ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 

 

Σύμφωνα με τη Διδασκαλία των Αναληφθέντων Διδασκάλων, το Καρμικό Συμβούλιο της Γης συνεδριάζει 2 φορές το χρόνο για 2 εβδομάδες, στην περίοδο του χειμερινού ηλιοστασίου (από τις 20-22 Δεκεμβρίου εώς και την 1η Ιανουαρίου) και του θερινού ηλιοστασίου (από τις 20-22 Ιουνίου εώς και την 1η Ιουλίου). Την περίοδο αυτή μπορείτε να γράφετε γράμματα στο Καρμικό Συμβούλιο.

 

Ο Γκαουτάμα Βούδας, 22 Δεκεμβρίου 2005

Κατά τη διάρκεια της συνεδριάσεως λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις και τους επόμενους έξι μήνες ο πλανήτης ζει σύμφωνα με τις αποφάσεις αυτές εώς και την επόμενη συνεδρίαση του Καρμικού Συμβουλίου, που γίνετε την περίοδο του θερινού ηλιοστασίου. Εσείς μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στην συνεδρίαση του Καρμικού Συμβουλίου και με αυτό να επηρεάσετε τη διαδικασία εξέλιξης του πλανήτη για τους επόμενους έξι μήνες.

Βεβαίως, κανείς δεν θα σας αφήσει να μπείτε στην αίθουσα που συνεδριάζει το καρμικό Συμβούλιο... Αλλά μπορείτε να απευθύνετε γράμματα στο Καρμικό Συμβούλιο και σας εγγυώμαι ότι τα γράμματά σας θα εξετασθούν προσεκτικά.

Κάποιες φορές είναι αρκετό έστω ένα γράμμα, γραμμένο με φλόγα ψυχής για να αλλάξει η απόφαση του Καρμικού Συμβουλίου...

Και εγώ μπορώ να σας πω ακόμα, πως μπορείτε να παρέχετε βοήθεια συγκεκριμένα.

Αν αρκετή ποσότητα ψυχών αναλάβει στο όνομα ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ την υποχρέωση κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών να διαβάζει ορισμένες ώρες προσευχές, δυναμικές επικλήσεις ή Ροζάριο και να κατευθύνει την ενέργεια της παράκλησης στη σταθεροποίηση της κατάστασης της Γης, αυτό μπορεί να βοηθήσει το Καρμικό Συμβούλιο να λάβει την απόφαση, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν κοσμικά αποθέματα για τη σταθεροποίηση της κατάστασης στη Γη.

Εμείς πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι οι ενέργεια που θα ξοδευθεί θα αναπληρωθεί από τις πνευματικές σας προσπάθειες. Γι αυτό παρακαλώ, ακόμα μία φορά αξιολογήστε και μετρήστε τις δυνατότητές σας. Σας ζητώ να χρησιμοποιήσετε αυτή την άμεση δυνατότητα που σας χαρίζουν τα Ουράνια. Αντ αυτού εσείς μπορείτε στα γράμματά σας να ζητάτε επιείκεια για εσάς και τους συγγενείς σας, η οποία μπορεί να γίνει δεκτή, αν το επιτρέπει ο Καρμικός Νόμος.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την παρούσα δυνατότητα, για να απαλλαγούν από το μερίδιο των καρμικών αιτιών εκείνοι οι συγγενείς σας, οι οποίοι πάσχουν από χρόνιες παθήσεις ή κακές συνήθειες.

Αλλά μην ξεχνάτε ότι κατ αρχήν η ενέργεια θα κατευθυνθεί για την αναπλήρωση της ενέργειας, της ληφθείσας από το κοσμικό απόθεμα για τη σταθεροποίηση της κατάστασης στη Γη, και μόνο μετά από αυτό η ενέργεια θα κατευθυνθεί για την εκπλήρωση των παρακλήσεών σας.

Μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις, τις οποίες δεν μπορείτε να τηρήσετε. Ας αποτελείται η υποχρέωσή σας μόνο από 15 λεπτά προσευχής, αλλά να την τηρείτε καθημερινά. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να αναλάβετε την υποχρέωση να προσεύχεστε μία ή δύο ώρες, αλλά δεν μπορέσετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να τηρήσετε την υποχρέωση σας.

Να εκτιμάτε και να υπολογίζετε τις δυνάμεις σας σωστά.

Η συνεδρίαση του Καρμικού Συμβουλίου αρχίζει από λεπτό σε λεπτό. Όμως μπορείτε να στέλνετε τα γράμματά σας στο Καρμικό Συμβούλιο τις ερχόμενες δύο εβδομάδες.

Είμαι ευτυχής που δόθηκε σε εμένα τέτοια χαρούμενη υποχρέωση, να σας υπενθυμίσω τη δυνατότητα που χαρίζεται σε εσάς αυτές τις ημέρες, που συνεδριάζει το Καρμικό Συμβούλιο στον πλανήτη Γη. Έχετε μπροστά σας τον επόμενο κοσμικό κύκλο, ο οποίος θα διαρκέσει έως την επόμενη συνεδρίαση του Καρμικού Συμβουλίου. Κι εγώ ελπίζω ότι με κοινές προσπάθειες θα μπορέσουμε να διαφυλάξουμε την ισορροπία στον πλανήτη μας.

...Σας φαίνεται βαρύ το καθήκον το οποίο θέτουμε ενώπιόν σας. Όμως σκεφτείτε, ότι στο ένα ζύγι βρίσκεται η σωτηρία όλου του πλανήτη και στο άλλο ζύγι τα ευμετάβλητα συμφέροντα του εγώ σας.

Δεν σας θυμίζει η κατάστασή σας, την κατάσταση του ανθρώπου ο οποίος συνεχίζει να παρακολουθεί τηλεόραση ενώ στο σπίτι του φουντώνει η πυρκαγιά; Εμείς ελπίζουμε ότι στο νου σας επικρατεί η θεϊκή λογική επί των ανθρώπινων προσκολλήσεων και συνηθειών...

 

Ο Θεός Μαϊτρέϊα, 15 Ιουνίου 2006:

...εσείς μπορείτε κάθε χρόνο να επωφελείσθε από την δυνατότητα, που σας δίνετε, και να γράφετε γράμματα προς το Καρμικό Συμβούλιο. Το περιεχόμενο των γραμμάτων μπορείτε να συντάσσετε εσείς. Μόνο θα σας υπενθυμίσω τους γενικούς κανόνες, οι οποίοι υπάρχουν. Πάνω απόλα, να ευχαριστήσετε το Καρμικό Συμβούλιο για τη χάρη, που σας έδωσε πιο πριν. Μετά μπορείτε να αρχίσετε με την αίτησή σας. Εάν η αίτησή σας αφορά για χάρη, την οποία θέλετε να λάβετε προσωπικά εσείς ή είναι για τους συγγενείς σας, οπωσδήποτε μετά από όλες τις παρακλήσεις σας πρέπει να γράψετε ότι αναλαμβάνετε υποχρεώσεις, τις οποίες θα εκτελείτε εθελοντικά τους επόμενους έξι μήνες εώς και την ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου όταν αρχίζει να συνεδριάζει το Καρμικό Συμβούλιο.

Οι αιτήσεις και οι ευχές σας πρέπει να είναι γραμμένα απλά, δείχνοντας το ονοματεπώνημο των ατόμων, για τα οποία προσεύχεστε.

Εάν οι ευχές σας είναι για την γενική κατάσταση της Γης ή  είναι αιτήσεις για τις προοπτικές εξέλιξης της συνείδησης του πλανήτη δεν χρειάζεται να αναλαμβάνετε υποχρεώσεις (π.χ. να διαβάζετε εντολές, προσευχές ή να εκτελείτε κάτι). Στην περίπτωση αυτή η αίτησή σας θα πραγματοποιηθεί με την βοήθεια του καλού σας κάρμα.

Γι αυτό και πριν να γράψετε τα γράμματά σας σκεφθείτε προσεκτικά τις ευχές σας και τα κίνητρά σας.

