Home / 2013 / Σας καλώ να ακολουθήσετε τα ιδανικά σας ανεξάρτητα από οτιδήποτε!
E-mail

Σας καλώ να ακολουθήσετε τα ιδανικά σας ανεξάρτητα από οτιδήποτε! 

Άγιος Γερμανός, 26 Ιουνίου 2013


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Άγιος Γερμανός!Κυρίες και κύριοι, έχω έρθει σε σας και πάλι για να υποβάλω τα σέβη μου σε εκείνους από εσάς που ακούραστα εργάζεστε για την τελειότητα του εαυτού και κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να επιτρέψετε στις ενέργειες της Νέας Εποχής να διεισδύσουν στον κόσμο σας! 

Έχω έρθει σήμερα για να σας θυμίσω την εποχή που πολλοί από εσάς είχατε ενσαρκωθεί. Και έχω έρθει σήμερα ως Διοικητής Ιππότης σας! 

Πρέπει να σας υπενθυμίσω το γεγονός ότι υπήρχε μια εποχή που υπήρχαν τα ιπποτικά τάγματα. Και πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι σε κείνη την εποχή, όπως και στην παρούσα, υπήρχαν οι αληθινοί ιππότες του Πνεύματος, έτοιμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους για χάρη των ιδανικών. Και υπήρχαν και εκείνοι που φορούσαν πανοπλία και συμμετείχαν σε ιπποτικούς αγώνες. Ωστόσο οι καρδιές τους ήταν κρύες  και δεν ήταν αγωγοί της Θείας Αλήθειας και των  πραγματικών ιδανικών στον κόσμο. 

Στην εποχή σας υπάρχουν επίσης οι αληθινοί ιππότες του Πνεύματος, που είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τις πεποιθήσεις τους σε κάθε περίσταση της ζωής. Και υπάρχουν και εκείνοι, οι οποίοι, με το πρόσχημα της Διδασκαλίας, ενεργούν σύμφωνα με τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς και προσπαθούν να καλέσουν το ποίμνιο και να το καθοδηγήσουν σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα. 

Αλήθεια, δεν είναι αυτή μια πολύ διαδεδομένη κατάσταση στην κοινωνία σας; Πάρα πολλοί άνθρωποι συγκεντρώνουν ομάδες και προσπαθούν να τις καθοδηγήσουν. Τυφλοί οδηγούν τους τυφλούς. 

Σήμερα έχω έρθει για να σας δώσω μια ώθηση πίστης και την πραγματική κατεύθυνση που καλείστε να ακολουθήσετε. 

Λοιπόν, πάρτε τον κώδικα της Ιπποσύνης ως παράδειγμα. Υπάρχουν τα αληθινά ιδανικά για τα οποία πρέπει να αγωνιστείτε, και τα οποία δεν μπορείτε να προδώσετε. Και υπάρχουν και οι απομιμήσεις των αληθινών  ιδανικών. 

Και όταν Μου λέτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τη διάκριση, ότι δεν είστε σε θέση να διακρίνετε αν ο ηγέτης που ακολουθείτε είναι ένας αληθινός ή ψεύτικος πνευματικός ποιμένας, είστε πονηροί. Πάντοτε γνωρίζετε την αλήθεια! Οι καρδιές σας είναι ο πιο τέλειος μηχανισμός διάκρισης στον κόσμο σας. Και όταν δεν ακούτε την καρδιά σας, αρχίζετε να ακούτε το σαρκικό μυαλό σας το οποίο πάντα θα σας αποδείξει γιατί είναι πιο βολικό και ασφαλές για σας να ακολουθήσετε κάποιον. 

Τώρα θα πρέπει να έχετε μια πιο σαφή ιδέα για το πού βρίσκονται οι πραγματικές αξίες και που βρίσκονται οι απομιμήσεις τους. 

Η Σελήνη λάμπει επίσης. Ωστόσο, λάμπει με το ανακλώμενο φως που εκπέμπεται από τον Ήλιο. Επομένως, υπάρχουν εκείνοι που μεταφέρουν το αληθινό Θείο Φως στον κόσμο σας, και υπάρχουν και εκείνοι που λάμπουν με το ανακλώμενο φως του Ήλιου. Είναι τόσο προφανές όσο αυτό που βλέπετε καθώς παρατηρείτε τη Σελήνη και τον Ήλιο. 

Εισέρχεστε στη Νέα Εποχή. Και η πρωτεύουσα ποιότητα που πρέπει να δουλέψετε καλά στη Νέα Εποχή είναι η ποιότητα της διάκρισης. Δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε διαλέξεις ή σεμινάρια για να αναπτύξετε αυτή την ποιότητα. Αυτή η ποιότητα είναι ενυπάρχουσα στον καθένα από εσάς από την γέννησή σας. Και όλοι σας στην παιδική σας ηλικία κατείχατε αυτή την ποιότητα της διάκρισης. Έπειτα όμως, όταν μπήκατε στο περιβάλλον των ψεύτικων αξιών που πήραν τον έλεγχο του κόσμου σας, πέσατε κάτω από την επιρροή του περιβάλλοντος και αρχίσατε να στηρίζεστε στο σαρκικό μυαλό σας αλλά όχι στην καρδιά σας. 

