Η 23Η ΗΜΈΡΑ ΚΆΘΕ ΜΗΝΌΣ. Η ΗΜΈΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΉ ΤΟΥ ΚΆΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΌΜΕΝΟ ΜΉΝΑ 

 

 

Το Καρμικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίαζε για δύο βδομάδες μετά τις 25 Ιουνίου 2005, έλαβε την απόφαση ότι, στις 23 του κάθε μηνός να λαμβάνετε η άνευ προηγουμένου δυνατότητα να μετατρέψετε το δικό σας κάρμα και το κάρμα του πλανήτη.

 

  

Η Θεά της Ελευθερίας, 22 Απριλίου 2005

 

..το θείο δώρο της 23ης ημέρας του μηνός λειτουργεί μόνο γι' αυτές τις ψυχές, οι οποίες έχουν καθαρές καρδιές και καθαρά κίνητρα πίσω από τις πράξεις τους. Γι αυτό μην ξεχνάτε ότι την 23η ημέρα κάθε μήνα, θα έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε το κάρμα για τον επόμενο μήνα....

Εάν οι σκέψεις σας είναι αγνές, σε αυτή την ημέρα μπορείτε να μετατρέψετε το κάρμα για τον επόμενο μήνα όχι μόνο με την σωστή επιλογή σας, αλλά και με τη βοήθεια των προσευχών.

Θα ήθελα να μάθετε το σωστό κίνητρο με το οποίο πρέπει να αρχίζετε το διάβασμα των προσευχών αυτή την ημέρα:

         παραδεχθείτε ειλικρινά όλες τις αμαρτίες, που έχετε κάνει στο παρελθόν και να προσπαθήσετε, να κάνετε τα πάντα, να μην τις επαναλάβετε στο μέλλον.

        να είσαστε έτοιμοι με την βοήθεια της εμπειρίας, την οποία έχετε μαζέψει στις καρδιές σας, και έχοντας απόλυτη αγάπη προς ολόκληρη την Πλάση, να προσελκύσετε στον κόσμο -προς κάθε ζωντανό πλάσμα- αυτή την ποσότητα Θεϊκής Ενέργειας, με την οποία θα μπορέσετε να μετατρέψετε όλη την ενέργεια που έχετε διαστρεβλώσει.

 

 

Ο Αγαπημένος Σουρία, 23 Ιουνίου 2005

 

Σήμερα είναι η ημέρα κατά την οποία μπορείτε να προσεύχεστε και να κατευθύνετε την ενέργεια των προσευχών σας για να μετατρέψετε το κάρμα για τον επόμενο μήνα. Αυτά για τα οποία προσεύχεστε, θα σας δοθούν σε τόση ποσότητα, όση και η καθαρότητα της καρδιά σας, η ειλικρίνειά σας και όσο ο Νόμος του Κάρμα το επιτρέπει.

Γι αυτό σας προτείνω να μην τεμπελιάζετε αλλά να δουλεύετε την ημέρα αυτή. Μπορείτε να αφιερώνετε ολόκληρη την εργασία, κατά την την ημέρα αυτή, στη μετατροπή του κάρμα. Σκεφθείτε όπως όταν πλένετε τα πιάτα ή καθαρίζετε το διαμέρισμά σας, ότι πλένεστε απ' όλα τα παλιά καρμικά στρώματά σας, από οτιδήποτε ακουμπούν τα χέρια σας.

Το νερό είναι βοηθός σας.

Μπορείτε να συνεχίσετε το πείραμά σας και να το μεταφέρετε στο πνευματικό επίπεδο. Σκεφτείτε πώς παίρνετε μια πετσέτα και καθαρίζετε όλες τις αρνητικές σκέψεις σας, που κάποτε είχατε. Μετά από αυτό περάστε στο αστρικό επίπεδο και καθαρίστε όλα τα αρνητικά συναισθήματά σας.

Φανταστείτε ότι κάνετε γενικό καθαρισμό όλων των σωμάτων σας.

