Home / 2010 / Περιμένουμε καλή σοδιά από τη θεία κατάσταση, που βλάστησε στις ψυχές σας
Print E-mail

Περιμένουμε καλή σοδιά από τη θεία κατάσταση, που βλάστησε στις ψυχές σας

Ο Θεός Σουρία, 24 Δεκεμβρίου 2010ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ο Σουρία, ο ερχόμενος σε εσάς, αυτή τη μέρα.

Ο ήλιος του χειμερινού ηλιοστασίου με συνοδεύει τη στιγμή της άφιξής μου. Ακριβώς έτσι και ο ήλιος της Θεϊκής σας Ύπαρξης πάντα συνοδεύει εσάς.

Μπορεί να υπάρχουνε σύννεφα, μπορεί να φυσάει η χιονοθύελλα, μπορεί να μπουμπουνίζει η βροντή ή να επιτίθεται η λαίλαπα, όμως εσείς ξέρετε ότι υπάρχει ο Ήλιος και αυτός είναι πάντα μαζί σας.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στις ζωές σας. Παρά τις διάφορες δυσκολίες, στενοχώριες ακόμα και ατυχήματα, πρέπει να ξέρετε ότι το Θείο μέρος του εαυτού σας είναι πάντοτε παρών δίπλα σας.

Και από την σκοπιά του Θείου σας μέρους, όλες οι πολλαπλές ενσαρκώσεις σας και όλες οι περιπλανήσεις σας στον κόσμο της αυταπάτης, φαίνονται σαν μια στιγμή, σαν ένα μικρό συννεφάκι να πέρασε μπροστά από τον ήλιο.

Επειδή στον Θεϊκό κόσμο δεν υπάρχει ο χρόνος και δεν υπάρχουν αποστάσεις. Και αυτά τα χαρακτηριστικά του κόσμου σας, πρέπει να φύγουν με το καιρό σαν το θυελλώδες σύννεφο, το οποίο κρύβεται πίσω στον ορίζοντα.

Έχετε πολλά να σκεφτείτε. Γιατί ήρθε η στιγμή που αξίζει να σκεφτείτε για την Αιώνια Ζωή. Όλα όσα σας ενδιαφέρουν στον κόσμο της αυταπάτης, σύντομα θα σας φανούν βαρετά και θα αρχίσει να σας προσελκύει η αληθινή πραγματικότητα. Πότε θα συμβεί αυτό; Δεν μπορούμε να σας δώσουμε μια συγκεκριμένη προθεσμία. Επειδή η ανθρωπότητα θα έχει άλλο ημερολόγιο κι άλλη χρονολόγηση όταν αυτό θα γίνει.

Ήδη έχετε τι να σκέφτεστε και τι να κάνετε. Γιατί ο κόσμος, προκαλεί τα συναισθήματά και τις επιθυμίες σας. Και όσο πέφτετε στις παγίδες του απατηλού κόσμου σας, δεν θα μπορείτε να εξελίσσεστε προς τις κορυφές της Θεϊκής συνείδησης.

Πρέπει να χαλιναγωγήσεστε τα συναισθήματά σας. Πρέπει να χαλιναγωγήσεστε τις σκέψεις σας. Πρέπει πάντα να έχετε τον εαυτό σας υπό έλεγχο. Φαντασθείτε ένα αμάξι χωρίς οδηγό. Τα άλογα κάνουν ότι θέλουν: τρώνε γρασίδι, ψάχνουν για νερό. ΄Ένα τέτοιο αμάξι δεν μπορεί να φτάσει πουθενά γιατί κανένας δεν το ελέγχει.

Οι ψυχές σας μοιάζουν με αυτό το αμάξι, χωρίς οδηγό. Σέρνεστε στη ζωή, συναντάτε πειρασμούς, κυνηγάτε τις ηδονές, αλλά δεν κινείστε. Επειδή είσαστε κάτω από την επίδραση των συναισθημάτων και των επιθυμιών σας, κάτω από την κατώτερή σας φύση. Για να αρχίσετε το δρόμο προς την Θεϊκή πραγματικότητα, πρέπει να βρείτε τον οδηγό στη ζωή σας– το Ανώτερο Εγώ σας, μόνο αυτό μπορεί να σας βγάλει από το βάθος του απατηλού κόσμου.

Την Ανώτερη οδήγηση, το να συνεχίσετε στη σωστή κατεύθυνση – αυτό χρειάζεστε.

