δεν θα καταλαβαίνετε τι ακριβώς Σας έχει συμβεί.

Γι’ αυτό πρέπει να βιαστείτε και ταυτόχρονα πολύ προσεκτικά να αντιληφθείτε το βαθμό της ετοιμότητας Σας.

Κάποιες φορές  η κατανόηση και η εκ των προτέρων μελέτη της πράξης είναι ασύγκριτα πιο σημαντικές από την  βιασύνη  και την ταχύτητα.

Χρειάζεται συνέχεια να αναλύετε την κατάσταση. Δεν υπάρχει γενική συνταγή που να ισχύει για όλους .Ο καθένας έχει τις καρμικές του υποχρεώσεις και γι’ αυτό για τον καθένα ξεχωριστά θα υπάρχουν ξεχωριστές συστάσεις. Γι’ αυτό βιαστείτε σιγά – σιγά. Αυτή είναι η πιο σωστή  καθοδήγηση που θα Σας προσανατολίζει στη ζωή Σας.

Οι παλιοί και οι αφοσιωμένοι μας μαθητές πάρα πολύ καλά γνωρίζουν και καταλαβαίνουν για τι ακριβώς μιλάω. Γιατί κάποιες φορές είναι πολύ καλύτερα πρώτα να σκεφτείτε παρά να τρέχετε χωρίς σκέψη και άλλες φορές είναι προτιμότερο να απαντήσετε με το πρώτο μας κάλεσμα – επειδή δεύτερο δεν θα υπάρχει για Σας!

Εγώ είμαι υποχρεωμένος  να Σας καθοδηγώ στις επιλογές που κάνετε, σε περίπτωση που μου ζητήσετε την βοήθεια. Αλλά προσέξτε – όταν με παρακαλάτε να Σας βοηθήσω και με ρωτάτε για συμβολή, μην αφήσετε τα λόγια μου να περάσουν δίπλα Σας και να χαθούν! Εγώ πρόκειται να Σας μιλάω με  σημάδια και ψίθυρους σαν τα θροΐσματα των φύλλων των δέντρων και το σιγανό αεράκι που είναι σαν χάδι.

Ήρθα σε σας αυτή τη μέρα για να Σας πείσω για την αναγκαιότητα της υπηρεσίας σας – για την οποία και έχετε μετενσαρκωθεί. Και χαίρομαι που ο σκοπός της επίσκεψη μου έχει ήδη επιτευχθεί! 

ΕΓΩ  ΕΙΜΑΙ  ο Ελ Μορία, στο επαναδείν! 

 
Home 2008 Χρειάζεται να πράττεις και να μεγαλουργείς για την Αδελφότητα εδώ και τώρα!
 

Πνευματικές πρακτικές