Μπορείτε να φανταστείτε ότι παίρνετε το πνευματικό και το αστρικό σώμα σας, τα βγάζετε και να τα ξεσκονίσετε από τη σκόνη, από ατελείς σκέψεις και συναισθήματα.

Ο αέρας είναι βοηθός σας.

Μπορείτε να αφήσετε τα σώματά σας κάτω από τις ακτίνες του λαμπερού θερινού ηλίου για να μπορέσει ο ήλιος να μετατρέψει τα ίχνη του κάρμα σας.

Ο ήλιος είναι βοηθός σας.

Μπορείτε να φαντασθείτε πώς μια ιόχρους φλόγα διαπερνά όλα τα σώματά σας και καίει οτιδήποτε δεν είναι του Θεού.

Η φλόγα είναι βοηθός σας.

 

 

Ο Αγαπημένος Ελ Μόρυα, 27 Ιουνίου 2005

 

Ξέρετε ότι στις 23 κάθε μήνα, σας δίνεται η ευκαιρία να καθαρίσετε το κάρμα για τον επόμενο μήνα μέσω προσευχών, δυναμικών επικλήσεων, Ροζαρίων ή μάντρα...

...Αυτοί από εσάς, οι οποίοι στις 23 του κάθε μήνα μπορούν να βρουν λίγο καιρό για να πραγματοποιήσουν μια εύκολη τελετή, την οποία θα περιγράψω πιο κάτω, θα δημιουργήσουν συνθήκες για την εξέλιξή τους και για την μετάβαση τους σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης. Τέτοια δυνατότητα δεν έχει δοθεί ποτέ έως τώρα.

Και θα δείτε πόσο μακριά θα μπορεί να προχωρήσει η συνείδησή σας, για να φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο. Στην ουσία, αυτό το οποίο σας διαχωρίζει από το υψηλότερο επίπεδο συνείδησης, είναι το κάρμα σας. Το κάρμα, σας σκεπάζει σαν θόλος και δεν μπορείτε να δείτε τα πράγματα έτσι όπως είναι στην πραγματικότητα, γιατί σας εμποδίζει η αρνητική ενέργεια στα τέσσερα κατώτερα σώματά σας.

Εάν, στις 23 του κάθε μήνα έως το τέλος του χρόνου, αρκετός αριθμός ατόμων αφιερώσουν -για τη μετατροπή του κάρμα τους για τον επόμενο μήνα- έστω και μία ώρα, οι προσπάθειές σας θα πολλαπλασιασθούν, ανάλογα με τον αριθμό ατόμων που θα πάρουν μέρος στην αγρυπνία, έως το τέλος του έτους.

Έτσι λοιπόν, εάν για παράδειγμα, πάρετε μέρος στην μετατροπή του κάρμα για τον επόμενο μήνα στις 23 Ιουλίου, 23 Αυγούστου, 23 Σεπτεμβρίου, 23 Οκτωβρίου, 23 Νοεμβρίου και 23 Δεκεμβρίου και αφιερώσετε έστω και μια ώρα, και εάν μαζί σας στην αγρυπνία αυτή συμμετέχουν 1000 άτομα σε όλη την υδρόγειο, οι προσπάθειές σας θα πολλαπλασιασθούν επί χίλια. Εάν στην αγρυπνία της 23ης ημέρας συμμετέχουν 10 000 άτομα, οι προσπάθειές σας θα πολλαπλασιασθούν επί 10 000.

Γι αυτό σας παρακαλώ να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή τη καινούργια Θεϊκή χάρη. Μην παραλείψετε την ευκαιρία αυτή.

Εμείς συνειδητοποιούμε πλήρως ότι, τα άτομα που διαβάζουν τα διαγγέλματα αυτά, ανήκουν σε διαφορετικές θρησκευτικές εξομολογήσεις και ασχολούνται με διαφορετικές μεθόδους προσευχής.