Και, βέβαια, καταλαβαίνω, ότι ανάμεσα στη στιγμή, που θα χετε διαβάσει αυτά, και τη στιγμή, που θα πάρετε την απόφαση να καθυποτάξετε τον εαυτό σας στην ανώτερη φύση σας, θα περάσει πολύς καιρός.

Όμως, εάν δεν πάρετε την απόφαση και δεν αρχίσετε, ποτέ δεν θα βγείτε από τα δίχτυα της αυταπάτης.

Και κάποιοι από εσάς φτιάξατε τόσο καλά τη ζωή σας στην αυταπάτη, ώστε κάθε αναφορά για αλλαγή της ζωή σας την παίρνετε, κυριολεκτικά, σαν απόπειρα καταστροφής.

Για ακόμη μια φορά σας λέμε για επανάσταση στη συνείδησή σας. Τώρα η συνείδησή σας είναι κάτω από την επιρροή των στερεότυπων της κοινωνίας. Θα πρέπει να αλλάξετε τις στερεοτυπίες. Δεν μπορείτε να μην κάνετε τίποτα. Οι δονήσεις στο φυσικό επίπεδο ανεβαίνουν. Και για να είστε σε αρμονία με το νέο δονητικό επίπεδο θα πρέπει να αλλάξετε τη ζωή σας και να καθορίσετε τις αληθινές προτεραιότητές σας.

Σε όλα, όσα είπαμε, πρέπει να προσθέσω ότι όλοι οι άνθρωποι βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια εξέλιξης. Και πολύ σύντομα θα πρέπει να το παραδεχθείτε. Επειδή το χάος, στο οποίο βρίσκεται η ανθρώπινη κοινωνία, πρέπει να σταματήσει.

Το σύστημα αξιών πρέπει ν' αλλάξει. Και, πάνω απ 'όλα, πρέπει να αλλάξει το σύστημα των πνευματικών αξιών. Οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν πνευματικές αρετές πρέπει να κερδίσουν το σεβασμό, όχι εκείνοι, οι οποίοι μόνο μιλάνε για τις αρετές. Το επίπεδο της πνευματικής εξέλιξης μπορεί να αλλάξει όλες τις άλλες σφαίρες της ζωής μετά από λίγα χρόνια. Οι αληθινές πνευματικές αρετές είναι η βάση όλων των θρησκειών του κόσμου. Γι’ αυτό και δεν χρειάζεται να ψάχνετε τίποτα καινούργιο. Απλώς πρέπει να πράττεται αυτά, που ήδη είναι γραμμένα. Τότε η κοινωνία μπορεί να καθαρισθεί από παραδείγματα κακής ποιότητας.

Χρειάζονται άτομα, τα οποία μπορούν να θυσιάσουν τον εαυτό τους για να επικυρωθεί η Καινούργια Ζωή. Χρειάζονται άτομα, τα οποία είναι έτοιμα να αφοσιώσουν τις ζωές τους στις αρετές και να παλέψουν αφίλαυτα για τις Θεϊκές αρχές στη ζωή.

Έρχεται ο καινούργιος καιρός. Και η ανθρώπινη κοινότητα δεν έχει άλλο δρόμο και άλλη έξοδο από αυτή τη κατάσταση, παρά να ανέβει προς τα πάνω, προς τη Θεϊκή συνείδηση.

Οτιδήποτε λιγότερο από τη Θεϊκή τελειότητα πρέπει να απομείνει στο παρελθόν και να ξεχαστεί.

Είναι η ώρα – να πηγαίνετε μπροστά στα σκαλοπάτια τις εξέλιξης.

Και από την πλευρά μας θα ήτανε πολύ ασύνετο και βλακώδες να σκορπάμε τόσες δυνάμεις και ενέργεια για να ερχόμαστε κάθε φορά και να δίνουμε τη Διδασκαλία μας, εάν δεν είμασταν σίγουροι ότι οι προσπάθειές μας θα δικαιωθούν εκατονταπλάσια.

Περιμένουμε καλή σοδειά από τη θειότητα, που βλάστησε στις ψυχές σας. Διασπείραμε τους σπόρους της Θεϊκής Σοφίας και τώρα περιμένουμε τη σοδειά.

ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ο Σουρία, με την ελπίδα για την ανθρωπότητα της Γης.

© Τατιάνα Μικούσινα, 2010

 
Home 2010 Περιμένουμε καλή σοδιά από τη θεία κατάσταση, που βλάστησε στις ψυχές σας
 

Πνευματικές πρακτικές