Δεν χρειάζεται να αναλαμβάνετε πολύ μεγάλες υποχρεώσεις. Να αναλάβετε υποχρεώσεις, τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε χωρίς περιττή ένταση. Πολλά άτομα ανλαμβάνουν στα γράμματά τους τόσο μεγάλες υποχρεώσεις, τις οποίες -μετά από το πρώτο πρόβλημα που συναντάνε στη ζωή τους- ξεχνάνε να αναλάβουν και παραιτούντε από την εκπλήρωσή τους. Καλύτερα να αναλάβετε μικρότερη υποχρέωση αλλά να την εκπληρώνετε κάθε μέρα με ευτυχία και αγάπηΜην αναλαμβάνεστε μεγάλες υποχρεώσεις. Καμιά φορά να διαβάσετε μια προσευχή την ημέρα αρκεί για να δοθεί η βοήθεια.

Όσο αγνότερη ενέργεια βάζετε όταν διαβάζετε προσευχές, τόσο μεγαλύτερη η επίδραση που θα πετύχετε. Ακόμα και όταν λέτε με ειλικρίνεια μια και μοναδική φράση - Ας ευημερεί ο κόσμος - αρκεί για την ανακούφιση της τύχης πολλών ανθρώπων.

 

Ο Αγαπημένος Σουρία, 21 Δεκεμβρίου 2006

Τώρα, όταν αλλάζει ο ετήσιος κύκλος, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να πάρετε την απόφαση να απελευθερωθείτε από όλα τα άχρηστα στο νου σας. Μην ξεχνάτε για το δώρο των γραμμάτων προς το Καρμικό Συμβούλιο. Γράψτε γράμματα. Έχετε τη δυνατότητα αυτή εώς και τέλη του έτους. Παρακαλέστε το Καρμικό Συμβούλιο να σας απελευθερώσει από τα πάντα από τα οποία θέλετε ν' απαλλαγείτε. Ποιά αρνητικά προσόντα ή κακές συνήθειες σας επιβαρύνουν και εμποδίζουν την εξέλιξή σας; Απευθύνετε τις προσευχές σας τους επόμενους έξι μήνες για να απολυτρωθείτε από τις αγαπημένες συνήθειές σας. Και μετά από μισό χρόνο δεν θα αναγνωρίζετε τον εαυτό σας.

Όσο περισσότερη ποσότητα ενέργεια προσευχών υποσχόσαστε στην Καρμική Εποτροπή να απελευθερώνετε κατά τη διάρκεια των έξι μηνών, τόσο γρηγορότερα θα απελευθερωθείτε από κακές αφοσιώσεις και καρμικά προβλήματα.

Λοιπόν, για να χρησιμοποιήσετε την χορήγηση αυτή και να γράψετε γράμματα στο Καρμικό Συμβούλιο πρέπει προσεκτικά να αναλύσετε αυτό το οποίο βλέπετε εκ πρώτης όψεως και από το οποίο θέλετε να απελευθερωθείτε.

        Απευθύνετε προς τα μέλη του Καρμικού Συμβουλίου, πείτε τις παρακλήσεις και τις ευχές σας.

        Αναλαμβάνετε προσευχές ή άλλες υποχρεώσεις, που είσαστε έτοιμοι να εκτελείτε συστηματικά κατά την διάρκεια των επόμενων έξι μηνών.

        Γράψτε τις απαιτήσεις και υποχρεώσεις σας σε ένα χαρτάκι, ζητήστε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τους αγγέλους της υπεράσπισης, να συνοδέψουν την επιστολή σας επί τον επιδιωκόμενο σκοπό, απευθείας στο Καρμικό Συμβούλιο, και κάψτε την επιστολή.

        Μπορείτε να αφήσετε και ένα αντίγραφο του γράμματος και μετά από μισό χρόνο, εάν έχετε εκτελέσει τις υποσχέσεις σας, δείτε τι έχει αλλάξει.