Ας μην σας ανησυχεί το γεγονός ότι δεν θα σας ενώνει μια κοινή προσευχή. Να χρησιμοποιείτε τις συνηθισμένες σας προσευχές και προσταγές. Το σημαντικότερο είναι η προδιάθεσή του νου σας. Πρέπει να θέλετε με όλη την καρδιά σας την ένωση των προσπαθειών σας με τις προσπάθειες χιλίων φορέων-εργατών Φωτός, που βρίσκονται σε ολόκληρη την Γη. Σκεφθείτε πόσο Φως θα απελευθερωθεί τις μέρες αυτές, το Φως αυτό θα αποσταλεί -σύμφωνα με τις παρακλήσεις που θα κάνετε- και θα ενισχυθεί τόσες φορές, όσα και τα άτομα που θα πάρουν μέρους στις αγρυπνίες την 23η ημέρα του μήνα.

Εάν δεν έχετε συνηθίσει να πραγματοποιείτε τελετές προσευχών, μπορείτε να αφοσιωθείτε την ώρα αυτή, στην τελετή που σας δίνω. Μπορείτε να κάνετε την καθημερινή σας εργασία, για παράδειγμα να καθαρίζετε το σπίτι, να δουλεύετε στην κήπο ή απλώς να εργάζεστε στο τόπο εργασίας σας, αλλά πρέπει συνεχώς να κρατάτε όσο το δυνατόν υψηλότατο επίπεδο της συνείδησή σας και να στέλνετε όλη την ενέργεια, η οποία τη στιγμή αυτή εισέρχεται στα σώματά σας από την Θεϊκή πραγματικότητα, για τη μετατροπή του κάρμα για τον επόμενο μήνα.

Κάντε τη συνηθισμένη σας εργασία στη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας και συνέχεια οραματιστείτε πώς, μέσα από μια κρυστάλλινη χορδή στην καρδιά σας, μπαίνει ενέργεια που εσείς -με την βοήθεια του νου σας- την κατευθύνετε σ αυτές τις περιπτώσεις της ζωής σας ή της ζωής του πλανήτη, οι οποίες χρειάζονται μετατροπή. Ας μην ξέρετε πως να λύσετε τα προβλήματα που σας περιμένουν στη ζωή σας. Απλώς στέλνετε Θεϊκή ενέργεια προς την συγκεκριμένη περίπτωση και κάντε μια προσευχή η ενέργεια αυτή να πάει για την Θεϊκή λύση της περίπτωσης.

Εάν μπορείτε, αφιερώστε στην αγρύπνια αυτή, περισσότερη από μία ώρα. Τόσο, όσο να μην επιβαρυνθείτε.

Η Γη χρειάζεται γενικό καθαρισμό. Ας στρέψουμε όλοι τις προσπάθειές μας για να γίνει ο γενικός καθαρισμός έως το τέλος του χρόνου.

Να θυμόσαστε ότι η ροή της Θεϊκής ενέργειας, την οποία θα στείλετε και η οποία θα πολλαπλασιασθεί, εξαρτάται από την αγνότητα των κινήτρων σας και την καθαρότητα των καρδιών σας. Γι΄ αυτό εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τη χάρη αυτή για να λύσετε φιλοκερδείς σκοπούς σας και για να ξεκαθαρίσετε τους προσωπικούς σας λογαριασμούς, θα δημιουργήσετε κάρμα, το οποίο επίσης θα πολλαπλασιασθεί ανάλογα με τον αριθμό ανθρώπων, που παίρνουνε μέρος στην αγρύπνια. Εάν το κίνητρό σας δεν είναι αρκετά καθαρό, καλύτερα να μην συμμετάσχετε στην αγρύπνια αυτή.

Δυστυχώς, έτσι είναι ο κόσμος σας. Και κάθε χάρη, κάθε Θεϊκό δώρο είναι ράβδος με δύο τέλη.

Γιατί ο κόσμος σας είναι ο χώρος όπου χωρίζεται το σπυρί από τα ζιζάνια. Κι εσείς με τις πράξεις σας δημιουργείτε το χωρισμό αυτό που είναι του Θεού, και αυτού που δεν είναι, μέσα σας.