Ως εκ τούτου, ο στόχος σας είναι απλά να επιστρέψετε τις πραγματικές αξίες στη ζωή σας. Η κλήση του καθήκοντος, η αξιοπρέπεια, η αφοσίωση, η πίστη και η αγάπη ανήκουν σε αυτές τις αξίες. Μπορώ να απαριθμήσω πολλές αληθινές αξίες για σας, αλλά είστε πολύ καλά ενήμεροι γι’ αυτές οι ίδιοι. Και τότε, όταν κρύβεστε πίσω από τα ψεύτικα ιδεώδη και προσπαθείτε να ακολουθήσετε τους ψεύτικους ηγέτες, ξέρετε πάντα στην ψυχή σας ότι είστε σε λάθος δρόμο, γιατί στην περίπτωση αυτή καθοδηγείστε από ιδιοτέλεια. Προσπαθείτε να πάρετε κάτι για τον εαυτό σας. Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό - μια καλή σχέση, άνετη και χορταστική ζωή, δύναμη ή χρήματα, ικανοποίηση των επιθυμιών ή των πόθων σας. Σε κάθε περίπτωση, είναι πάντα κάτι που αντιτίθεται στις Θείες αξίες και στο αληθινό Πνεύμα της ιπποσύνης. 

Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι η διαμονή στον κόσμο σας το καθιστά σχεδόν αδύνατο να ακολουθήσετε τις πραγματικές Θείες αξίες, επειδή ο κόσμος σας αποτελείται από έως και 90 τοις εκατό ψεύτικες αξίες. 

Αλλά ακριβώς τώρα έχω έρθει να οδηγήσω  όσους από εσάς είναι έτοιμοι να σηκωθούν όρθιοι κάτω από τη σημαία των Αναληφθέντων Διδασκάλων! Ακριβώς τώρα σας καλώ να σηκωθείτε όρθιοι κάτω από τα λάβαρά Μας ως ο Διοικητής Ιππότη σας! 

Είναι πολύ εύκολο να κερδίσετε μια νίκη, όταν ο εχθρός είναι αδύναμος και λίγος σε αριθμό. 

Τιμή και δόξα για εκείνους που, όντας μειοψηφία, κερδίζουν νίκες! Και τώρα κάνω έκκληση ακριβώς σε σας που είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τα στιγμιαία οφέλη και να προσηλώσετε την προσοχή σας στις αιώνιες και άφθαρτες αξίες. Ποιοι είστε έτοιμοι να αφήσετε τον κόσμο των απατηλών κοινοτοπιών με τα λαμπερά φώτα των διαφημίσεων και τις λαμπερές πούλιες που σας δελεάζουν, και να βγείτε έξω στο πεδίο της μάχης για να υπερασπιστείτε τις αληθινές αξίες που περιλαμβάνουν την αφοσίωσή σας στην Αδελφότητα και τους Διδασκάλους και την ακλόνητη πίστη και αγάπη σας; 

Είμαι έτοιμος να οδηγήσω  εκείνους από εσάς, κυρίες και κύριοι, οι οποίοι είστε άφοβοι να προχωρήσετε μπροστά για την υπεράσπιση των ιδανικών σας, μπροστά στις κυρίαρχες υπέρτερες δυνάμεις του αντιπάλου! 

Γι’ αυτό, παρακαλώ, απομνημονεύστε τον Κώδικα Τιμής σας που στις πρώτες γραμμές του αναφέρει ότι δεν υπάρχει τίποτα στον απατηλό κόσμο σας που θα βρισκόταν πιο ψηλά και θα είχε πιο υψηλή αξία από τον Θεό και από το να ακολουθείς τον Θείο Νόμο. 

Με βάση αυτή την κατάσταση, όλα τα υπόλοιπα θα καταστούν σαφή για εσάς, και θα αποκτήσουν ένα διαφορετικό νόημα. 

Και η ζωή σας η ίδια αποτελεί χαμηλότερη αξία από τον Θεό και από το να ακολουθείς τον Θείο Νόμο, διότι θυσιάζοντας τη ζωή σας για χάρη του Θεού, αποκτάτε Αιώνια Ζωή. Αλλά ακολουθώντας τα στιγμιαία συμφέροντα και τα πάθη του απατηλού κόσμου, χάνετε την ψυχή σας για πάντα. 

Η ευχή μου για εσάς είναι ότι θα πάρετε το μονοπάτι της υπεράσπισης της Θείας Αλήθειας. Ακριβώς τώρα είναι η ώρα για εσάς να εκδηλώσετε την αποφασιστικότητά σας και τις πεποιθήσεις σας μπροστά στο πρόσωπο των απατηλών δυνάμεων που ξεδιάντροπα γελούν στο πρόσωπό σας. Δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι για τους οποίους η πρωτεύουσα δραστηριότητα της ζωής τους είναι να ακολουθούν τα ιδανικά. 

Σας καλώ να ακολουθήσετε τα ιδανικά σας ανεξάρτητα από οτιδήποτε! Αυτό ονομάζεται το αληθινό Πνεύμα της ιπποσύνης! Αυτό ονομάζεται αθανασία! 

Σας καλώ να εισέλθετε στην αιώνια Ζωή! Σας καλώ να ακολουθήσετε εμένα – τον Διοικητή Ιππότη σας! 

Θα εισέλθουμε με αξιοπρέπεια στη Νέα Εποχή - την Εποχή του Υδροχόου! 

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Άγιος Γερμανός!


© Αγγελιοφόρος: Τατιάνα Μικούσινα

Μετάφραση & διορθώσεις: Ελληνική Ομάδα Μετάφρασης των Μηνυμάτων, 22 Μαρτίου 2015.

 
Home 2013 Σας καλώ να ακολουθήσετε τα ιδανικά σας ανεξάρτητα από οτιδήποτε!
 

Πνευματικές πρακτικές