Είμαι σίγουρος ότι θα ξεφορτωθείτε από ένα, μέχρι και περισσότερα κύρια ελαττώματά σας. Μην ξεχνάτε την ευγνωμοσύνη. Και όταν έχετε ξεφορτωθεί τα προβλήματά σας, γράψτε γράμμα ευγνωμοσύνης στο Καρμικό Συμβούλιο.

 

Ο Αγαπημένος Σουρία, 23 Ιουνίου 2005:

...Την ημέρα αυτή, αρχίζει η συνεδρίαση του Καρμικού Συμβουλίου της Γης. Μπορείτε να απευθύνεστε στο Καρμικό Συμβούλιο με γράμματα και παρακλήσεις. Είναι δική σας ευθύνη να ζητήσετε βοήθεια. Είναι ευθύνη του Καρμικού Συμβουλίου να εξετάσει την αίτησή σας και να σας δώσει τη βοήθεια, την οποία μπορεί να σας δώσει η κοσμική ευσπλαχνία. Ζητήστε από τους αγγέλους να φέρουν το γράμμα σας επί τον επιδιωκόμενο σκοπό, μην ξεχνάτε να γράψετε το ονοματεπώνυμο σας, την ημερομηνία και μετά να κάψετε το γραμμα. Εάν έχετε αφήσει ένα αντίγραφο του γράμματος, μετά από ένα διάστημα θα ανακαλύψετε ότι ένα μεγάλο μέρος του, και γιατί όχι τα πάντα - από τα ζητούμενα σας, έχει γίνει πραγματικότητα.

Το βάρος του κάρμα της ανθρωπότητας είναι πολύ μεγάλο και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι χρησιμοποιούν κυριολεκτικά κάθε δυνατότητα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους, που είναι σε ενσάρκωση στη Γη. Μην ξεχνάτε τις χάρες και τις δυνατότητες, που σας δόθηκαν σαν δώρο.

Ο Κοσμικός Νόμος δεν μας αφήνει να επεμβαίνουμε στο κάρμα σας εαν εσείς δεν μας ζητήσετε για μια τέτοια επέμβαση. Αλλά μόλις πείτε την κλήση σας, την ακούμε. Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι είναι έτοιμοι να σας δώσουν τη μέγιστη δυνατή βοήθεια.

Αλλά δεν πρέπει να υπολογίζετε μόνο στους Αναληφθέντες Διδασκάλους. Όταν ζητήσει κανείς να τον βοηθήσουμε να απελευθερωθεί από βαρύ κάρμα, πχ. κάρμα από έκτρωση, εμείς βοηθάμε. Όμως εαν μετά από ένα διάστημα το άτομο αυτό κάνει την ίδια πράξει, που έφερε το κάρμα, για τους Αναληφθέντες Διδασκάλους θα γίνει αρκετά πιο δύσκολο να βοηθήσουν.

Γι αυτό πάντα, όταν ζητάτε βοήθεια να απελευθερωθείτε από τις συνέπειες περασμένων κακών σας πράξεων, πρέπει πλήρως συνειδητά να αναλάβετε την υποχρέωση ποτέ ξανά στη ζωή σας να μην τις ξανακάνετε...

...Η αρνητική ενέργεια δεν μπορεί να φύγει από μόνη της, αλλά η ενέργεια των προσευχών σας μπορεί να διαλύσει το αρνητικό κάρμα έτσι...

...Και η ενέργεια του καλού σας κάρμα, που κάνετε με τις σωστές πράξεις σας, μπορεί να πάει, μετά από έκκλισή σας, για την ανακούφιση  του καρμικού βάρους σας, και για να μπορεί η απελευθέρωση από το κάρμα σας να γίνει με τον πιο ευνοϊκό, για εσας, τρόπο.

Πρέπει να καθαρίζετε το κάρμα από τις κακές πράξεις σας, αλλά αυτό μπορεί να γίνεται όταν πχ. πέσετε και σπάσετε κάτι ή απλώς  με κτύπημα ή με μια μελανιά.