Και για κάποιους η χάρη αυτή θα φέρει μια άνευ προηγουμένου εξέλιξη της συνείδησης, ενώ την ίδια στιγμή, για άλλους, θα φέρει την τελική επιλογή για το ποιόν υπηρετούν.

Μπορείτε να μην σκέφτεστε που θα πάει η ενέργειά σας. Αυτή θα χρησιμοποιηθεί με το καλύτερο τρόπο. Απλώς ευχηθείτε να δώσετε την Θεϊκή ενέργειά σας την ημέρα αυτή για την μετατροπή του προσωπικού σας κάρμα, το κάρμα της χώρας, το κάρμα του πλανήτη.

Και όσο πιο ανιδιοτελώς θυσιάζετε την ενέργειά σας, τόσο πιο γρήγορα και σωστά θα λυθούν όλες οι καρμικές περιπτώσεις στη ζωή σας.

Αφήστε τον Ανώτατο Κανόνα να χρησιμοποιήσει την ενέργειά σας, μην βάζετε στον Θεό όρους για το πώς θα θέλατε να λυθεί η κατάσταση.

Ο Θεός δίνει δυνατότητα σε όλους να διορθώσουν οποιαδήποτε λάθη. Απλώς ευχηθείτε πάντα να ακολουθείτε τη Θέληση του Θεού. Ακόμα αν ήσαστε άρρωστος στο κρεβάτι ή ήσαστε σε αναπηρική πολυθρόνα και δεν έχετε τη δυνατότητα να διαβάζετε προσευχές ούτε να εργάζεστε, τότε απλώς στείλτε τη Αγάπη σας προς τον Διδάσκαλο, με τον οποίο νιώθετε μια ιδιαίτερη σχέση. Ας αυτή είναι η Μητέρα Μαρία ή ο Ιησούς ή ο Σεν Ζερμέν. Η αγάπη σας είναι η καλύτερη και η καθαρότερη ενέργεια, η οποία πρέπει οπωσδήποτε να πολλαπλασιαστεί.

Θέλω να υπογραμμίσω ότι ο καθένας σας μπορεί να χρησιμοποιήσει τη χάρη αυτή. Ο καθένας σας, έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει τη συνείδησή του σε ένα άλλο, υψηλότερο επίπεδο, απελευθερώνοντας ένα τεράστιο κομμάτι του κάρμα του. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να κάνετε όλες τις προσπάθειες από την καρδιά σας. Πρέπει να το κάνετε με ανοιχτή καρδιά, ειλικρινά. Μόνο η αγνότητα και η ειλικρίνειά σας θα καθορίσουν εάν στα τέλη του έτους θα μπορέσετε να λάβετε το βραβείο σας και να ανεβείτε σε καινούργιο σκαλοπάτι της Θεϊκής συνείδησης. Καταβάλετε προσπάθειες να μην γλιστρήσετε προς τα κάτω, έχοντας μη καθαρές σκέψεις και κίνητρα.

 

 

Ο Θεός Μαϊτρέϊα, 15 Ιουνίου 2006

 

Και τώρα, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω για ακόμα μια Θεϊκή χάρη, η οποία αφορά τη 23η ημέρα κάθε μηνός. Την ημέρα αυτή, χάρη στον έλεος των Ουρανών, μπορείτε να ανακουφίσετε το κάρμα σας και το κάρμα των συγγενών σας για τον επόμενο μήνα.
Αρκεί, ότι κάνετε την ημέρα αυτή, να το αφιερώσετε για τη μετατροπή του κάρμα για τον επόμενο μήνα
.

Εσείς λέτε την επίκληση Αφιερώνω όλες τις καλές πράξεις, τις οποίες θα κάνω στη διάρκεια της ημέρας, για τη μετατροπή του κάρμα για τον επόμενο μήνα.