Γι αυτό σας συμβουλεύω να απευθύνεστε με επικλήσεις προς το Καρμικό Συμβούλιο σήμερα ή τις επόμενες μέρες. Μπορείτε επίσης να γράψετε στο γράμμα σας ότι αναλαμβάνετε την υποχρέωση να κάνετε ότι μπορείτε έτσι ώστε η ενέργεια των καλών πράξεών σας να πάει για τη ανακούφηση του καρμικού σας βάρους.

Αυτή η υποχρέωση μπορεί να συνιστά το διάβασμα ορισμένου αριθμού προσευχών ή Ροζαρίων για μια συγκεκριμένη διάρκεια. Μπορεί επίσης να αναλάβετε την υποχρέωση να βοηθάτε όσους έχουν ανάγκη ή τους ανίσχυρους.

Να αναλαμβάνετε μόνο υποχρεώσεις, που ξέρετε ότι θα μπορέσετε να εκπληρώσετε. Γιατί εάν αναλάβετε πολύ μεγάλες υποχρεώσεις με την ελπίδα να εκκαθαρίσετε όσο το περισσότερο κάρμα μπορείτε, δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε την πίεση. Γιατί, μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να περνάτε δοκιμασίες στη ζωή σας και να διατηρείτε το πιο υψηλό επίπεδο στη συνείδησής σας ανεξάρτητα από τα εμπόδια και προβλήματα, που θα περάσετε.

Οι αρνητικές δονήσεις, ο θυμός, που θα αισθάνεστε εάν δεν εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, μπορεί να εξαλείψουν τις καλές σας ενέργειες και πράξεις.

Ο σκοπός σας δεν είναι να κάνετε λάθη και μετά να ζητάτε συγχώρηση. Ο σκοπός σας είναι να μην δημιουργείτε νέο κάρμα. Το παλιό κάρμα σας ούτως ή άλλως θα το εκκαθαρίσετε με τον έναν ή τον άλλον τροπο. Γι αυτό να προσέχετε να μην δημιουργείτε καινούργιο κάρμα.

Το σημερινό διάγγελμα ήτανε πολύ χρήσιμο γιατί σας έδωσε εργαλεία, που εάν το χρησιμοποιείστε σωστά, παρέχουν εγγύηση για την επιτυχή διάβαση στο Δρόμο.

Να θυμόσαστε ότι το μη πραγματικό κομμάτι σας, το εγώ σας, θα βρίσκει κάθε ευκαιρία να σας κατευθύνει στο λάθος δρόμο, θα σας πείθει ότι τα γράμματα και οι προσευχές δεν δουλεύουν. Θα σας πείθει ότι σήμερα είσαστε πολύ κουρασμένοι και μπορείτε να χαλαρώσετε και να μην εκπληρώνετε τις υποχρεώσεις, που αναλάβατε.

Έχετε δημιουργήσει το κάρμα σας κατά την διάρκεια εκατομμυρίων ετών και πολλών ενσαρκώσεων. Και θέλετε να το εκκαθαρίσετε αυτή τη στιγμή;

Εάν ο Κανόνας επέτρεπε να νιώσετε τις συνέπειες από την στιγμιαία εκκάθαριση του κάρμα σας, τότε κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να αντέξει ούτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου την αρνητική ενέργεια που θα ξεχυνόταν. Η ενέργεια αυτή κυριολεκτικά θα κατέστρεφε εσάς και όλα τα σώματά σας. Γι αυτό και ο Κανόνας του Κάρμα σας δίνει τα καρμικά σας χρέη σιγά-σιγά, ανά μεγάλη περίοδο. Και η βοήθεια, την οποία ζητάτε, δεν μπορεί να σας δοθεί τη στιγμή. Για να σας δώσουμε βοήθεια χρειάζεται καιρός και ο καιρός θα είναι διαφορετικός, ανάλογα με το βάρος του κάρμα, το περιεχόμενο της έκκλησής σας και τις υποχρεώσεις, που αναλάβατε.

Η προθεσμία για την βοήθεια είναι διαφορετική και συνιστά μια περίοδο από έξι μήνες εώς και 12 χρόνια.