Μπορείτε να αναφέρετε το συγκεκριμένο κάρμα, το οποίο θέλετε να μετατρέψετε. Για παράδειγμα το κάρμα με τα παιδιά σας, τον/την σύζυγό σας, τους συναδέλφους σας. Μετά από αυτό, όταν διαβάζετε τις προσευχές σας ή τα Ροζάρια ή κάνετε κάποια εθελοντική εργασία, να θυμόσαστε πάντα ότι η ενέργεια όλων των πράξεών σας κατευθύνετε για τη μετατροπή του κάρμα. Και μην ξεχνάτε ότι ένα μέρος της ενέργειας, που έχετε απελευθερώσει την ημέρα αυτή, θα πάει στους Αναληφθέντες Διδασκάλους για τη μετατροπή του παγκοσμίου κάρμα και, πάνω απ όλα, εκεί που χρειάζεται, για την αποτροπή θεομηνιών και μεγάλων κατακλυσμών.

 

 

Ο Γκαουτάμα Βούδα,  25 Δεκεμβρίου 2006

 

Είμαι ανάμεσά σας, με μεγάλη συγκίνηση, γιατί σήμερα στη Συνεδρίαση του Καρμικού Συμβουλίου έγινε ένα πολύ σημαντικό γεγονός, το οποίο δεν θα αργήσει να επενεργήσει στη ζωή κάθε κατοίκου της Γης.

Σήμερα, στη Συνεδρίαση, λήφθηκε απόφαση ότι κάθε κάτοικος της Γης, ο οποίος έχει φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο συνείδησης, θα μπορεί να χρησιμοποιεί μέρος της ενέργειας, την οποία απελευθερώνει στη διάρκεια της προσευχής ή της υπηρεσίας προς τη Ζωή, για να μπορέσει το άλλο μέρος της ανθρωπότητας στη Γη να φτάσει στη συνείδηση, που χρειάζεται για το συγκεκριμένο επίπεδο της εξέλιξης.

Προσθέτουμε το σημαντικό αυτό γεγονός, στη χάρη της 23ης ημέρας. Και τώρα, αρχίζοντας από την 23η Ιανουαρίου (δηλ. από τις 2007), μαζί με τα άλλα σημεία της σημαντικής χάρης, προσθέτεται ακόμα ένα σημείο.

Όποιος από εσάς θέλει, μπορεί να κατευθύνει την ενέργειά του για τη μετατροπή του κάρμα των ανθρώπων, οι οποίοι αργούν στην εξέλιξή τους και δεν μπορούν να καταλάβουν πολλές Θεϊκές Αλήθειες. Αυτοί μπορεί να είναι γνωστοί σας, συγγενείς σας, ακόμα και άτομα, τα οποία δεν γνωρίζετε αλλά νιώθετε αρκετά κοντά σας. Μπορείτε κάθε 23η ημέρα του μήνα να παρακαλέσετε και να μετατρέψετε το κάρμα, το οποίο εμποδίζει το συγκεκριμένο άτομο να φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο συνείδησης. Προς το παρόν η χάρη αυτή θα ισχύει μόνο προς ένα άτομο. Πχ. για τον/την σύζυγό σας, το παιδί σας ή έναν από τους γονείς σας και επίσης, για ένα άτομο που έχετε επιλέξει να βοηθήσετε.

Ειλικρινά ελπίζουμε ότι αυτή η νέα Θεϊκή παροχή θα μας βοηθήσει μαζί με εσάς να υψώσουμε το επίπεδο συνείδησης της ανθρωπότητας στη Γη με μεγαλύτερους ρυθμούς.

Φανταστείτε ότι προς το τέλος του επόμενου χρόνου, μετά από το τέλος του χρονικού κύκλου και τη συνεδρίαση του Καρμικού Συμβουλίου, στον αριθμό ατόμων που έχουνε φτάσει το επίπεδο συνείδησης για την Υπηρεσία, προσθέτουμε επιπλέον τον αντίστοιχο αριθμό ανθρώπων! Έτσι, θα έχουμε τη δυνατότητα να διπλασιάσουμε στο τέλος του χρόνου τον αριθμό των υπαλλήλων μας τα άτομα, που μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη για τον πλανήτη και την εξέλιξη όλων των ζωντανών πλασμάτων στη Γη.