Γι αυτό προδιατεθείτε για δουλειά κάθε μέρα. Τα θαύματα στη ζωή σας είναι δυνατά αλλά εσείς δημιουργείτε τις προϋποθέσεις για να υπάρχουν, όταν κάθε μέρα δημιουργείτε καλό κάρμα.

 

Ο Θεός Σουρία, 21Ιουνίου 2009

Και τώρα θέλω να σας υπενθυμίσω για την δυνατότητα να γράφετε στο Καρμικό Συμβούλιο. Αυτές τις ημέρες γίνετε η συνεδρίαση του Καρμικού Συμβουλίου, η οποία μπορεί να εξετάσει τις εκκλήσεις σας και να σας δώσει τη βοήθεια, που ζητάτε. Όμως, όταν λαμβάνει την απόφαση να σας βοηθήσει, το Καρμικό Συμβούλιο πάντα καθοδηγείται από την αγνότητα των κινήτρων σας και από το πόσο ειλικρινής είναι η επιθυμία σας για αλλαγή. Δεν μπορείτε να ξεγελάσετε τον Θεό, δεν μπορείτε να βάλετε τον Θεό να δουλεύει με τους ανθρώπινους κανόνες.

 

Ο Μεγάλος Θεϊκός Διευθυντής, 20 Δεκεμβρίου 2009

Πρέπει να σας πω ότι η τωρινή συνεδρίαση δεν θα είναι εύκολη. Γιατί καταβάλλουμε πολλές προσπάθειες για να δώσουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο του σύμπαντος αυτού, αποδείξεις για την επιτυχή εξέλιξη της ανθρωπότητας. Αντιθέτως. Ψάχνουμε και δεν βρίσκουμε ούτε μια θετική αλλαγή μετά από την προηγούμενη συνεδρίαση κατά την περίοδο του θερινού ηλιοστασίου.

Θα ήτανε καλό να γράψετε στο Καρμικό Συμβούλιο γράμματα. Αντί για τα συνηθισμένα γράμματα, όπου θέλετε κάτι, προσωπικά για εσάς ή για τους συγγενείς σας, θα ήταν καλό να γράψετε κάποια θετικά γεγονότα από τη ζωή σας. Και εγώ προσωπικά θα σας είμαι πολύ ευγνώμον εαν αναλάβετε υποχρεώσεις να διαβάζετε συγκεκριμένο αριθμό προσευχών και Ροζαρίων για μισό χρόνο εως την επόμενη συνεδρίαση του Καρμικού Συμβουλίου για να εξισορροπηθεί η κατάσταση στον πλανήτη. Χρειαζόμαστε μια έκφραση της καλής σας θέλησης για την βοήθεια των εξελίξεων στον πλανήτη Γη. Χρειαζόμαστε τις προσπάθειες στις προσευχές σας, χρειαζόμαστε την ετοιμότητά σας για την Υπηρεσία προς τις εξελίξεις στη Γη.

Φαίνεται ότι ζητάω απλά πράγματα και ότι γι αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να κάνετε μεγάλες προσπάθειες ή θυσίες. Όμως η πρακτική δίχνει, και τα γράμματά σας το επιβεβαιώνουν χρόνο με το χρόνο, ότι σε ένα ανιδιοτελές γράμμα σας με την ενέργεια της προσευχής για το καλό της ανθρωπότητας αντιστοιχούν χίλια γράμματα με προσωπικές εκκλήσεις και επιθυμίες εκκάθαρισης του καρμικού βάρους.

Για το επίπεδο εξέλιξης της ανθρωπότητας μιλάνε μόνο τα γεγονότα με ανιδιοτελή παροχή υπηρεσίας. Καταλάβετε ότι το επόμενο επίπεδο, στο οποίο πρέπει να μπει η ανθρωπότητα, θα σχετίζετε κυρίως με διαφορετικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Και πρώτη θα έρχεται η Ανιδιοτέλεια, ενώ μετά η Υπηρεσία. Και αυτές οι δυο είναι πιθανές μόνο στη βάση της απόλυτης Αγάπης και απεριόριστης Πίστης.